uitstekende service

prima geholpen door alle medewerksters bij het oplossen van een foutmelding!

laatste wijzigingen verslechtering

Tot ca een halfjaar geleden was ik voorstander van mijndomein. Ik heb dan ook veel organisaties bij deze club ondergebracht. Echter de laatste wijzigingen met de mailserver zijn een absolute verslechtering. Sindsdien zijn er regelmatig storingen. Ook de beheer functie op mailadressen is volledig verdwenen. Kortom tijd om opzoek te gaan naar een ander die beter presteert, daarbij zijn de kosten van minder belang.

Niet normaal slecht.

Sturen dure facturen naar je, zonder herinnering. Belachelijk! Kijk tussen mijn producten staat dat ik geen factuur zou ontvangen, en dan krijg je volgende maand een mailtje met een factuur daarin. Geen manier om contact op te kunnen menen. Al mijn producten bij hun weg gehaald. Gewoon rond uit poep!

Mail verzenden en ontvangen is oneindig traag

Al weer paar dagen is het lastig om mail te verzenden en te ontvangen: op https://allestoringen.nl/storing/mijndomein zie je velen klagen en opmerkingen maken. Alles bij mijndomein is traag, traag en traag. Geen enkele info op de website van mijndomein.

Helemaal kut, kan nu weer geen mails versturen

Beroerd slecht, nu kan ik weer geen mails versturen

Was vroeger prima, nu niet meer klantgericht

Vroeger nooit een probleem, maar sinds ze een nieuwe mailserver hebben, krijg ik super veel spam binnen op mijn mailaccounts van mijndomein urls. Ze zouden nu meer mail doorlaten, zodat er minder legitieme mail in de spam folder komt. Alsof we met zijn allen al niet genoeg mail (en spam krijgen). Maar ik zou het volgens de helpdesk wel in de webmail zo kunnen regelen dat ik alle spam als zodanig markeer en naar de prullenbak stuur. Die mailbox werkt dan zelflerend. Je vraagt je klant toch niet om voor 4-5 domeinen in verschillende webmail accounts te gaan werken??? Ik bepaal zelf wel in welke mailclient ik werk. Ik blijf spam in mijn eigen mailclient markeren, maar ik krijg nog steeds super veel spam binnen. Service desk medewerkers sluiten het ticket zonder mijn reactie af te wachten, wat niet klantvriendelijk is. Dat wordt dus verhuizen van mijn domeinen naar een andere ISP, denk ik. Zonde, na jaren een goed product en service.

Slechte mailservice, vaak storingen

De laatste jaren vaak storingen met hun mailserver. Dit is jammer want mijn bedrijf draait voornamelijk over de mail en heb dus serieuze problemen met hun.

Zeer slecht behandeld en foute incasso werkzaamheden

Mijndomein hanteert een zeer fout incasso systeem die geld verdient over de rug van mensen die geen idee heeft hoe je een domein moet opzeggen. En als je het domein opzegt, moet je hem verifiëren. Yea Right! 1 op 10 verificaties komt niet eens door. Nu willen ze mij voor het gerecht slepen voor een bedrag van 39 euro eerst jaar was het 0,87ct. (nu 200 euro geworden) Terwijl ik heb gevraagd waar mijn AVG details en handtekening is gebleven. Daar wordt niet fatsoenlijk antwoord op gegeven. Ik heb recht op die gegevens alvorens je incasseert op een bedrag waar ik zogenaamd voor getekend hebt, of akkoord op heb gegeven dien je ook fatsoenlijk te kunnen aangeven waarvoor ik getekend hebt of akkoord voor gegeven en waar mijn elektronische handtekening precies staat. Ik krijg via LAVG een deurwaarder aan mijn duur ook wel (bos incasso) terwijl ik een normale vraag stel aan beide partijen. Ik vind het echt bijzonder spijtig. En ik raad ook iedereen aan GA NIET MET ZE IN ZEE! Ze gooien ook nog eens je paspoort gegevens open en bloot en cc'en het aan meerdere mensen! Doe het niet, je gegevens komen op straat te staan. De helft van buitelandse domeinen kan je niet eens registreren. Met je zogenaamde 1 euro domeinen, grappen makkers! En daarna stil zwijgend een bedrag incasseren van 39 euro zonder herinnering. En als ik dan vraag waarvoor het dient en waar ik voor akkoord ben gegaan geen gegevens leveren. Nogmaals, neem godaddy! Of een andere domein hosting, die geven tenminste WEL aan wanneer je moet betalen of dergelijke.

Extreem veel storingen in e-mail over afgelopen half jaar.

De helpdesk wil wel vlot reageren, maar het nieuwe platform is een ramp voor de e-mail klanten van mijn domein. Voorheen de goedkoopste is ondertussen een middenmotor qua kosten. En een slechte presteerder voor haar mailklanten.

Beperkt en omslachtig

DNS beheer is irritant. WordPress installatie werkt 9 van de 10 keer niet. Support tickets worden beantwoord met een link naar hun artikelen (alsof ik die nog niet gezien heb) en vervolgens gewoon 'opgelost'. Als ik op Automatische WordPress installatie klik begint deze direct zonder informatie. Letterlijk de slechtste hostingprovider waar ik ooit mee te maken heb gehad...

ZEEEEEER SLECHT! GEEN SERVICE

Webshops liggen al 24 uur plat, niemand bereikbaar, geen klantenservice en zelfs op facebook reageren ze niet!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Absoluut GEEN.

De bereikbaarheid van de klantenservice is ronduit beroerd. Al jarenlang klant, maar het enige dat me weerhoudt van verhuizen is tijdgebrek. Afgelopen jaar ruim 9 dagen volledig offline geweest met meerdere domeinnamen en in totaal twee weken geen mails kunnen ontvangen. Geschatte Schade: Ruim 10.000 euro. Antwoord van MijnDomein: Hier heb je een MijnDomein sticker en een notitieblok. Wat een droeftoetelarij. Wat ooit begon als een leuk bedrijf dat gaf om haar klanten is uitgedraaid op een fiasco. Een verschrikkelijke back-end, trage servers en ik moet als klant 150 euro meer betalen om te kunnen chatten met een medewerker? Dit is een webhoster 1.0. Ondanks verkapte pogingen en een super gebruiksonvriendelijk design is MijnDomein blijven steken in de zeroes. Bah. Heel naar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht bedrijf!! Oplichters. Al jaren blijven ze maar automatisch afschrijven van de rekening terwijl we alle domeinnamen hebben opgezegd via de officiele weg. Telefonisch niet te bereiken! We weten niet hoe we dit kunnen stop zetten. Echt heel naar!

Als een bedrijf geen klant meer wil zijn dat accepteren en niet geld blijven incasseren!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Werkt goed als er niets wordt veranderd.

Migratietraject naar nieuw e-mail platform is een regelrechte ramp. Verbeterpunt zou zijn om eerst met een pilotgroep aan de slag te gaan. Ik ben bang dat we er nog wel even nadeel van ondervinden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Te vaak storingen, waardoor email er uit ligt

slechter dan verwacht

Vragen worden niet juist gelezen, dus het verkeerde antwoord. Voor je het weet ben je weer een week verder. Een telefonisch contact zou veel fijner zijn. Op de opmerking dat je je account op wil zeggen wordt gewoon niet gereageerd. Ik stap over.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Dramatisch verhaal dat er elke dag weer een ander probleem ontstaat en dat ik alleen maar iemand per email kan bereiken die me dan telkens weer een tipje geeft. Soms moet ik dagen wachten op antwoord. Ik begrijp dat je met schrale prijzen geen team van bellers kan hebben zitten maar dat zou nu wel nodig zijn. Echt fucking dramatisch

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding is afgelopen jaar bij Mijndomein heel ver te zoeken :-(

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nu al 2 weken last van de storing bij MijnDomein. Gedurende al die tijd ontvang ik geen mail en kan ik geen mail versturen. Ik heb een IT Consultant ingehuurd en hij heeft aangegeven wat het probleem is. Inclusief screen shots. Dit wordt volledig genegeerd. Na mijn vragen ontvang ik steeds een standaard mailtje dat ze erg druk zijn. NA 2 WEKEN! Verbeterpunten: !. doe wat aan je communicatie, laat het eruit zien alsof je het meent. Houdt mij op de hoogte van de voortgang. Handel storingen sneller af.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Die zijn er ongetwijfeld, maar de negatieve overheersen nu even teveel.

Na een flinke storing al reeds een week zonder e-mail! Als bedrijf kost je dit bijna de kop!! Mijn Domein antwoord alleen met standaard mailtjes via de webmail, er komt geen oplossing. Telefonisch uiteraard niet bereikbaar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als het werkt, werkt het goed.

Mail werkt steeds vaker niet, webhosting dito, geen telefoon, geen chat, geen mail. Je moet alles via tickets aanmaken, geen probleem maar het reageren hiervan is zeer traag, een week wachten is geen service.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad