Fijn dat dit zo snel is opgelost,,,

Eline, Het zoubest kunnen zijndat ik dit zelf heb veroorzaakt. So sdenk je krijg geen response via de web site of ing betaling in dit geval en ververs je nog eens of drukt weer op enter.... Excuusvoor mijn ongeduldigheid en bedankt voor het terugstorten afhandelen van dit ticket, Fijn weekend, Martin

Geweldige Helpdesk ! snel en direct goed.

Een administrative wijziging, onmiddellijk doorgevoerd.

Perfect geholpen.

Waardeloze webhosting

Niet bereikbaar via mail. Belachelijk dat er steeds een andere ticket aangemaakt moet worden. En er is geen nummer om naar toe te bellen? Is dit nou een zogenaamd groot professioneel bedrijf? Ga niet met deze mensen in zee.

Goede services

Makkelijk, simpel en goede service.

Hele fijne klantenservice

Ik had een probleem met een betaling. Contact opgenomen met de klantenservice, binnen 5 minuten was het opgelost. Heel fijn, merci.

Met (veel) geduld kwam het toch nog goed....

De helpdesk is zeker bereid om te helpen. Ik had een best lastig probleem. Het is voor mij natuurlijk frusterend dat een en ander niet "even met een telefoontje" kan worden opgelost, anderzijds is de helpdesk wel steeds voor mij aan het werk, via de mail. Zo'n telefoontje kon ik wel met mijn vorige provider doen (KPN). Daar betaalde ik dan wel heel flink voor. Wat bij de KPN 137 euro per jaar kost, krijg ik hier voor 31 euro. Het oplossen van mijn probleem heeft even geduurd (4 dagen), maar geduld is (voor beide partijen) een goede zaak!

top

top

Uitstekende service

Ik zat met een dringend probleem en terwijl ik doorheen d help artikelen ging en geen oplossing vond, was er ook de optie om een chat met een medewerker te beginnen (Tessa). Zij heeft mij direct geholpen met een toffe noot. Aanrader hoor!

Hele fijne en goede service

Snel en vakkundig

Top en snel!

Prima service, antwoorden op al mijn vragen

Suzanne heeft me top geholpen

Fijne service

uitstekend

Vlot, vlug, deskundig.

Snelle en goede klantenservice!

Via de chat optie ben ik super snel geholpen door een vriendelijke werknemer.

super makkelijk geregeld !

Ik heb mijn website en domein overgedragen. Mijndomein heeft alles geregeld ! Makkelijker kan niet.

Snel en adquaat geholpen

Snelle en duidelijke reactie van Eline op mijn vraag. Door haar antwoord zijn ook toekomstige vragen voorkomen.

Prima geholpen

De mederwerkser neemt de privacy van klanten goed in acht en heeft mij toch goed kunnen helpen.

Zeer goede service!

Een fout gemaakt met aanschaffen van pakket, zeer flexibel opgelost door de helpdesk!

Duidelijk, snel en behulpzaam

Zelfs voor het verhuizing naar een ander partij is de helpdesk heel behulpzaam. Geen gedoe gewoon duidelijk wat de procedure is en welke acties ondernomen moeten worden.

prima geholpen door de klantenservice van Mijndomein

Fantastisch!!

Snelle service en to the point. Probleem in no time opgelost!!

Slecht bereikbaar bij problemen

Elk jaar duurder en zeer slecht bereikbaar bij problemen. Ik ben blij dat ik dit jaar van dit domein af ben. Als telefonisch contact mogelijk zou zijn, zou het prima zijn. Nu kreeg ik een paar keer de melding dat er binnen 5 werkdagen een reactie komt: daar heb je op dat moment niets aan. Ik begrijp ook niet dat er zoveel reviews zijn over hun goede bereikbaarheid en service. Dit is absoluut niet mijn ervaring, helaas.

Ik probeer al vier dagen onze website weer online te krijgen

De support bij mijndomein blijft bijzonder pijnlijk. Vier dagen geleden is onze website door mijndomein uit de lucht gehaald vanwege een Captcha functie. Ik probeer al vier dagen met iemand contact te krijgen die mij kan helpen. Er is geen telefoonnummer, je kunt niemand bereiken om je te helpen. Er is alleen een soort ticket systeem, waarbij je geen idee hebt of er ook maar iemand naar gaat kijken. Zou fijn zijn als iemand een keer customer support zou gaan doen.

prima opgelost.

Mijn website is nu weer prima gehost.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad