De beste site voor je online wens - Klantenservice ietsje minder
Lieve MijnDomein,
Wouter van de klantenservice vroeg mij om een reactie achter te laten want dat wordt zeer gewaardeerd. Ik denk dat jullie dat aan iedereen vragen maar voelde me toch speciaal. Hierbij mijn eerlijke mening.
Na lang speuren besloot ik dat jullie de allerbeste zijn om mijn idee toe te vertrouwen. Ik speelde al langer met de gedachten. Een eigen website. Een droom die uitkomt. Alles ging voorspoedig. Jullie hebben naar mijn mening de beste prijs-kwaliteit verhouding. Snel. Betrouwbaar. Toch begon ik te twijfelen. Dat lag niet aan jullie hoor. Was deze site wel wat ik wilde. Begin dit jaar toch maar even contact opgenomen om mijn pakket te wijzigen. Misschien alleen de domeinnaam houden en nog langer nadenken over het idee. Ik kreeg hulp, het was wel even wat gedoe maar het zou allemaal geregeld worden. Ondertussen toch een nieuw idee bedacht. Een eigen webwinkel! Weer bij jullie een domeinnaam aangevraagd want ja wie anders :)
Helaas is mijn ervaring met jullie klantenservice anders: Van het kastje naar de muur met chat en mail. De mails die je ontvangt zijn zwart met paars en fluorescerend groen. In witte letters staat de belangrijkste informatie maar deze tekst is helaas amper te lezen met de groene achtergrond al zet je de tekstgrootte op 200 (lees: ik ben 26 geen 100). Daarnaast heb ik een mail gekregen dat de domeinnaam jaarlijks (waarvan ik ervan uitging dat ik alleen deze nog in mijn bezit had) duurder werd met 1,50 en dus 9 euro exclusief btw wordt. Dat vond ik niet zo erg. Maar nu toch ineens een (flinke) pakketrekening?!
Ik snap er niks meer van. Misschien jullie ook even niet. Dat is niet gek tijdens corona. Nu via de chat toch weer naar de mail gestuurd waarbij de chathulp het gesprek eerder verlaat dan ik zonder te vragen of ik nog vragen heb. Mijn strategische communicatie-hart huilt lieve MijnDomein. Ik ben nog steeds fan van jullie maar kunnen jullie hier alsjeblieft iets aan doen?
#feedbacksandwich #communicatie #klantenservice