Kort en krachtig

Lastig de chat mogelijkheid te vinden. Daarna kort en krachtig antwoord. Top.

Snel en zeer goede hulp

Super geholpen.

Goed en snel

Voor een leek als dat ik ben, was het voor mij een duidelijke uitleg.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Website een enkele keer onbereikbaar. Op momenten draait de site traag. Dat komt mogelijk doordat de website in een container draait en de snelheid daardoor mede afhankelijk van het webverkeer van andere gebruikers op dezelfde server is Jammer dat de optie dedicated server niet mogelijk is. Helpdesk is goed bereikbaar en reageert doorgaans vrijwel direct.

geweldige hulp in een gestresste situatie

door eigen 'gepruts' kon ik mijn (life)website niet meer opstarten. Tessa heeft me supersnel en deskundig geholpen om dit probleem te verhelpen, en daarbij ook nog wat instructie te geven.

انا ابغى اساعد اي مهكر اي واحد يضر الناس

انا ابغى اكون زعيم اي واحد يهكر قروبات انا اساعد اي مسلم او مسيحي او كافر لكم دينكم ولا يدين

Fijn

Binnen 1 Minuut gehoor aan vraag en antwoord naar behoren

Heldere en snelle antwoorden op vragen.

Snelle antwoorden en echt de moeite mijn probleem op te lossen.

Vlotte en adequate antwoorden van de helpdesk

De helpdesk van mijndomein is super, telkens weer. Goed te bereiken, vlotte afhandeling, vriendelijk en duidelijk.

Goede snelle service!

Fijne snelle service, hulp doormiddel van chat en/of mail. To the point en actieve werkhouding naar de klant toe!

Vlot en accuraat geholpen

Als het geen dagelijkse kost is om websites over te plaatsen is het fijn om bij hobbels vlot en accuraat te worden geholpen.

uiteindelijk goed geholpen

na wat gemail uiteindelijk mijn probleem opgelost en kan ik weer mailen!

perfect.

Ik kwam er niet uit met mijn wachtwoorden te veranderen. en deze meneer heeft mij een link gestuurd. waardoor ik eindelijk mijn wachtwoorden kon aanpassen. ik ben heel erg blij hier mee.

Top service!

Zeer recent een domein geregistreerd voor e-mail. Toch besloten websitemaker te willen gebruiken en een up grade gekregen van het huidige domein.

zeer goed geholpen

meneer heeft mijn vraag gelezen en mij goed geholpen met mijn probleem

Uitstekend : vlot en bekwaam

Zeer goed.

Email pakket ineens veel duurder

Als je alleen wilt emailen en ze ineens meer geld vragen voor 'nieuwe email-software' waar je niet om hebt gevraagd, omdat het allemaal prima werkte, is het tijd een andere provider te zoeken voor email+domein

Goed geholpen

Snelle service, erg tevreden

Snelle service en oplossing! Top

Het contact met mijndomein.nl is goed. Snelle service en oplossingen, al jaren tevreden klant.

Goed en snel geholpen

prettig

redelijk goed voor service op afstand

Er werd mij verteld wat mogelijk de oorzaak en oplossing zou zijn voor mijn probleem. Dit heb ik opgevolgd maar de fout bleef. --betrof instellingen in Outlook voor al mijn 8 adressen voor 4 verschillende domeinen waarvan 1 niet draaiend op het "mijndomein.nl" platform-- Na een aantal keer checken bleek dat ik één van de adressen op het "mijndomein.nl" platform nog niet hetzelfde had ingesteld als de rest. 1 adres bleef anders omdat deze niet op het "mijndomein.nl" platform draait. Daar de fout bleef aanhouden werd mij aangeboden mij op afstand te helpen door mee te kijken op mijn systeem. Voor een remote helpdesk toch redelijk "hands on" actie. Dankzij de aanhoudende duidelijke uitleg heb ik dus uiteindelijk de "fout" gevonden en vervolgens was de foutmelding in Outlook verdwenen. Back to normal.

Super hulpvaardige en vriendelijke services

Mijn domein helpt je graag met je problemen. Biedt gerichte oplossingen en denkt goed met je mee. Ze vragen ook goed na of het probleem nu daadwerkelijk is opgelost! Top!!

Zeer tevreden over de deskundige, snelle, adequate en vriendelijke hulp van Eline!

Lekker vlot geholpen.

Een misverstand over een betalingsherinnering lekker vlot via de chat opgelost. Complimenten!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad