goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel Duidelijk Overzichtelijke stappen Effectieve communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede hosting voor scherpe prijs. Eerlijke service. Je weet dat je niet kunt bellen, maar de servicedesk reageert vlot. Mogelijkheid om meerdere databases aan te maken.

Chat met servicedesk zou handig zijn. Met de nieuwe contracten krijg je nog maar 1 Gb in plaats van 5Gb opslag. De gelijkwaardige concurrent geeft nog steeds 5Gb. Geen goede zet. Mijn Domein wordt houder van het .frl domein naar aanleiding van de bereidheid van een grote groep mensen en bedrijven die hebben aangegeven een domein te willen registreren. Je kon via de provincie je voorkeursdomein opgeven. Mijn Domein laat deze groep nu in de kou staan doordat ze de gevraagde domeinnamen niet met voorrang aan deze mensen toekennen. Haal de registraties boven water en biedt de mensen die een voorkeursdomein hebben opgegeven dit domein aan voordat de registratie openbaar wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed advies, prima beantwoording, goed mijn vraag gelezen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct, snel en op een professionele manier geantwoord op mijn vragen en 'problemen' naar tevredenheid opgelost. Wij ouderen hebben het vaak over dat het vroeger beter was en dat de support tegenwoordig te wensen overlaat; De jongelui bij mijndomein doen het prima. Chapeau en ga zo door! :-)

Ik zou het momenteel niet weten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren adequaat.

Misschien had er ondanks de aandacht nog wat explicieter (meer)aandacht aan de prijsverhoging van bijna 50% gegeven moeten worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en correct geholpen. Altijd bij vragen een snelle reactie en dankzij de goede hulp zelf de site kunnen bouwen.

Géén

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De klantservice/support team is heel snel met het reageren van vragen en is oplossingsgericht. Toen ik ontevredenheid had, was ik op diezelfde dag meteen waardig behandeld en geholpen. Daarom krijg ik nu meer vertrouwen in de service van mijndomein, ondanks de prijsverhoging. Ik raad deze server aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Prijs -Kwaliteit -Support via e-mail -Interface overzichtelijk en makkelijk in gebruik

-Telefonische support en/of een chatfunctie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte snelle afwikkeling probleem

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, duidelijke antwoorden. Je wordt nooit 'afgepoeierd' met ontwijkende onzinverhalen.

Bij punten in websitemaker waar een bug in zit die bekend is bij de ontwikkelaars, zou het handig zijn als die tijdelijk onklaar wordt gemaakt o.i.d.. Dat zou tijd en frustratie schelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie met duidelijke en afdoende oplossing. ben ook eigenlijk niks anders gewend van ze.

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie met duidelijke en afdoende oplossing. Prima!.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al klant vanaf 2007. Vragen worden snel en professioneel beantwoord.

Telefonische bereikbaarheid, en verdere uitbreiding van domeinnaam extenties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs Snelheid van werken Aantrekkelijke belegging

Met uitbreiding van domeinnamen is het aan te bevelen om voor die klanten die toch al meerdere en relevante domeinnamen hebben nieuwe zakelijke domeinnamen bijv. gedurende 3 dagen te blokkeren. Ik heb belang bij huis4u.finance maar kan deze naam nog niet blokkeren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

uitstekende assistentie in het weekend

uitgebreidere gebruikers handleiding op internet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn probleem werd volledig voor mij opgelost, super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord; heldere procedure

V.w. verkeerde inloggegevens werd ik ong. 15 minuten uitgesloten van inloggen. Merkwaardig oponthoud.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service en bereikbaarheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle duidelijke antwoorden

Jammer dat ze niet via de telefoon bereikbaar zijn

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk om via de website een vraag te stellen. Daarna snel een duidelijke en vriendelijke reactie gekregen. Wij van Avyna trampolines bevelen MijnDomein graag aan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Antwoorden zijn kort maar duidelijk.

Soms is het antwoord duidelijk en op zich afdoende, maar is toch het gevoel dat de achtergrond van de vraag niet "gehoord" is. Het is erg lastig het supportadres te vinden. De zoekfunctie zit meestal in de weg en geeft veelal vooral niet gerelateerde antwoordsuggesties. Dat moet zeker beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel zelfcontrole over eigen producten en instellingen en vriendelijke hulp als het soms niet zelf lukt.

Ga zo door!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

na escalatie bellen met jan en alleman pas actie

Klant ONVRIENDELIJK geen telefonisch contact mogelijk bijna geen mail contact mogelijk waardeloze response formulieren onzinnige vragen in response formulier krijg automatisch goede beoordeling terwijl het een klacht betrof. vervolg acties zijn niet gecoordineerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, snel antwoord op vragen en vrijwel altijd stabiel.

Uitgebreidere uitleg bij nieuwe concepten of vragen.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad