to the point

Effectief! Waardeer het enorm dat jullie direct bereikbaar zijn.

snel

mijn vraag was heel snel beantwoordt

Ja gewoon doen, uitmuntende producten met formidabele service!

Mijn fout bij bestellen werd coulant en snel rechtgezet.

Niet kunnen antwoorden

Ik heb een bericht ontvangen van Martijn. Ik moet via mijn email een bevestiging sturen voor het omzetten van een website. Als ik een mail stuur naar support krijg ik dit bericht terug: BELANGRIJK: Je bericht aan Mijndomein wordt niet in behandeling genomen Schaf aub een telefoondesk aan!

Snel en deskundig

Snel geholpen en we kunnen weer verder!

ik vind jullie zeer ontoegankelijk

ik krijg het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om maar klanten te houden. De toegankelijkheid van de organisatie is zeer slecht. Opzeggen wordt bijna onmogelijk gemaakt. Ik heb hier een heel naar gevoel over. Slechte reviews worden niet geplaatst?!

goed geholpen zodra je in juiste chat zit

Het is een nogal omslachtig gebeuren om een chat te openen (beetje als een te uitgebreid keuzemenu als je belt), maar eenmaal binnen word je prettig en persoonlijk geholpen.

Snel en adequaat geholpen

Het (database) probleem van mijn website werd snel geanalyseerd en adequaat verholpen. Website was snel weer in de lucht.

Kan nergens in contact komen om domeinnaam te stoppen

Kan domeinnaam niet stopzetten. Geen contactgegevens

Snel en helder

goede service

Moest wel even wachten maar het is overal druk, verder goed gereageerd.

Goed en snel geholpen

Ik had een paar korte vragen en kreeg goede concrete antwoorden.

Snelle reactie middels chat op mijn vraag, maar mis wel het persoonlijke contact doordat je enkel online zaken kunt bespreken en niet telefonisch.

Begon zoekend, maar werd uitstekend geholpen door Mirella

Ik kon eerst niks vinden, ticket werkte niet en kreeg een foutmelding als ik wilde inlogge n op de helpdesk. Daar is wel een verbeterpunt. Maar Mirella van de helpdesk heeft mij erg goed geholpen. Wat ik wilde, is gebeurd!

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Snel en correct

Bedankt Wouter, je antwoord bood de oplossing!

Moeilijk om op te zeggen

Ik ben gestopt met mijn bedrijf en nu wil ik mijn contract met mijndomein beëindigen. Hier ben ik al 2 dagen mee bezig en lukt mij nog steeds niet. Hoe moeilijk kunnen jullie het maken???

goed geholpen

ik had een korte vraag en het was snel verholpen, heel fijn.

De beste site voor je online wens - Klantenservice ietsje minder

Lieve MijnDomein, Wouter van de klantenservice vroeg mij om een reactie achter te laten want dat wordt zeer gewaardeerd. Ik denk dat jullie dat aan iedereen vragen maar voelde me toch speciaal. Hierbij mijn eerlijke mening. Na lang speuren besloot ik dat jullie de allerbeste zijn om mijn idee toe te vertrouwen. Ik speelde al langer met de gedachten. Een eigen website. Een droom die uitkomt. Alles ging voorspoedig. Jullie hebben naar mijn mening de beste prijs-kwaliteit verhouding. Snel. Betrouwbaar. Toch begon ik te twijfelen. Dat lag niet aan jullie hoor. Was deze site wel wat ik wilde. Begin dit jaar toch maar even contact opgenomen om mijn pakket te wijzigen. Misschien alleen de domeinnaam houden en nog langer nadenken over het idee. Ik kreeg hulp, het was wel even wat gedoe maar het zou allemaal geregeld worden. Ondertussen toch een nieuw idee bedacht. Een eigen webwinkel! Weer bij jullie een domeinnaam aangevraagd want ja wie anders :) Helaas is mijn ervaring met jullie klantenservice anders: Van het kastje naar de muur met chat en mail. De mails die je ontvangt zijn zwart met paars en fluorescerend groen. In witte letters staat de belangrijkste informatie maar deze tekst is helaas amper te lezen met de groene achtergrond al zet je de tekstgrootte op 200 (lees: ik ben 26 geen 100). Daarnaast heb ik een mail gekregen dat de domeinnaam jaarlijks (waarvan ik ervan uitging dat ik alleen deze nog in mijn bezit had) duurder werd met 1,50 en dus 9 euro exclusief btw wordt. Dat vond ik niet zo erg. Maar nu toch ineens een (flinke) pakketrekening?! Ik snap er niks meer van. Misschien jullie ook even niet. Dat is niet gek tijdens corona. Nu via de chat toch weer naar de mail gestuurd waarbij de chathulp het gesprek eerder verlaat dan ik zonder te vragen of ik nog vragen heb. Mijn strategische communicatie-hart huilt lieve MijnDomein. Ik ben nog steeds fan van jullie maar kunnen jullie hier alsjeblieft iets aan doen? #feedbacksandwich #communicatie #klantenservice

Beste

eindelijk het gevoel dat het snel en direct kon bij mijndomein.nl

Martijn, gaf me het gevoel alsof ik geen idioot aan de andere kant van de chat was. Let wel, als je zelf geen servicedeskmedewerker bent, dan is het lastig als je niet begrepen wordt. Dat deed hij goed. En die automatische links die je anders ontvangt zijn soms zo ingewikkeld voor een eindgebruiker, En nu uitproberen.

Snelle en goede reactie

Heel fijn dat Michelle zo duidelijk en snel reageert.

uitstekende reactie

Was bezig op te zeggen, maar kreeg aanbieding die klinkt als n klok.

Goed geholpen in het weekend

Goed geholpen op de vraag of we alsnog een gratis webshop pakket konden krijgen op een bestaande domeinnaam.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad