perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik snapte totaal niet wat ik moest doen om mijn probleem op te lossen. Peter zocht stap voor stap uit wat mijn vraag was en zorgde er uiteindelijk voor dat ik bijna niets hoefde te doen en het weer werkte!! En dit allemaal in heel korte tijd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vragen en/of problemen wordt er adequaat gereageerd.

In sommige gevallen zou het handiger zijn als je direct contact zou kunnen hebben met de supportafdeling. Bijvoorbeeld via een chat of telefonisch.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie als je een vraag of probleem hebt. Daarnaast voldoende mogelijkheden om veel zaken qua beheer zelf te regelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima webhoster. Helpdesk geeft ook tips waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Onlangs nog een SSL certificaat aangevraagd wat snel geïnstalleerd werd.

Niet mogelijk meerdere domeinnamen te koppelen aan één webhostingpakket, wat in mijn geval en voor sommige klanten best wel een nadeel is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reacties het zo goed mogelijk proberen uit te leggen aan mensen zoals ik, die niet erg technisch zijn. Bij een onvriendelijke reactie van mij ( door externe stress) een ludieke reactie sturen waardoor alles weer op de rit zit, en niet zoals vaak de schuld bij de ander ligt. Ik heb helaas wat sites moeten opheffen door het stoppen van dat bedrijf en of site, maar laat mijn nieuwe project weer bij jullie vast leggen. Prijs is dus niet de reden maar jullie zijn ook nog goedkoop

geen idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De samenvoeging van twee accounts had wat voeten in de aarde. Uiteindelijk heeft Paul van de helpdesk dit keurig voor mij opgelost en is het negatieve gevoel dat ik eerst had, meer dan goed gemaakt. Keurig opgelost!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte en vlotte reactie.

Wachttijd vanaf aanvraag update tot bevestiging update vond ik iets te lang duren. Antwoord van helpdesk was 1 tot 3 dagen. Bevestiging kwam op derde dag, dus net binnen de limiet. Ik had echter haast ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling van vragen. Goede service.

Zou graag weer agenda via mijn domein willen. Nu google account nodig voor digitale agenda.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kan mooie sites maken, en wil je iets extra;s maken en je komt er niet uit kun je het altijd vragen en krijgt altijd snel antwoord

er werd mij laatst gevraagd waarom admin. ook voor bezoekers te zien is op home

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitleg en fantastische hulp! De website werd op afstand geoptimaliseerd :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

al enkele jaren als klant bij bij mijn domein en geen noemenswaardige problemen gehad. Bij de problemen die er wel waren een snelle reactie en oplossing.

weet ik op dit moment niet te noemen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed prijsniveau en goede service. Al jaren tevreden klant.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kreeg netjes mijn geld terug bij een opzegging.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie prima alternatief als de oplossing niet zou werken

online kunnen chatten lijkt me ook fijn dan heb je direct antwoord op de vraag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Deskundige hulp, en binnen 24 uur antwoord op je vraag. Zelfs op zondag ben ik geholpen!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

geen woord teveel, moest wel zelf nog wat uitzoeken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij mij werd de verhuizing vanuit mijn vorige hosting-partij tegengehouden. Vanuit mijn domein kreeg ik een snelle en correcte reactie. Ze pakte door op het probleem en hebben geholpen het zo snel mogelijk op te lossen.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een reactie binnen de afgesproken tijd en ook de juiste oplossing voor het probleem

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Als klant ben je gewend geraakt aan snelle reacties. Je wilt duidelijkheid weten waar je aan toe bent en vooral een echte oplossing. De beantwoording van de servicedesk voldoet geheel aan die verwachting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle response. Nemen ook de moeite om wat verder te zoeken dan waar de vraag strikt toe uitnodigt. Ze willen je dus een echte oplossing geven en niet allen maar 'snel een email afhandelen'. Ik ben dan ook zeer tevreden over de support van mijndomein !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling, Hulpvaardig, goede prijs, probleemoplossend. Altijd goede uitleg, ook voor digibeet te begrijpen en soms leerzaam. Goed eigen dashboard

misschien telefonische ondersteuning gewenst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrij snel reactie retour, van probleem of vraag Altijd wel duidelijk in de uitleg van het probleem Wanneer je ook een bericht verzend, altijd reactie hier op. Altijd vriendelijk via de mail. Je word altijd geholpen, hoe groot het probleem ook is

Avatar poppetjes zouden eens een fototje mogen zijn, geeft toch een stukje persoonlijkheid naar de klant. Mijn domein.nl site mag wel wat warmer en fleuriger, vind ik wel saai en veel te simpel. Support blijf zo als jullie zijn ( Tip )

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, betrouwbaar. Prettige omgang

Als je door hebt hoe het werkt, door middel van mail contact prima systeem.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad