perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doorgaans zeer deskundige en snelle hulp

Zorg dat de snelheid blijft, af en toe lijkt het te druk bij de helpdesk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte mogelijk om echte hulp te krijgen in plaats van zo'n hulpcomputer. Nu is mijn probleem binnen 10 minuten opgelost, zonder dat ik zelf een uur kan gaan zoeken zonder het gewenste resultaat te behalen. Mijn Domein mede dankzij deze bereikbaarheid via 'Contact' echt heel erg goed! Groeten Remko

Vooralsnog helemaal niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke tips, feedback, ook voor de leek. Menselijke manier van communiceren.

Iets sneller antwoorden....

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lijkt goedkoop

Heeft geen telefonisch helpdesk, per email word ik ook niet geholpen :(

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen met uitgebreide uitleg van het probleem.

Kunnen soms wat sneller reageren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle hulp na gehackte website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen met mijn vraag en bedankt voor het aanvullend advies.

De reactie mag iets sneller. Het duurde een week voordat er gereageerd werd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke service op maat. Persoon in kwestie (Joseph) beet zich vast in het probleem tot het werd opgelost. Zelfs extra stap gezet, want het probleem lag niet bij Mijndomein, maar bij Wordpress. Dus een extra stap! heel fijn. Ik heb wel het vermoeden dat ik juist goed ben geholpen door de persoon, niet door het bedrijf. Dus een warme douche voor Joseph, een lauwe douche voor Mijndomein.

Telefonisch bereikbaar worden. Dit is erg onpersoonlijk en het duurde weken (!) voor ik geholpen werd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik werk al een tijdje samen met Mijndomein. Ze hosten een aantal websites van klanten. Dit alles tegen goede prijzen en de klantenservice is perfect te noemen. Ik weet geen betere partner om mee samen te werken. Mijndomein is top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service van Mijndomein toen ik tegen een technisch probleem aanliep. Snel verholpen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk antwoord.

Geen mogelijkheden om telefonisch / via chat contact op te nemen. Een antwoord op ticket naar de helpdesk duurde 7 dagen, waarbij het antwoord was: "mij lukt het ook niet, ik stuur het door naar de techneuten". Volgende antwoord duurde weer een dag voordat het probleem werd opgelost. Een doorlooptijd van 8 dagen voordat we verder konden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de helpdesk dacht goed mee en deed haar best om mijn probleem op te lossen op een zeer sympathieke wijze .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- goed luisteren - empathisch - oplossinggericht - goede nazorg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service, snelle beantwoording op mijn vragen en/of problemen met altijd een oplossing. Ben zeer tevreden over Mijn Domein

op dit moment geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Afspraken nakomen.

Ooit toch kiezen voor telefonische bereikbaarheid desnoods in betaalmodule?

goede service, goed behandeld

Ik moest wel bijna een week wachten op een reactie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Sinds 2006 al onze domeinen hier geregistreerd. Heel weinig problemen, en die paar keer dat er iets niet goed ging altijd snel opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reacties en goede hulp. Heel fijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

professioneel gehandeld en toen het contact eenmaal gelegd was, ging het snel en goed.

in het begin duurde echt veel te lang voor ik een reactie kreeg, ik moest zelf een tweede melding via site maken voor ik uberhaupt contact kreeg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

klantvriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Als je een probleem/klacht moet laten oplossen is natuurlijk nooit positief te noemen. Mijn ervaringen bij MijnDomein zijn echter dat positief te noemen want men doet uiteindelijk wel moeite om het ter verhelpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Succesvol geholpen via e-mail nadat ik tegen het een en ander aanliep tijdens het gebruiken van Webhosting.

Bel service of snellere mailservice zal wel fijn zijn. Het duurde nu meer dan 24h om mijn probleem te verhelpen.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad