zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Down time te vaak en te lang. Met een shop moet je hier niet zijn. Kost je geld. Erg kwalijk Wij zijn inmiddels verhuisd naar ander.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Gebruikersvriendelijke inlog-omgeving om websites te beheren * Snelle reacties van helpdesk * Redelijke prijzen

* De websites zijn de laatste tijd (al circa een half jaar) te vaak (wekelijks) en te lang (varierend van enkele minuten tot enkele uren) niet bereikbaar (door ddos-aanvallen). * Mijndomein kan geen uptime-percentage of uptime-garantie geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel reactie op de mail

Als de website op slot gaat dit vooraf melden aan de betrokkene.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dienstverlening van de helpdesk en performance van de site is goed; een betaalbaar product; ik heb meerdere eigen (Joomla based) domeinen en tevens gezorgd dat anderen ook overstapten naar MijnDomein

Het switchen van domein naar een ander domein gaat omslachtig omdat de login automatisch met het cookie plaatsvindt. Er is geen pull-down lijstje met meerdere log-ins.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord, snelle oplossing, correct gehandeld !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, vakkundig en persoonlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en snelle helpdesk. zeer goed in vergelijking met duurdere providers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service via de mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle en goede helpdesk. Vragen worden snel opgepakt, ook in de avonduren. - De prijs kwaliteit is erg gunstig. - Een super uptime!

1. Een bedrijf korting geven als hij een ander bedrijf aanbeveelt. 2. Ik zet alle domeinnamen van mijn klanten op hun eigen naam, dit om ze de mogelijkheid te geven op ieder gewenst moment afscheid van mij te nemen. Ik wil namelijk transparant zijn. Maar als ik nu een abonnement bij jullie op naam van de klant aanmaak dan krijgen zij alle mails, het zou mooi zijn als je tijdens het aanmaken ook een emailadres van de beheerder/webmaster in kunt stellen. Zodat ik telkens direct verder kan en niet moet wachten totdat iemand een mail naar mij doorstuurt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen goede service en bereikbaarheid

Ingeval van b.v. een Ddos aanval graag een melding op de website zelf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meestal snel goede en sympathieke service.

Soms leest men de mail niet goed, en stuurt men een standaardantwoord wat niet van toepassing is. En dan moet je 3 keer heen en weer mailen voordat men het wil oplossen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Over het algemeen snelle reactie op je vragen. Vriendelijke benadering. Goede uitleg. Eventueel neemt men zelfs telefonisch contact op.

Af en toe zou het fijn zijn als men je helpt door een wijziging aan te brengen. Soms ben je toch lang bezig om aan te passen wat bedoelt wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt prima! Helpdesk reageert snel en goed. Uitstekend en betaalbaar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

De betaalprocedure, die impliceert dat je geen geld naar een bankrekening kunt overmaken is ridicuul, en onacceptabel.Stel je voor dat iedere leverancier dat gaat doen. Ik ga weg bij jullie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en goede support

Af en toe wat te veel beperkingen, denk aan FTP, gebruik van databases buiten de site en de hosting is niet super snel, als er veel op het domein gewerkt wordt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie. To the point.

Site niet helder, daardoor moest ik de vraag stellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle beantwoordingen van vragen, niet te beroerd om een correctie door te voeren. Goed werk!

Gewoon zo doorgaan, je klant is je kapitaal!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie tijd met daarbij ook goed advies.

Ga ook asp.net hosten zodat ik mijn andere website die in asp.net is gebouwd kan omzetten naar mijndomein.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een duidelijk antwoord en snel gegeven. Daarnaast leek het een hele persoonlijke reactie, niet een standaardantwoord dat even gekopieerd werd. Dat is een fijne verrassing tegenwoordig :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder en duidelijk advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en keurige afhandeling

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wordt netjes afgehandeld. Proberen altijd mee te denken voor een juiste oplossing. Als ik iets verzonnen hebt, doen ze echt hun best om het voor elkaar te krijgen.

Mag iets gebruiksvriendelijke voor onderhoud zijn. Voor de rest prima.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, enkele support medewerkers geven een duidelijk en bruikbaar antwoord en lossen het probleem snel op.

Sommige support medewerkers hebben problemen met lezen. 3 maal een zelfde half gebakken antwoord geven gaat echt te ver. Gewoon even de ticket lezen waar het nu precies om gaat en wat voor informatie al eerder is gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een geweldige support, ook voor maatwerk van de website voor onze dochter Laura. www.lauravankaam.nl Veranderingen en aanpassingen worden snel opgepakt en erg fijne mensen om mee te mogen werken.

sorry, geen

Albert Einsteinweg 4