perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en daadkrachtige probleemoplossing.

Telefonisch niet bereikbaar is een min punt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren klant, snelle helpdesk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geholpen met het overzetten van domein. Premium support meer dan waard om af te sluiten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte terugkoppeling met de juiste vragen. Het was even wennen om het niet via de telefoon te doen maar via mail werkt het achteraf gezien beter en sneller

Tijd tussen de mail in op sommige momenten. Vandaag was het erg snel en klasse

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijndomein.nl klantenservice geeft snel en to the point antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al is de vraag ook nog zo 'dom', er is altijd hulp te bieden. Kennelijk is dit het motto van mijndomein.nl.

Sneller reageren op een 1e melding. Ik kreeg pas reactie na het sturen van een herinnering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd snel en heel goed geholpen door Rowan via de helpdesk chat, die een probleem met mijn gehackte website heeft opgelost, bednkt hervoor!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt altijd plezierig en deskundig geholpen.

Kan misschien nog ietsje sneller, binnen 24 uur? Hoe dan ook, goeie club.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze pakten prima mijn vraag op

Soms iets sneller reageren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt altijd gereageerd op jouw vraag Als het lastig is, gaan ze door totdat het probleem / de uitdaging helemaal opgelost is. Ik ben uiterst tevreden over mijndomein.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie enkennis van zaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ziet er fris uit, vriendelijke toon, Annemarie heeft me uitstekend geholpen (5 sterren!!), fijn dat alles digitaal kan, prijzen zijn lekker scherp, noem maar op!

De procedure bij de overdracht van een domein is geen pretje - onduidelijk wat er moet gebeuren, klanten worden opgezadeld met lastige vragen, duurt te lang, geen snelle reactie bij vragen ...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel probleem gevonden en verholpen

Nog geen gevonden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord. Probleem alsnog goed opgelost

Geen fouten maken met betalingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk

Soms moeilijke oplossing voor iemand die geen verstand heeft van ICT.... en websites. Maar verder goed geholpen!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alhoewel ik altijd huiverig ben voor bedrijven die je telefonisch niet te woord kunnen staan ben i via de mail keurig geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

d

HEEL ONDUIDELIJK. IK KRIJG MIJN MAIL MAAR NIET GEKOPPELD EN ER IS GEEN HULPDESK DIE JE ERBIJ HELPT. VOEG AUB EEN BEL SERVICE TOE WANT DIT SCHIET ECHT NIET OP.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ook als je niet veel verstand van dingen hebt,zijn Ze erg geduldig om je te helpen. Dank je wel , Vincent!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wacht al een week op reactie mbt een onterecht afgeschreven factuur. De betaal reminders komen wekelijks netjes binnen maar de antwoorden op mijn vragen blijven uit???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De klantenservice is vriendelijk, snel en persoonlijk. Ik werd vandaag weer heel snel (nu door Arianne) geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meedenkend Klantgerichte oplossingen Gebruiksvriendelijke site

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad