goede service, goed behandeld

Pluspunten

Met een langslepend mail probleem blijft de helpdesk meedenken naar oplossingen. Op terugkoppeling wordt snel gereageerd. Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle reactie op mijn vraag. deskundig antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vragen worden binnen de gestelde termijn duidelijk beantwoord en eventuele klachten/ problemen snel en naar tevredenheid opgelost. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

De mogelijkheid voor dummies (zoals ik) om een webshop via websitemaker te integreren zou ik erg prettig vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over mijndomein.nl. De helpdesk op de site is zeer uitgebreid, hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je iets moet doen. Kom je er toch niet uit wordt je snel en vakkunding geholpen. De ruimte op de server, (die ieder jaar wordt verhoogd met 1 gb), ongelimiteerd dataverkeer,en de mogelijkheden die je krijgt bij een webhostingpakket zijn zeer uitgebreid, zodat grote websites met veel dataverkeer altijd goed lopen. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed! Ik raad altijd iedereen mijndomein.nl aan voor de goede service, prijs/kwaliteit verhouding van het aangeboden product.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

problemen worden altijd opgelost

soms lang wachten op antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle reactie met aanvullende vragen, nadat ik mijn probleem had voorgelegd.

De veronderstelling wordt gewekt dat, nadat de aanvullende vragen zijn gesteld, het probleem direct verholpen wordt. Dat gebeurde echter nadat ik de volgende dag nog een keer 'aan de bel trok'. Het probleem werd toen binnen 5 minuten opgelost. Supersnel. Ik vraag me af of dit dan niet gelijk nadat de aanvullende vragen waren gesteld, had gekund.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk begrip voor vraagstelling. Snelle oplossing van mijn 'probleem' !

n.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede helpdesk. Antwoorden steeds snel en ter zake kundig.

Zou handig zijn als Mijn Domein zelf de software Wordpress, Joomla e.d. op de FTP server zou installeren. Voorkomt m.i. veel vragen. Ik begrijp overigens wel dat men de eigen oplossing prefereert (hogere opbrengsten).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en vooral persoonlijk afgehandeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle reactie tijd en het antwoord bracht me uit op de plek waar ik moest zijn waardoor ik het issue rondom een email snel kon verhelpen. Al jaren klant en altijd goeie en vooral snelle service ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, adequaat en vriendelijk antwoord. Wat wil je nog meer van een klantenservice?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gedetailleerde uitleg

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geregeld allemaal, ben erg digibeet maar goed geholpen.

Telefonische bereikbaarheid zou toch wel erg fijn zijn vanwege dat digibetisme

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, professioneel, helemaal goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd in een korte tijd op een correcte manier geholpen.

Wanneer een email account geblokkeerd is zou er misschien een sms bericht naar een mobiel nummer gestuurd kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In het weekend liep ik vast met een vraag en daar werd snel op gereageerd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na een gestelde vraag heel snel een heel helder en duidelijk antwoord gekregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle klantenservice, heldere informatie en goede kwaliteit van de dienst. Binnen de klantenservice wordt je niet van het kastje naar de muur gestuurd maar wordt de vraag intern doorgestuurd en krijg je antwoord van de juiste persoon terug. Ze hebben oog voor de klant en niet alleen voor het eigen bedrijf.

Je kunt allerlei domeinen en pakketten aanmaken, maar een .guru of .singles gaat misschien te ver.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelheid , prijs , keuzemogelijkheden goede support

kan niets bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De reactie is altijd heel erg snel en ondanks het waarschijnlijk mijn eigen fout is. Zijn ze correct en snel. Hun hele team is op de hoogte als je heen en weer mailt.

Ik zou haast zeggen dat jullie er nog een bedrijf er naast moeten gaan runnen. ;)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel reactie op vragen door supportteam. Ook aanpassingen in de templates (websitemaker) worden op verzoek aangepast. TOP!

Telefonisch contact zou soms welkom zijn. Overweeg een (eventueel betaalde) mogelijkheid. Bij vragen worden er erg veel mails gestuurd: bevestiging (soms 2x), antwoord van medewerkers, mail dat er een antwoord is gegeven dor medewerker, afsluiten van vraag, etc.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijke uitleg en goede ondersteuning.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en adequate servicedesk. Goede prijsverhoudingen

De laatste tijd liggen de mailservers er vaak uit. Ondanks de spamfilters wordt er toch een behoorlijke hoeveelheid spam mail doorgelaten. Dit lijkt echter willekeurig te zijn omdat sommige momenten er wel spam mail wordt tegengehouden.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad