perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met speciale dank aan Michèle vSn mijndomein.nl voor haar duidelijkheid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle en correcte reactie op vraag goede hosting schappelijke prijs

slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas heb nog geen pluspunten kunnen vinden

Misschien een keer antwoorden op de mails

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Door Rishma, Lisanne en Mirella keurig geinformeerd en probleem afgehandeld en kosten in ieder geval een stuk omlaag gebracht. Hoop dat de downgrade die ons in 2017 al toegezegd was nu niet weer teruggedraaid wordt waardoor de kosten toch weer onverwacht hoger zijn, maar daar kunnen zij niets aan doen, dat is iets van vorige jaren en daar was ik vorig jaar kennelijk ook niet alert op.

Het zou handiger zijn als zulke problemen telefonisch afgehandeld kunnen worden, dat gaat veel sneller, nu waren er diverse mailtjes en dagen nodig. ik begrijp best dat jullie een eerste contact alleen per email willen, maar daarna telefonisch contact als het toch lastiger is, is toch echt klantvriendelijker, vandaar de 8: een 10 voor de service van genoemde dames en een 6 voor de inefficiency van het mijndomein customer services process.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vragen worden altijd heel goed beantwoord. De adviezen en de support uitgaande de medewerkers als op de helpdesk van Mijndomein.nl zijn duidelijk. En bij onduidelijkheden kan de klant uitleg vragen, en antwoord en verder advies kreeg ik dan ook. En het bedrijf waardert ook de terugkoppeling of feedback van wege de klant. Het bedrijf ken ik voorlopig een 9 op 10 toe. Gezien ik zelf 13 jaar leraar Computer gestuurd tekenen in het avondonderwijs doceerde kende maximum een 9,5 toe gezien een mens zich steeds ontwikkeld en een 10 in onmogelijk en men er verder naar kan streven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag als potentieel nieuwe klant. Vriendelijk, duidelijk en een bevredigend antwoord. Bedrijf aangeraden door familie die reeds gebruiker is.

Meer duidelijkheid over prijzen per jaar (wat zijn de totaalkosten na de mooie eerste jaar aanbieding).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Efficiënt, snel en betrouwbaar.

Misschien een . htaccess file die ik zelf kan aanpassen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel het probleem opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg / antwoord op vragen

Reactiesnelheid mag beter (< 2 uur)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel met antwoorden, vragen precies wat er nodig is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle vriendelijke behulpzame helpdesk met accuratieve oplossing voor de administratieve problemen die ik had. dank u!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettige online helpdesk, over het algemeen stabiele webhosting (enkel incindenteel storingen).

Ik zou het op prijs stellen als je ook telefonisch contact kunt opnemen. Vooral bij urgente problemen, wil je direct feedback en niet hoeven te wachten op een emailreply.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en adequate hulp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je krijgt binnen een dag antwoord op vragen. Problemen worden snel opgelost. De helpdesk attendeerde mij zelfs uit zichzelf op het ontbreken van een link op mijn website. Goede service!

Weet ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed bedrijf met net geprijsde pakketten. Biedt tevens een goede klantenservice aan met behulpzame medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en adequate service helpen actief meezoeken naar de oorzaak van eventuele problemen en lossen ze goed op

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle duidelijke ondersteuning.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en duidelijk antwoord op al m'n vragen! Top Peter!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad