Ontzettend veel problemen

De laatste tijd (jaar) zijn er ontzettend veel storingen bij mijndomein geweest. Van dagen geen mail kunnen sturen/ontvangen, tot uren je website uit de lucht zijn. Helpdesk is slecht bereikbaar en alleen via twitter bereikbaar, waarop je herhaaldelijk een bericht moet plaatsen, wil men uiteindelijk reageren met een standaard zin. Wij gaan dus zeker op zoek naar een andere webhoster, omdat mijndomein gewoonweg niet meer betrouwbaar is. Denk dus goed na, voordat je hier je westen wilt gaan onderbrengen !!

Snelle en duidelijke reacties

Bij het verplaatsen van de website naar een andere domeinnaam had ik wat vragen. Hierbij ben ik goed geholpen.

Zeer goede service

Vandaag had ik een aantal -zelf veroorzaakte- problemen waar ik de hulp van Mijndomein bij nodig had. Meerdere malen een nieuwe chat aanvraag ingediend, en werd meerdere malen geholpen door Suzanne. Zij was erg geduldig en wist de problemen snel op te lossen.

uitstekend geholpen per chat door de helpdesk

Ik had een email probleem met één van mijn domeinen en dit werd mbv een chat sessie snel en vakkkundig opgelost!

Zeer geduldig en amper miscommunicatie

Normaal heb ik bij klantencontact via chat/mail dat er de hele tijd miscommunicatie is. Dat had ik hier niet. Diegene die mij hielp had volledig geduld voor mij en hielp mij ook met dingen die hun geen winst zou geven of binnen hun plaatje viel.

met steun van Suzanne de oorzaak gevonden. Een gebruikersprobleem.

Snelle reactie

Ik kon al langere tijd niet bij de statistieken van mijn site komen. Dit keer zocht ik via een formulier contact met de helpdesk. Ik verwachte op zijn vroegst de volgende dag antwoord te krijgen omdat het ca. 20:00 uur in de avond was maar tot mijn verbazing had ik niet veel later al reactie en was mijn probleem opgelost.

Tóch "kleine lettertjes" bij aanschaf van de actiepakketten

Als "leek" dacht ik slim te zijn en mijn leuk verzonnen naam voor mijn toekomstige webshop gelijk vast te leggen voordat iemand mijn naam kon "inpikken". Mijn emailadres, waar ik nog even over wou nadenken, zou ik binnen drie maanden activeren om in aanmerking te komen voor het pakket eerste jaar gratis. Nu blijkt dat ik gelijk het emailpakket had moeten aanschaffen bij het registeren van mijn domeinnaam om in aanmerking te kunnen komen voor de actie. Voor mij als "leek" was dit niet duidelijk omdat ik het anders zeker gelijk voor nul euro had aangeschaft. Dit staat alleen vaag vermeld in de actievoorwaarden. Iets meer duidelijkheid daarover op de site zou zeker gepast zijn. Nu moet ik kosten gaan maken om een emailadres te kunnen activeren terwijl de actie nog loopt. Dit voelt zo oneerlijk!

Heel erg goed geholpen bij webhosting overzetten

Erg goed geholpen bij het overzetten van mijn wordpress website.

probleem bijna een week

Ik heb dit probleem al bijna een week. Maar ze blijven geduld met me hebben. Dus top!

Sander was heel snel en zeer behulpzaam.

Sander heeft weliswaar een wat strenge avatar, maar in het echt is hij heel aardig en behulpzaam! HIj gaf twee goede tips waardoor mijn probleem op 2 manieren kon worden opgelost. En hij kwam heel snel met deze oplossingen, waardoor ik het idee heb dat hij weet waar hij het over heeft

Snelle, hulpvolle reactie!

Ik heb meerdere domeinen via mijndomein.nl. Altijd werkte het mail aankoppelen uitstekend. Echter toen ik dit voor m’n moeder haar mailadres ook wilde doen, wilde het maar niet lukken. Uiterst vervelend aangezien ik zeker wist dat ik het goed deed. Een bericht gestuurd aan mijndomein via het contactformulier, binnen 5 minuten had ik reactie, hadden ze de DNS instellingen aangepast en binnen 3 uur deed de mail het (zoals aangeven in de reactie van mijndomein). Uiterst tevreden!

heel slecht

Ik heb 2 domeinnamen een paar jaren geleden aangeschaft, nu wil ik ervan af. Het is een drama geworden en nog niet opgelost!!

Geweldige ondersteuning

Ik had een probleem met het versturen van e-mails. Ik nam contact op met de ondersteuning, en werd onmiddellijk geholpen. En er werd doelgericht naar een passende oplossing gezocht .

Veel slechte ervaringen maar word altijd de dag erna wel weer opgelost

Veel slechte ervaringen maar word altijd de dag erna wel weer opgelost. Soms wel echt vervelend, maar het wordt altijd snel weer gefixed

Goede service van helpdesk

Bij het instellen van de e-mail account op een nieuwe smartphone goed en vlot geholpen nadat het in eerste instantie niet goed lukte.

Snel en correct

Klant heeft domein verhuist zonder backup te draaien. Mijndomein lost het snel op.

Heel snel en goed geholpen, mijn probleem was binnen een paar minuten opgelost.

Ik had binnen een paar tellen contact met de online helpdesk. Ik ontving geen zakelijke mails meer. Binnen een paar minuten was alles opgelost en kwamen mijn mails weer binnen. Echt heel snel en fijn opgelost en vriendelijk geholpen.

ik ben nog niet gerust op goede afloop

ik ben nog niet uit de zorgen en weet ook niet hoe snel of langzaam ik geholpen wordt. ~Dat is met mijn werk als cardioloog nu echt een erg ongerust gevoel. Omdat ik niet op mijndomein en ook niet op mijn email bereikt kan weet ik niet of ze mij voor verdere hulp wel kunnen vinden.

probleem snel opgelost

top service

Twee medewerkers hebben me vandaag vriendelijk geholpen.

Ik had diverse vragen en die hebben ze naar vermogen beantwoord. Ze schreven allebei vriendelijk en foutloos - vooral dat laatste vergroot altijd zeer sterk mijn vertrouwen in competenties. Overigens heb ik wel aangegeven dat ik de mijndomein-marketing die uitstraalt dat je alles heel gemakkelijk zelf kunt doen, niet onderschrijf. Ik ben een leek op dit gebied en vind het vaak tamelijk onoverzichtelijk allemaal en mail overzetten en dergelijke, en een website uploaden, zijn dingen die ik zeker niet zomaar zelf zou doen. Daarvoor heb ik er gewoon veel te weinig verstand van en ik heb er veel te veel gedonder van als het niet goed gaat. Dat er een limiet zit aan de data per mailadres en dat de mappenstructuur van Outlook in de onlinemail niet werkt/zichtbaar is, dat vind ik wel twee irritante dingen. Ik dacht nu alles goed/online voor elkaar te hebben, maar dat blijkt niet zo te zijn. Daar moet ik dus nog een oplossing voor zoeken.

snelle duidelijke reactie!

snelle duidelijke reactie!

Suzanne is goed bezig!

Vlot geholpen ondanks mijn fout.... Nu werkt het perfect!

Zeer snel opgelost

Na mijn verzoek om een transfercode van dnsbelgium waar nog een oud en niet meer bestaand e-mail adres bekend was waardoor ik de code niet kon ontvangen heeft de helpdesk binnen no time de zaak opgelost en kreeg ik binnen een halve dag de code toegestuurd.

netjes, snel en terzake

prima, vriendelijk, snel, kundig en terzake

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad