goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel. Goede informatie tijdens storing.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, goed geprijsd, overzichtelijke site (ook met hulp)

Telefonische ondersteuning kan handig zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reaktie op gestelde vraag en "probleem" professioneel en naar uiterste tevredenheid opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoop, betrouwbaar en no nonsense bij vragen of problemen.

Nu even niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een snelle correcte deskundige reactie op mijn vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij problemen en vragen wordt er snel gereageerd. Problemen worden op snel opgelost.

Het automatisch versturen van bevestigingscodes per SMS kan sneller.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie snelle service. Heldere communicatie.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd goed service ! geen opmerkineg, ga zo door

Verbeterpunten?? gaat goed zo !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Proactieve houding ten aanzien van vragen aan de helpdesk. Vriendelijke professionele houding.

Zorg dat jullie systeem klaar is voor IBAN rekeningen zodat er geen ergernis ontstaat bij de klanten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik gebruik de websitemaker van MijnDomein. Hoewel dit een CMS is, biedt het vele mogelijkheden. Ik ben er blij mee. Als je er zelf niet uitkomt, kun je terecht bij de helpdesk. Vragen worden snel - en in ieder geval binnen hun eigen streeftermijn - beantwoord. Hoewel ik besef dat mijn vragen vaak niet direct onder de standaarddienstverlening vallen, ben ik toch blij dat het als zodanig wordt opgepakt.

Tip: ontwikkel - als daartoe meer ondersteuningsmogelijkheden door 'Skilled' personeel zijn - een makkelijk afneembaar consultancy product zoals een strippenkaart.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het dashboard vind ik erg overzichtelijk en prettig in gebruik, met één druk op de knop een nieuw email-adres of database aanmaken, of een domein doorverwijzen, zo gepiept! Support is snel en vriendelijk.

Ik vind het jammer dat de Webhosting Plus los staat van het 'normale' dashboard. Er is geen contactformulier op de helpdesk-website die ook daadwerkelijk een contactformulier is. Je kunt wel op 'contact' klikken, maar daarmee kom je weer bij de meest gestelde vragen. Uitleg van topics als het instellen van je mail in verschillende programma's is perfect, maar als je iets zeer specifieks hebt, is het zeer frustrerend dat je niet direct een formulier kunt invullen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig, kan er niets beter vanmaken.

Storingen, te vaak, doe er wat aan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie

Kreeg drie keer mail met drie verschillende namen erboven....

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Overzichtelijke website voor beheer domeinen. - Lage prijs. - Zelf kunnen aanpassen van DNS records en/of nameserver!

- Helaas is mijn gehoste website af en toe uit de lucht. - Ik kreeg bij aanvraag van een nieuw domein een mail met mijn bestaande gebruikersnaam EN wachtwoord.... Blijkbaar word mijn wachtwoord bij mijndomein niet onomkeerbaar versleuteld opgeslagen... Dat kan tegenwoordig echt niet meer hoor!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn Domein heeft een niet-alledaags en lastig probleem binnen een dag opgelost. Perfecte service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle reactie om problemen die er in verhouding erg weinig voorkomen helpen op te lossen en ik ben al heel wat jaartjes bij de club gr.henry

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, correcte, deskundige reactie en zeer beleefd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen.

Ik heb alleen maar een domijnnaam ik heb verder geen producten van mijndomijn. Voor dit gedelte werkt het prima.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Binnen 24 uur (en vaak ruimschoots eerder) reactie op je vraag (per email)

- een telefonische helpdesk - iets meer uitleg voor mensen die zelf een website willen bouwen (mbv Joomla) of op de site duidelijk zeggen dat dit alleen voor professionele website-bouwers is weggelegd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie.

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede feedback Zeer overzichtelijke website Goede prijsafstemming Snel geregeld.

Bij het normale webhostingspakket draaien websites met joomla of wordpress te traag vind ik.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie op vragen. Werkelijk een van de goedkoopste en duidelijkste webhost

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben NOG geen klant, maar ik ben wel heel vaak in contact geweest met mijdomein.nl. Het valt me op dat ik altijd op de juiste manier word geholpen. Dit is vrij normaal voor een helpdesk zou je zeggen, maar bij mijndomein.nl is het toch anders. Ik heb meerdere vragen gesteld aan de helpdesk van mijndomein.nl en het viel me op dat ik niet alleen maar een antwoord kreeg maar ook tips en tricks over het onderwerp. Dit is heel gunstig. Zo krijg je een gevoel dat de helpdesk echt naar je verhaal heeft geluisterd en heeft nagedacht om meer dan alleen een antwoord te geven.

ik heb eerlijk gezegd niet verbeterpunten die ik zo kan bedenken. Ze werken goed mee en op de juiste manier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord bij vragen en/of problemen

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad