Pluspunten
Mijn vraag werd binnen 2 uur beantwoord, door de suggesties die er werden voorgesteld, kwam ik zelf snel tot de juiste oplossing. ik had nl. een vervelend technisch probleem waar ik al een hele ochtend mee aan het stoeien was. Echt super snelle service en uitgebreid antwoord wat voor mij als webdesigner erg belangrijk is. Ik werk met verschillende hosting bedrijven mijndomein.nl is een topper.
Verbeterpuntenkan geen verbeteringen noemen
Dank je voor je mooie beoordeling
Pluspunten
Opvallend is de goede bereikbaarheid van de helpdesk en de snelle en deskundige hulp die wordt gegeven. Voor mij als leek in websiteland is dat een must.
Fijn te lezen Jan, dank je voor je 9!
Pluspunten
Snel en adequaat gehandeld door support. Top!
VerbeterpuntenN/A
Beste Eric, dank je voor de 10!
Pluspunten
Soms worden de vragen netjes en snel beantwoord. Dit betreft een klein aantal service medewerkers.
VerbeterpuntenWanneer je een vraag stelt krijg je over het algemeen snel antwoord. meestal niet op de vraag die je stelt en vaak word je van het kastje naar de muur gestuurd. Wanneer een medewerker een antwoord niet weet krijg je een antwoord, van wij weten het niet, zoek het uit en we horen het graag hoe je het oplost. Oftewel ze verschuiven het probleem naar de klant. Het zou fijn zijn als ze zelf eens zouden nadenken zodat ze de klant kunnen helpen het probleem op te lossen ipv het probleem terug te kaatsten.
Wat jammer te lezen dat je niet geheel tevreden bent over Mijndomein. Ik zou erg graag met je in contact komen om n.a.v. jouw ervaringen ons bedrijf verder te verbeteren. Vandaar dat ik het fijn vind dat je de moeite neemt feedback te geven. Ik ga namelijk voortdurend het gesprek aan om te leren van (negatieve) ervaringen van klanten. Want een klagende klant geeft mij de mogelijkheid de dienstverlening verder te verbeteren! Kan/mag ik je hierover benaderen/bellen? Ik hoor graag van je, en hoop dat ik van de 5 die je me nu geeft naar een vette voldoende kan klimmen! Dank je wel voor je reactie alvast!
Ik vind het goed gegaan , heb geen nieuwe tips of verbeterpunten.
In mijn beleving is een 5 een onvoldoende, maar je bent wel tevreden. Hopelijk heb je enkel verkeerd geklikt en ben je ook echt tevreden. Anders hoor ik het graag!
Pluspunten
Prima ondersteuning van Roy gehad. Zowel het probleem als mijn vragen over mogelijke verbeteringen van de site werden perfect behandeld. Zelden zo'n goede helpdesk mee gemaakt. Ik zit zelf in de ICT.
VerbeterpuntenHad al een een uitgebreide beoordeling opgestuurd!
Ja, Roy is een toppertje :-)
Pluspunten
correcte afhandeling van vragen, verder heb ik weinig contact cq. moeilijkheden gehad in het verleden.
Verbeterpuntengeen idee
Dag Johan, Dank dat je (positieve) ervaring hebt gedeeld.
Pluspunten
vlot correct to the point
Verbeterpuntengeen ik ben een leek, dus soms nog onduidelijk, dat ligt dus aan mij.
Dank je voor je mooie 9
Pluspunten
Snelle reactie Volledigheid in beantwoording Correcte taal, toon van de taal
Dag Harm. Een 10? Helemaal top! Daar doen we het voor!
Pluspunten
Het probleem aangegeven via email. Het probleem was snel opgelost. Werd vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten het was allemaal goed.
Hoi Johan, mooi een 10. Veel dank!
Pluspunten
Ik heb alleen maar goede dingen te melden. Ik zit in de oprichtings fase van een stichting die zich in gaat zetten voor de kinderen en huisdieren van mensen die in financiële nood zitten en heb mijndomein benaderd voor de webhosting van de stichting. Ik kreeg direct een hele mooie mail terug en men was meteen enthousiast over mijn idee en bereid om de stichting een gratis plekje te geven. Contact was erg fijn en positief en ik hoop nog deze week officeel van start te gaan met zowel de stichting als de website. Ik voorzie dan ook een lange en fijne samenwerking met mijndomein.nl , Mijn beoordeling is dus heel erg positief, en ik bejubel dan ook de maatschappelijke betrokkenheid van mijndomein . Mijn speciale dank gaat ook uit naar meneer of mevrouw Servaas , dit voor het prettige contact en de getoonde betrokkenheid. Ferry van der Kaaij stichting ondersteuning kind en huisdier omgeving rotterdam (in oprichting)
Dag Ferry. Mijndomein wil de wereld ook mooier en eerlijker maken. Jouw initiatief past daar bij!
Pluspunten
bijna geen downtime, steeds meer opslag voor vaste klanten, snelle servers, makkelijke SQL. Goede klanten service. Auto lease.
VerbeterpuntenMeer bekendheid geven aan jullie bedrijf (al zag ik gister een goede reclame spot van jullie op tv)
Qua verbeterpunten: daar gaan we voor zorgen! Maar een 9 is al erg mooi! Dank je
Pluspunten
Snelle dienstverlening; Kennisbewuste hulp;
VerbeterpuntenPro-actieve aanbevelingen voor site verbeteringen doen, evt tegen een vergoeding.
Mooie feedback, mooi cijfer. Dank je wel Wouter
Pluspunten
Snelle reactie op meldingen
Beste Willem, wanneer je toch verbeterpunten hebt horen we het graag.
Pluspunten
Goedkoop, kwaliteit, makkelijk,
VerbeterpuntenCommunicatie alleen via de mail werkt wel eens frustrerend, contact via telefoon wel eens gewenst.
Beste Con, begrijpelijk dat je soms naar de telefoon verlangt. Komen we er via e-mail niet uit, dan bellen we je gewoon. Ok?
Pluspunten
Ik kreeg snel een reactie, die beantwoordde wat ik vroeg (ik kon niet betalen omdat jullie nog niet zijn ingesteld op ibannummers) waardoor ik wel kon betalen.
VerbeterpuntenGeen tips voor de service/vraagdesk. Wel de tip om zo snel mogelijk jullie website aan te passen aan gebruik van ibannummers!!
Goede tip. Dank je Mieke.
Pluspunten
Goed hulp en altijd de juiste antwoorden op de hulpvragen!
VerbeterpuntenDe reactie mag soms iets sneller. Kan soms een paar dagen duren.
Dag Anja, we zijn steeds sneller in het antwoord! Er werken aan nog snellere reactietijden met het hele team! Ondertussen dank je voor je beoordeling.
Pluspunten
Prijs Snelheid van ondersteuning\De manier waarop wordt ondersteund
VerbeterpuntenDe webmail doet erg primitief aan
Dag Eric, dank je voor je mooie 8.
Pluspunten
Snelheid, Vriendelijkheid, Positieve reactie
VerbeterpuntenAbsoluut geen enkele
Dag Rob. Mooi te lezen dat je zo positief bent! Daar doen we het voor!
Pluspunten
Snelle reactie en juiste oplossing
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Prima Eric, wij gaan zo door!
Pluspunten
Snel geholpen met duidelijke info
VerbeterpuntenNog niks
Dank je voor je 10 Pim!
Pluspunten
Antwoord was duidelijk
Dag Gerard. Je bent ons eerste cijfer: een 10! Dank je wel daarvoor.
Albert Einsteinweg 4
8218NH Lelystad