Prima ervaring, met veel geduld geholpen

raar probleem maar helpdeskmedewerker kundig en geduldig. creatief in oplossingen en dacht mee. Fijne ervaring. Alles werkt weer.

goede ondersteuning en snel opgelost

Helpdesk reageert snel en probleem was ook snel opgelost. bedankt!

Prima en snelle service

Werd zeer snel geholpen met met vriaag

Stug, maa probleem wel verholpen

Ik had een wat reactieve agent op de chat. Ik moest alles er een beetje uittrekken ("Kan het dat de problemen komen door aangepaste DNS instellingen?" "Ja dat klopt" en toen niets... "Ok, maar hoe los ik dit dan op?"), maar het was wel een kundige agent. Goed geholpen verder en ik kan weer door.

Snel starten - goede ondersteuning

Met wat IT achtergrond in een paar uurtjes een begin van een website in elkaar gedraaid en met nog een paar uurtjes redelijk af kunnen maken (voor een eerste versie). Goede ondersteuning! Zelf op zondag nog via chat en email ondersteuning gekregen. Ook ongevraagd gewezen op een gemaakte configuratie fout.

Zeer positief

Je wordt altijd netjes geholpen

Slechte communicatie, niet transparant

Mijn domeinnaam beheer is prima. Vorig jaar in maart ben ik verhuist met mijn webhosting. Verhuizing aangevraagd en verhuistoken gekregen. En nu weer een factuur voor de domeinnaam EN WEBHOSTING. Communicatie zeer traag, dagen wachten op antwoord. Webhosting lijkt niet gestopt een jaar geleden, maar gewoon nog actief? Medewerker "ziet" ook toevalligerwijs mijn verhuismail niet. Alleen de aanvraag voor de webhosting wel. Heel apart. Ik hoop snel duidelijkheid te hebben.

Wanpraktijken: Geen (automatische)melding voor automatische verlenging

Er is geen melding voor het automatisch verlengen van een domein, waardoor men niet tijdig domeinnamen en hosting pakketten kunnen opzeggen. Dit is expres zo ontworpen.

Correcte medewerkers

Als leek ben ik begonnen met het bouwen van een website met het websitemakerpakket. Heel veel dingen was voor mij onbekend. Maar met behulp o.a. van de helpdesk ben ik heel wat wijzer geworden. Zeer goed geholpen met diverse zaken. Correcte medewerkers en duidelijke uitleg. Nu heb ik een website waar ik veel complimenten over ontvang. Zonder helpdesk was het mij niet goed gelukt!

Blij met ondersteuning Mijn Domein!

De afgelopen jaren regelmatig contact opgenomen met de mensen van Mijn Domein. Ik heb meerdere (WordPress) websites bij hen gehost en daar gaat uiteraard wel eens iets mis mee. Maar ik word altijd goed geholpen bij vragen of problemen. Blij mee!

Steeds minder tevreden

Ik heb Mijn domein altijd aangereden bij mijn opdrachtgevers vanwege de prijs en de kwaliteit. Het afgelopen jaar heb ik deze mening iets bij moeten stellen vanwege regelmatige storing en wegvallen van Email accounts. Ik was dus niet bereikbaar voor mijn opdrachtgevers. Contact en hulp bij een storing kan alleen als je een duurder pakket neemt. Naar mijn mening moet deze voor iedereen beschikbaar zijn. Zeker als het netwerk regelmatig hapert en storingen geeft. Waar ik vorig jaar nog een 8,5 gaf geef ik nu een 5.

goed, snel en prettige hulp

goede prijzen, snel geholpen en makkelijke site en prettige medewerkers

Probleem in één keer opgelost

Mijn mail werd geblokkeerd door een (of meerdere?) server(s). Na melding aan mijndomein is probleem verholpen.

snelle en goede, duidelijke hulp

Antwoord op mijn vraag kreeg ik heel snel en duidelijk, er werd mij heel goed geholpen door Suzanne

Slecht

Slechte service Ineens betalen terwijl ik mijn account al lang op had gezegd Erg onduidelijk en geen herinnering

Snelle reactie. Hulp sluit precies aan bij mijn vraag

Snelle reactie. Hulp sluit precies aan bij mijn vraag

hulp door de helpdesk

Binnen het nieuwe webmail programma van mijndomijn.nl waren mijn email contacten vanuit de vorige versie " verdwenen" / niet overgezet. Na enkele keren heen & weer contact met de helpdesk is het hun gelukt alsnog deze contacten te vinden zodat ik ze weer kon gebruiken. Prima service!

Klantendienst snel en correct

Goed en overzichtelijk maar slecht bereikbaar en sommige kosten niet duidelijk

Ik ben al ruim 10 jaar een tevreden klant bij Mijndomein, omdat het betaalbaar is en prima werkt. De laatste tijd erger ik me aan het feit dat sommige kosten niet eenvoudig te vinden zijn (zoals zakelijk SSL) en Mijndomein slecht bereikbaar is (telefonisch niet mogelijk). Bijna 2 maanden geleden heb ik tot 2x toe een websiteformulier ingevuld met een belangrijke vraag over een verhuizing maar heb tot op heden nooit reactie ontvangen. Ik heb vandaag wederom een formulier ingevuld, omdat mijn website offline was met een foutmelding. Ben benieuwd of ik iets hoor.

Snel en vakkundig

Had een probleem, kwam met een oplossing, handig en snel.

Snelle en fijne hulp via de chat

Had een probleem met mijn nieuwe email adres en het overzetten naar mijn gmail account. Binnen 1 minuut geholpen en het probleem was binnen no time opgelost. Thank!

Prima geholpen

top en snel

Ik heb met ene Wouter gechat, de oplossing was snel gerealiseerd

Support prima geregeld door de mensen achter de digitale helpdesk

Ik ben van de generatie die graag iemand aan de telefoon wil spreken, zeker als er sprake is van een complexere vraag. Maar ik moet zeggen dat de mensen die achter jullie digitale helpdesk zitten uitstekend reageren, helder communiceren en weten waar ze het over hebben. Daarom tot nu toe zeker tevreden!

snelle directe service

Via de Chat vroeg ik om mijn website direct offline te halen. Binnen twee minuten was dit gebeurd. Prima service.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad