perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Heel snel en goed geholpen door Anke van Mijn domein. Factuur is netjes aangepast.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie op serviceverzoeken etc.

je kunt vóór je een pakket hebt afgesloten geen sjablonen bekijken.....erg lastig en onhandig en dat scheelt denk ik ook klanten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte reactie op vraagstelling, de medewerkster Ann heeft dit zeker waargemaakt

Het is jammer daar contact alleen maar mogelijk is via e-mail en niet telefonisch dat is echter een puntje wat ik mis zeker voor mensen die niet zo handig zijn met dit soort zaken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie, goeie terugkoppeling en vooral duidelijkheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle, vriendelijke, deskundige klantenservice

op dit moment niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette service

Misschien toch een terugbel service nemen, communicatie over de telefoon is toch duidelijker.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Rishma (helpdesk mijndomein) heeft me goed uitgelegd waarom mijn betaling in tweede instantie niet goed was binnengekomen. Ze heeft me ook goed geholpen bij mijn vragen. Adequaat in haar antwoorden. Het is goed betaald nu en ik hoop binnen 14 dagen mijn geld wat ik al reeds eerder (weliswaar foutief) heb betaald, goed op mijn rekening gestort zal gaan krijgen.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen door Joseph

Telefoonnummer gebruiken, zo worden problemen veel sneller opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bijzonder fijne helpdesk, goede technische support en medewerkers die een extra stap zetten om je echt te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk mail / chat .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen voor zo ver dat in mijn geval mogelijk was. En ook zo snel en vriendelijk!

Website'tjes voor dummies mogelijk maken ;-) zoals punt.nl die had.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De support was in den beginne wat stroef, maar moet zeggen de afgelopen maanden is dit absoluut beter geworden. Qua instellingen en alle mogelijkheden is mijn domein echt een koopje en een aanrader.

Misschien een telefonische helpdesk, of een chat functie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt snel gereageerd en de vragen werden allemaal beantwoord. Hiernaast nog een goede tip meekregen, top dus.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke hulp nadat ik het contactformulier had ingevuld!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede helpdesk / hulp bij website problemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

er wordt netjes via de mail gereageerd.

ik zou toch graag willen bellen naar een helpdesk. nu kwam ik eerst van het kastje naar de muur terecht, maar werd uiteindelijk wel goed geholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op mijn vraag. Uiteindelijk is mijn probleem binnen een dag opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice, reageren altijd met een concrete oplossing of redenering waarom iets niet kan.

Sneller reageren. Soms duurt het 5 werkdagen, want best lang is als je een 24/7 bedrijf hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levert duidelijke informatie over actualiseringen van faciliteiten. Reageert vlot en compleet op vragen van gebruikers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goeie support. Bijna altijd direct het verlossende antwoord.

Aanbieden van Exchange Online combinatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede hulp bij problemen.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

klantvriendelijk en goed luistert oor.

Klant op de hoogte houden als de tarieven omhoog gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben al jarenlang klanten super tevreden.

Trouwe klanten belonen zou fijn zijn.... en de tarieven niet de pan uit lagen vliegen, anders ben ik geneigd weg te gaan. Ook niet teveel beperkingen gaan opleggen aan mensen die dingen zelf graag dingen doen. Daarom was ik juist altijd zo blij met mijn domein. Geen betutteling.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad