perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb vorig jaar ivm met evt een klant een domeinnaam geregistreerd en echt ook na een jaar, nog steeds die fijne vertrouwde service waar je je virtuele gegevens aan toe vertrouwd, op net dat stukje internet, dat je bij hen onderbrengt. Mocht er wat zijn, dmv een enorm leuk team van mensen die elkaar begrijpen, en elkaars klanten kontakten moeiteloos overnemen, krijg ik als klant echt een heel fijn en vertrouwd gevoel. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte response, geen kluitjes in het riet, persoonlijk en slagvaardig. Een voorbeeld hoe je online zaken doet in BtoB.

Het valt mij op dat meerdere mensen mijn mail beantwoorden. Misschien heeft dat met shifts te maken. Misschien aankondigen dat jullie zo werken. Iets als: Om u altijd vlot van dienst te kunnen zijn kan het zijn dat een andere collega uw vraag behandelt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg snel de juiste info retour en dat is belangrijk voor een bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meedenkend, snel en vakkundig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ondanks de toch wel redelijk veel negatieve beoordelingen en/of opmerkingen op internet kan ik alleen maar zeggen dat de Helpdesk uitstekend werk verricht. In een periode van meer dan dan 1 maand heb ik bijna dagelijks contact gehad met de medewerkers van de helpdesk en altijd werden ook mijn vreemdste vragen keurig beantwoord en eventueel opgelost.

Weinig; Misschien telefonische bereikbaarheid?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, ter zake kundig, vriendelijk en doen een extra stap

leer dit aan andere bedrijven aub! :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk en snel. Helpdeks makkelijk te bereiken en reageren meestal binnen 5 minuten. Als digibeet heb je veel aan ze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, vriendelijke en duidelijke reacties op mijn mails.

slechter dan verwacht

Pluspunten

ik ben op een heel nette manier door Lisanne geholpen, snel en op een heel vriendelijke manier. nogmaals dank.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, adequaat, persoonlijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn dat er zelfs in het weekend (zondag) wordt gereageerd op de mail en hulp wordt geboden.

Telefonische helpdesk? En ik vond het bijzonder om een nieuw account aan te moeten maken om vragen in te kunnen dienen bij de helpdesk. Ik ben al klant dus waarom nog weer een account.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en probleem opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had een vraag, dus online contactformulier ingevuld. Kreeg zelfde middag al reactie. Mijn vraag was niet alleen beantwoord, men had het ook al meteen voor me uitgevoerd. En kreeg vriendelijke reactie van medewerkster. Bedankt!

Jammer dat men niet telefonisch bereikbaar is - voelt toch prettiger. Maar reageren snel én vriendelijk via e-mail. Goede klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een vlot antwoord op mijn vraag en keurig verwoord. Straalt behulpzaamheid van af.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, goede afhandeling, heldere uitleg

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jammer. Na blijkbaar een aanval op mijn account is mijn email geblokkeerd. Ik kan alleen maar via een helpdesk tool mijn vraag stellen en wacht nu al 3 uur op enige reactie / actie Er rest me niets anders dan wachten en hopen op enige informatie..... maar nog liever enige actie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen door medewerkster Christianne; heel beleefd in de communicatie en snelle antwoord op mijn vragen. Wellicht dat ik in de toekomst weer klant word van mijndomein.nl

Website is niet altijd even duidelijk qua productaanbod dus in mijn ogen en beleving niet zo gebruikersvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en zeer duidelijke uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Vlotte en correcte afhandeling van mijn vragen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle terugkoppeling vanuit helpdesk en geduldige medewerkers die technische problemen adequaat oplossen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij hulpvraag via mail, super goed en snel geholpen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

je krijgt snel alle hulp die je nodig hebt, of het nou om het bouwen van je website gaat of om heel andere vragen, de medewerkers staan altijd voor je klaar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

weinig positiefs te melden

snellere helpdesk , deskundigere medewerkers die oplossings gericht met je meedenken ipv na een week nog geen gericht antwoord op een vraag . trouwe klanten belonen ipv alleen maar nieuwe lokken dmv lage prijs . zeer ontevreden !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct, klantvriendelijk en deskundig

Zou een chatbox een idee zijn?

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad