perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn domein is gewoon goed! Ben al jaren klant en heb er vele domeinnamen ondergebracht. Problemen zijn er vrijwel nooit en als er al eens een probleem is dan wordt dit snel verholpen. De medewerkers zijn meedenkend, over het algemeen erg vriendelijk en hulpvaardig! Goede en snelle ondersteuning voor het opzetten van CMS systeem (Hoor ik van verschillende kanten)

Telefonische ondersteuning misschien?! Maar ja...dan wordt een en ander ook weer duurder natuurlijk en dat moeten we ook niet hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

MijnDomein is gewoon top. Wij zijn een webdesignbureau in Breda (www.silverfish.nl). Wij sturen al onze klanten voor de hosting naar MijnDomein omdat wij dan zeker weten dat het goed komt en dat de sites die wij maken ook goed online verschijnen. MijnDomein is altijd bereid om ons, maar ook onze klanten, te helpen met allerlei vragen over mail, websites en shops. Wij zijn echt uitermate tevreden! Ga zo door MijnDomein! Met vriendelijke groet, Louise Clarijs, eigenaresse Silverfish Breda

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle service Vriendelijk personeel Meedenkend Goede producten Geweldige dat je backups kunt terugplaatsen

geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede support. Geven goede en snelle ondersteuning voor het opzetten van CMS systeem en techinische problemen daar mee. Ik adviseer regelmatig klanten om bij mijnDomein.nl hosting af te nemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel geholpen (hulp zelfs op zondag), vriendelijke mail met goede uitleg.

Misschien in de toekomst ook telefonisch bereik.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super geholpen en alles naar verwachting opgelost.

Wellicht in de toekomst een telefonische helpdesk opstarten lijkt mij wel zin vol.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel hulp geboden toen onze site er uit lag. (zelfs op zondag!)

Zou ik niet weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima contract en contact, service goed en gebruiksvriendelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, zinvolle informatie.

Jammer dat automatische incasso enkele dagen duurt. Maar dat ligt waarschijnlijk niet aan mijndomein.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snel, zelfs op zondag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijk, snelle reactie van helpdesk.

Alles wat ik bij mijn eigen gegevens verander, gelijk doorvoeren en daar een zekerheid inbouwen. Dat verhoogt het vertrouwen in het bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Trefzeker in de aanduiding waar het technische probleem zat.

Omdat de oplossing meer dan een (1) statement betrof zou een verwijzing / doorverwijzing handiger geweest zijn. Een toelichting op de samenhang van database gegevens in relatie tot configuratie.php biedt in FAQ oplossingsrichtingen die nu van de medewerker komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk en de juiste oplossing voor mijn vraag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima geholpen. kon weer terug in mijn account naar waar ik wilde zijn en heb alsnog kunnen betalen.

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helder antwoord met, voor mij, voldoende informatie om zelf het probleem op te kunnen losse; Antwoord weliswaar niet op 1e werkdag gegeven (vrijdag), maar ook niet laten wachten tot na het weekend.

Gezien de aard van het antwoord jammer dat het niet de volgende werkdag gegeven kon worden;

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid van reageren Op de hoogte houden van vorderingen Gretigheid waarmee naar oplossingen wordt gezocht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede en snelle service, had na een dag al een antwoord op mijn vraag en daar mee was mijn probleem ook snel opgelost.

Misschien een chat communicatie voor een nog snelle afwerking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb het verlangde en correcte antwoord ontvangen op mijn vraag.

geen opmerking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Prijs - Email versturen via eigen domein en niet via provider - Je eigen domeinnaam - Ongelimiteerd dataverkeer - 2 GB opslag + 1 GB per jaar extra

- Weinig zelf aan te passen - Database niet met een eigen programma te benaderen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de snelle reactie van jullie kant bij het stellen van een vraag via de mail en ook voor de manier waarop problemen worden opgelost.

Op dit moment geen. Ga vooral op deze manier door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben tot nu toe altijd goed geholpen, heb meerdere domeinnamen in beheer. Sommige vragen kunnen via de Helpfunctie worden opgelost, staat het antwoord er niet bij dan wordt er netjes en accuraat gereageerd. Ander voordeel is dat het allemaal lekker nederlandstalig is, er wordt al genoeg engels gebruikt in dit land.

Vooral zo doorgaan met de goede service en bereikbaarheid!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie, doelgerichte vragen ter verduidelijking (Mijn probleem loste zichzelf op (of eigenlijk bedacht ik zelf de oplossing, maar da tdoet niks af aan de bereidwilligheid).

Ik vind he tonhandig dat op de website geen telefoonnummer van de helpdesk te vinden is. Over mijn probleem (webmail viel uit) werd via de mail gecommuniceerd, wat ik dus niet kon zien (behalve op een andere compjter, en nadat ik zelf het probleem had opgelost)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-snelle activatie domeinen -voldoende opties

-onduidelijkheid rond tijdstip opzegging domeinen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed geholpen zeer correct met de teruggaven snel bericht terug

zou het niet weten

Albert Einsteinweg 4