Pluspunten
Het overzetten naar webhostingplus is door Vince van domijn gedaan. Hem ben ik heel dankbaar! We hadden eerder 1GB extra ruimte gekocht en dat hielp niet. Die uitbreiding is keurig terug gedraaid.
VerbeterpuntenHet overzetten naar webhostingplus zou veel eenvoudiger gemaakt moeten worden voor een leek als ik op dat gebied. Als het niet eenvoudiger gemaakt kan worden, dan zou ik de klanten aanbieden dat jullie het voor een bepaald bedrag doen. We hebben wel meerdere linkjes gekregen om medewerkers te boordelen waarvan ik niet zeker ben dat die allemaal ook echt de hulp geboden hebben die we nodig hadden.... Terwijl Vince die echt goed geholpen heeft, per abuis een negatieve beoordeling heeft gekregen...
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Goede en duidelijke antwoorden. Zelf 1x heeft een medewerken van mijn domein een probleem helemaal opgelost voor ons omdat wij er geen kennis van hadden, werkelijk super. Wij zijn echt heel tevreden.
VerbeterpuntenTIP! Een mogelijkheid om een tweede persoon gebruik te laten maken van alle gegevens die op mijn domein staan zonder dat de persoon deze gegevens kan veranderen, of bij verandering van gegevens dat de hoofdgebruiker dan een mail krijgt voor goedkeuring of afkeuring. Ik zit namelijk met het feit dat er momenteel een onderzoek door een student gedaan wordt naar hoe meer omzet te creëren voor Rosalia Cosmetica, hierbij kan handig gebruik gemaakt worden van de statistieken maar ik zie geen mogelijkheid tot het geven van deze gegevens zonder dat ik de persoon mijn inlogcode geef. Zonde. Tijdens dit onderzoek is het belangrijk om in het verleden tot heden van de statistieken te kunnen kijken.
Bloos, bloos.... We doen wat we kunnen, desnoods bestellen we een Pizza voor je (maar wel op jouw rekening :-) )
Pluspunten
Al jaren snelle service bij problemen. En nooit is er een website 'down'.
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan. Liever geen dure telefonische helpdesk; gewoon binnen een paar uur per mail antwoorden.
Prima Cas, doen we!
Pluspunten
goede prijs lekker snel
Verbeterpuntensneller bereikbaar zijn door middel van telefoon of chat sessie
Dank voor de mooie 8. Bij Mijndomein hebben we bewust geen dure telefonistes en ook rijden onze medewerkers niet in dure leaseauto's. Bij ons geen poespas. Wanneer we ergens niet uit komen bellen we jou. Maar Chat kan een uitkomst zijn, dit zullen we zeker onderzoeken.
Pluspunten
Duidelijke antwoord mbt het probleem dat ik heb voorgelegd
Verbeterpunteniets duidelijker vermelden wanneer een probleem opgeslost gaat worden dan wel in welke termijn je een reactie kan krijgen.
We streven altijd naar oplossing binnen 24 uur, veel klanten weten we (gelukkig) binnen 1 uur te helpen. Via www.helpdesk.nl kan je trouwens veel vragen, antwoorden en instellingen zelf terugvinden. Dat is nog sneller :-)
Pluspunten
Snelle reactie, goede aanwijzingen hoe een en ander zelf op te lossen
VerbeterpuntenNiet direct.
dank je wel
Pluspunten
toen ik het goede emailadres had gebruikt was het antwoord meteen binnen.......
Verbeterpuntenduidelijker aangeven wat het emailadres is waarmee contact opgenomen kan worden. Of in mijn geval het antwoord meteen in de eerste mail geven.
Tja, dat wil wel eens werken: het juiste mailadres. Kijk voortaan eerst even op www.helpdesk.nl, en stel eventueel je vraag via het formulier op die pagina: dan kunnen we je NOG sneller helpen!
Pluspunten
In het verleden vond ik de support traag en gaven ze slechte antwoorden op je vragen en op een gegeven moment reageren ze dan helemaal niet meer op je vraag. Dit lijkt nu geheel anders! Binnen een dag een duidelijk antwoord, waar je echt mee verder kan. Super!
Fijn dat onze verbeterstappen worden gezien! Daar doen we het voor! Dank je voor het delen van deze ervaring Wilko
Pluspunten
snel en duidelijk antwoord, dat ook nog eens werkt!
Mooi toch Wilfried?!
Pluspunten
Dag, Ik ben, zoals eerder aangegeven, tevreden met de ondersteuning.
VerbeterpuntenDe aanwijzingen hoe een email account op de ipad te installeren op de website zijn niet helemaal correct. Daarom heb ik om ondersteuning gevraagd, waar ik dus tevreden over was.
Dank je voor de feedback Mieke. De betreffende instructie gaan we meteen aanpassen.
Pluspunten
een zeer prettige en behulpzame organisatie. Informatie wordt snel en helder gegeven.
Verbeterpuntenhet menu om je website aan te passen kan duidelijker
Dank je voor je tip!
Thanks
Dank je wel Claudia voor je 8
Pluspunten
variatie en volledigheid in dienstenpakket
Johan bedankt! Johan bedankt! Johan, Johan bedankt! :-)
Een 8... wat een pracht!
Pluspunten
Telefoontje heeft inmiddels plaats gevonden, probleem kon niet worden afgewerkt ivm het feit dat ik in de auto onderweg was. Dank voor het terugbellen. Afgesproken is dat ik vandaag een telefoontje krijg van de heer Servaas teneinde het probleem op te lossen! Kijk er naar uit. Met vriendelijke groet, Herman J.M. Ter Meer
VerbeterpuntenZit nog steeds op een telefoontje te wachten van Mijn Domein! Werd woensdag gebeld, zat in bespreking, stelde voor om mij 's-middags te bellen, kon helaas niet want betrokken medewerker had een snippermiddag(!) Ok, dan donderdag? Ja, ik/wij gaan u bellen. Niet dus! Slechte zaak.
Pluspunten
helder, snel, werkt prima, betaalbaar
Verbeterpuntenprivacy. het versturen van alle inloggegevens in 1 mail tegelijkertijd is niet handig.
Pluspunten
vriendelijk en accuraat binnen 24 uur een reactie
VerbeterpuntenSoms wordt de vraag niet helemaal goed begrepen Dezelfde dag een reactie zou echt super zijn Het overzetten van webhosting naar webhosting plus zou door mijn domein gedaan kunnen worden, ze plaatsen immers ook een back-up terug als je dat vraagt.
Pluspunten
Duidelijk omschreven hoe de afhandeling dient te gaan. Op tijd aangegeven wanneer de verlening ingaat en daardoor ook de mogelijkheid om op tijd je website op te zeggen. Dit is klantvriendelijk.
VerbeterpuntenBevestiging van de opzegging per mail zou fijn zijn.
Pluspunten
Hulp en ondersteuning voor beginners, vriendelijk.
VerbeterpuntenReactietijd mag iets sneller omdat een beginner vaak met een probleem zit waardoor bij die persoon vaak paniek over verstand regeert. Misschien kunnen de handleidingen iets meer naar beginners gericht worden waardoor starters beter de materie kunnen begrijpen
Dag Bert. We zijn bezig met het doorontwikkelen van HELP (zie www.helpdesk.nl) zodat je sneller je antwoord hebt. Hoe meer vragen zelf te vinden hoe sneller je antwoord. Bovendien hebben we dan meer tijd om de vragen die niet via HELP kunnen te beantwoorden. Jouw opmerking neem ik zeker mee! Dank je!
Pluspunten
snelle reactie; correcte antwoorden
Dank je wel Geert!
Pluspunten
ik heb geen negatieve ervaringen, ben een keer met coulance geholpen toen ze de site gehackt hadden. Dat ik mijn domeinen opzegde zonder op tijd rekening te houden met het mailadres, ook daarin hebben ze mij toegestaan om nog eenmaal mijn adres voor bepaalde zaken te openen.
Fijn dat je geen negatieve ervaringen hebt. WE doen er alles aan om te zorgen dat dat zo blijft.
Pluspunten
ben accuraat en vlot geholpen
Verbeterpuntengeen
Goed te lezen. Dank voor je review
Albert Einsteinweg 4
8218NH Lelystad