Slecht te bereiken

Onmogelijk om op te zeggen

Slechte klanten service en hosting

Ik ben zelf web designer. Ik host bij meerdere partijen. onderanderen hebben veel van mijn klanten hier een website. Zeer ontevreden met het feit dat ze vaak niet op mails reageren. niet mogelijk is om te bellen. (en als ze wel op een mail reageren is dit vaak na een maand.) Ik vind het erg vervelend dat contact zo moeizaam gaat, zeker nadat jullie een migratie gingen uitvoeren waar veel van mijn klanten mee moesten kampen. Veel hadden erna problemen met email die in spam komt. web pagina die blank blijft. databases die leeg zijn. en niet hersteld konden worden. Als je opzoek bent naar een goedkope hosting dan raad ik mijndomein aan. Wil je iets dat stabiel werkt en goeie up-times / low latency heeft zoek elders.

In de tweede ronde een simpele oplossing

Ik had geen inloggegevens van mijn subdomein, wat ik binnenkort ga gebruiken. De eerst aangedragen, gebruikelijke procedure werkte niet, waarschijnlijk omdat Joomla wel gegevens van users mailt, maar niet van de superuser (bovenbaas van de site). De tweede oplossing was ongebruikelijk, maar goed door mij door te voeren.

Mijndomein TOP.

Ik heb al heel lang websites bij Mijndomein. Dus ook wel problemen gehad. Maar die werden altijd snel verholpen door de helpdesk. De ene keer via e-mails de andere keer via de chat. Vooral het overschakelen van het ene FTP programma naar het andere kostte enige moeite. Meer door het ontbreken van mijn kennis op dat gebied. Met Filezilla werkt het perfect. Zeer goed programma. Net of de server lokaal is. Ook de statistieken zijn oke. Elke dag weten wie je website bezocht heeft. Dus Mijndomein is een echte aanrader.

Goede en vlotte service

Vlotte service vanuit de helpdesk en eenvoudige handeling vanuit het platform

geduld en werken naar resultaat

Bij het omzetten van mijn website heeft Paul van mijn domein mij goed geholpen.

Daniel heeft het helemaal top opgepakt en snel geregeld THANKS

Daniel heeft het helemaal top opgepakt en supersnel snel geregeld THANKS Daniel

Gewoon goed!

Gegeven dat MD uitsluitend via mail helpt: perfect! Een hulpverzoek over een verdwenen website als gevolg van een stommiteit van mezelf, dat ik ook met backup niet kon rechtzetten. 's Avonds om 22.00 uur ingediend en de volgende ochtend om 08.44 een mailtje dat het is hersteld, met tips ter voorkoming.

Enorm goed geholpen.

Ik had gisteren contact met Eline op de chat die me vroeg een ticket aan te maken over mijn "probleem". Reactie op het ticket duurde iets langer, maar ik ben precies geholpen zoals ik gehoopt had. Ik hoorde voorheen nogal slechte verhalen over de klantenservice van MijnDomein maar niets is minder waar. Oprecht super tevreden over het meedenken met klanten in deze moeilijke tijd.

Erg goed en vlug geholpen

Bij mijndomein.nl zetten ze het extra stapje om je te helpen en je tegemoet te komen. Prettig contact en binnen 10 minuten van A tot Z geholpen. Ook hebben ze nu een hele mooie, barmhartige actie voor een jaar gratis pakket i.v.m. de corona omstandigheden. Vriendelijk dank!

Fijn geholpen!

Ik kreeg niet direct contact met de service. Maar ben na 26 uur goed geholpen en mijn probleem is opgelost, thanks!

Helden!

Snel en Klantvriendelijk, probleem opgelost in no time.

Snel en adequaat geholpen door Sander.

Eindelijk iemand gesproken via de chat

Ik hoop dat er vaker een specialist online is

Tessa is super!!!

In één woord geweldig, binnen 2 minuten alles geregeld

Klantvriendelijk en toegankelijk

De bereikbaarheid van ondersteuning is duidelijk aangegeven en via de chat word je snel geholpen. De chat is gemakkelijk te gebruiken en er is een snelle respons.

Michelle verdween maar daar was Christianne!

Snel geholpen en alles netjes afgehandeld. Precies wat je wilt van een klantenservice.

Snel het juiste antwoord.

Heb ik niets meer aan toe te voegen.

Duidelijk te woord gestaan!

Duidelijk te woord gestaan! Antwoord op al mijn vragen zonder het idee te krijgen dat ik moest haasten.

Deze medewerker is de held van mijn dag.

Binnen 10 minuten mijn website weer online en ik weer blij!

super!

Erg fijn en snel geholpen!

waardeloos bedrijf

Reageert niet op vragen en e-mails. Eenmaal binnen kun je betalen en voor de rest stikken. NIET DOEN!

goede service

chat contact erg snel en professioneel reactie op ticket duurde wat langer

snelle en goede hulp

werd snel en goed geholpen. Oplossing van het probleem werd gevonden.

Bij vragen wordt er zeer snel gereageerd

De helpdesk is zeer behulpzaam en als je vragen hebt, krijgt je snel antwoord. Niet alleen dat, de antwoorden leiden ook tot een oplossing.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad