Domein gezocht en een uur later bezet (onmogelijk toeval)

Enorm balen. Voor een leuk hobbyproject zoek ik een domeinnaam even op en een uur later als ik hem wil bestellen is ie weg. Jarenlang beschikbaar en plots....

behulpzaam en servicegericht

Dank voor reactie probleem opgelost Fijn dat de reactie zo persoonlijk oogt

Fixen van een email probleem was accuraat en snel

Probleem met email en DNS werd snel en accuraat opgelost. Waarvoor dank.

Reageren snel en bondig op vragen!

Makkelijk en snel te regelen.

Snel en makkelijk alles te regelen. Informatie is duidelijk omschreven en lekker plug&play. Alleen na installatie/configuratie website niet gelijk te gebruiken. Met hulp vanuit de chat is een reset gedaan die het zou moeten verhelpen. Dus ik wacht rustig af. Alleen jammer dat ik niet gelijk aan de slag kan.

super snel geholpen

via de chat mijn probleem genoemd en binnen een paar minuten was dit opgelost. helemaal top! Mijndomein is een fijne host om mee te werken.

Meer dan positief

Met enkele wachtenden voor mij, binnen 10 minuten geholpen en een vriendelijk en deskundige hulp ontvangen. Aan mijn aandacht was de verlenging van bepaalde pakketten ontsnapt. Door tips en hulp van Mirella van mijndomein.nl kon ik alleen mijn domeinnaam behouden zoals de bedoeling was en zijn de ongewenste pakketten die ik niet wilde verlengen geannuleerd evenals de extra kosten die hiermee gemoeid waren.

Snel en efficient, maar buiten dat vriendelijk.

Snel en efficient, maar buiten dat vriendelijk.

Frustratie

De brieven van mijndomein ervaar ik als hoofdpijndossier. Ik krijg al 5 jaar lang rekeningen op een bv dat niet meer bestaat tnv mijn overleden vader. (5 jaar+ overleden) Contact met hen opnemen is zeer lastig. Telefonisch niet mogelijk, schijnt een chatfunctie te zijn maar lui zijn nooit aanwezig. Ooit iemand te pakken weten te krijgen, domein opgezegd. Maar blijkbaar toch niet want krijg weer aanmaningen. Hoe kom ik hier van af !?!?

Probleem opgelost met de klantenservice (Arianne)

Keurig en snel opgelost. Waarvoor dank Eric Til

Trieste jaarlijkse verhoging nu 43%

Stilzwijgend verlengen voor 1 jaar of je moet 1mnd voor einde opgezegd hebben, van €72 nu ineens €103. Wij en met mij nog veel meer gaan afscheid nemen van mijn domein. Ik wens mijn domein succes met hun rooftocht, maar ik laat me niet meer bestelen. 43% prijsverhoging.

Ik vind het niks

onduidelijke website en onbereikbare klantenservice

Slechte support

Ze zeggen binnen 24 uur nu de laatste Keer duurde het 6 dagen en toen reageerde hij op Mijn vraag ik zie dat u uw website heeft verhuist. Toen kon hij wel reageren deuhhhh

Simpele hosting wordt ieder jaar fors duurder

Ongevraagd werd mijn account eerst geüpgraded met een veel hogere jaarrekening tot gevolg. Daarna op mijn verzoek weer minimale hosting ingesteld. Maar een jaar later weer een onaangekondigde prijsverhoging met 41%. Betalen, zonder incasso, kan alleen na aanmaning (op advies van helpdesk).

Slechte/Geen service

SSL certificaat verlopen - site down - geen indicatie wanneer het opgelost is

Slechte service en onbereikbaar

De aanvraag voor een domeinnaam gaat zeer eenvoudig, maar de service daarna is dramatisch. Buiten het feit dat ze zeer slecht bereikbaar zijn, wordt er ook gelogen over verdere afwikkelingen en producten. Kortom, een zeer slecht bedrijf die duidelijk geen behoefte heeft om naar de klant te luisteren.

Waardeloos

Ik krijg nog steeds mails m.b.t. mijn afgesloten account aangaande CEO. Heb meerdere malen aangegeven om dit te beëindigen. Tot op de dag van vandaag krijg ik nog mails. (chefkokonno.nl is de domeinnaam) Wil een ticket aanmaken, kan nergens. Contact opnemen, kan nergens. Mail sturen geen enkel adres werkt, of je moet inloggen, maar ik heb geen account meer! Dus ik kan niet inloggen! Waardeloos. Waardeloos. Ik erger mij er groen en geel aan dat bedrijven zo slecht bereikbaar zijn. Vooral een internetbedrijf. Waardeloos.

Check nooit een domeinnaam bij mijndomein.nl!!!!!

Ik had een prachtige naam gecheckt bij mijndomein.nl. Een dag later was de naam gekaapt door een 'ander'; en kon ik grof geld betalen om alsnog mijn domeinnaam te krijgen. OPLICHTERS zijn het, stink er niet in!!!

SUPER SLECHTE SERVICE EN COMMUNICATIE

Nog maar kort klant bij MijnDomein, en ga al weer weg. * Niet telefonisch bereikbaar * Betaling via het boekhoudsysteem mag niet, het moet via de link, maar dat is bij ons niet mogelijk. Een IBAN wordt niet gegeven! * Account naam staat niet goed, maar bij aanmelden staat nergens dat je daar de bedrijfsnaam moet invullen, er staat alleen Naam! Wijjzigen kan niet, dan moet het overgedragen worden middels allerlei ingewikkelde formulieren en nieuwe accounts. Erg omslachtig voor het wijzigen van de bedrijfsnaam. Ik kan aantonen, via KvK dat ik Vennoot ben in dit bedrijf, dus de houder van het domein wijzigt in principe niet! Er wordt wel constant gereageerd op de tickets die ik steeds over het zelfde onderwerp aanmaak, maar krijg steeds hetzelfde antwoord. Er wordt niet gekeken naar eerder mail. Op de site staat nog wel dat Zij het oplossen, als het niet lukt om de factuur te betalen.... Echt super slecht. Ik was bij Protagonist. Dat beviel prima en dus ga ik lekker terug!

De prijs groeit met dezelfde vaart als de service daalt

Ik heb veel meegemaakt bij mijndomein, vroeger werd ik altijd geweldig geholpen met uitstekende service en voelde ik me op de 1e plaats gezet. We zijn nu 10 jaar verder, de prijs is van 29 naar ruim 72 gegaan en waar de prijs omhoog ging.. Is de service zwaar omlaag gegaan. Nieuwe klanten krijgen gratis websites toegestopt en een trouwe klant krijgt helaas niks. Het zou leuk geweest zijn als mijndomein aan klantbinding deed en uit zichzelf deze trouwe klanten een kaartje zou sturen, een email met een leuke aanbieding.. Ook met overstappen doen ze dramatisch, ze zijn al belachelijk moeilijk te bereiken maar vragen ook ontzettend veel, een website is zo bij ze opgezet maar het opzeggen daarvan..

Niet langer mijn domein

Ik ben vrij lang klant van MijnDomein geweest, maar ik heb besloten alles op te zeggen en over te hevelen naar een andere provider omdat: - Ze hebben besloten de klant niet meer op de eerste plaats te zetten. - Service is traag - Ze het een stuk duurder hebben gemaakt (60%) - Andere providers meer functionaliteit goedkoper kunnen bieden. Het was leuk Mijndomein, maar niet langer!

Het incasseren van vorderingen is hun verdienmodel

Wanneer een automatische incasso niet lukt krijg je een brief met 2e herinnering, op deze brief staat geen rekeningnummer. Logischerwijs heb ik het bedrag overgemaakt naar het rekeningnummer dat op mijn afschriften staat. Vervolgens krijg ik een aanmaning plus incassokosten, volgens de 'helpdesk' van Mijndomein had ik maar eerder contact moeten zoeken, nu ben ik verplicht incassokosten te betalen. Ondertussen al minstens tien keer gevraagd naar het rekeningnummer, dit is blijkbaar staatsgeheim, ik krijg geen rekeningnummer waar ik zelfs het bedrag naartoe kan overmaken. Dat zou komen omdat ik een particulier account heb. Dit alles is in strijd met de wet én met hun eigen algemene voorwaarden, waar ze je zo graag mee om de oren slaan.

Slechte service en misleiding

Enkele weken geleden werd ik gebeld door een dame van mijndomein met de vraag of ze voor mij een proefversie van een website mochten maken (kosteloos en vrijblijvend). Ik gaf aan dat we in een reorganisatie zitten en ik mogelijk niet meer de eindbeslisser word, aangezien het bedrijf misschien wordt overgedragen. Dit was absoluut geen probleem en er werd zelfs voorgesteld om de site te gebruiken (als voorbeeld voor de huisstijl etc.) tijdens de onderhandelingen en besprekingen. Vandaag speciaal afspraken afgezegd, omdat ik een intakegesprek zou hebben met de websitebouwer. Gedurende dit gesprek kwam ik er al snel achter dat dit niet van mijndomein zelf was, maar een samenwerkingsverband. De websitebouwer had eigenlijk helemaal geen interesse om de site te bouwen als ik mogelijk niet meer de eindbeslisser zou worden. Ondanks dat ik had dit in het eerste gesprek al had aangegeven werd het mij al snel duidelijk dat het maar om 1 ding ging: zo snel mogelijk een contract afsluiten. Uiteraard is mijndomein weer niet (telefonisch) te bereiken om hierop te reageren. Erg slecht!

Uitstekende service

Ik kon mijn pakket niet omzetten met de nieuwe webshopaanbieding. Contact gelegd via de chat en binnen 10 minuten was het geregeld.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad