Zeer snel geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen en heel snel antwoord op mijn vraag.

Niet antwoord op mn vraag

Ik kan niet meer inloggen omdat mijn account daar de betalingsachterstand gedeactiveerd is. Dus hoe kan dan inloggen of betalen. Niet logisch toch??

Goed geholpen

Ik had een ingewikkelde vraag, met de geboden hulp kan ik weer verder.

duidelijke instructies gekregen wat ik moest doen

Bedankt voor de assistentie, goed geholpen

Snel, to the point

prima advies

moeite met computers , maar met goed advies lukt dat wel.

Gelijk goed geholpen en snel uitleg gekregen

Ik heb mijn probleem uitgelegd en heb gelijk goed hulp gekregen. Ik kreeg gelijk linkjes met duidelijke uitleg en goede hulp.

Dank!

De Helpdesk is soms lastig te bereiken maar als het lukt is de hulp snel en adequaat.

Zeer snelle, correcte en meewerkende reactie van helpdesk

Bij de bestelling van een domeinnaam en e-mailpakket had ik per ongeljk de aanvraag gedaan onder een verkeerd account (voor verschillende organisaties waar ik bij betrokken ben heb ik apparte accounts). Medwerker van helpdesk dacht snel mee over mogelijke oplossingen om dit te corrigeren. Keurig afgehandeld: aanvraag ge-annuleerd en geld teruggestort, zodat ik de aanvraag opnieuw kan doen. Klein verbeterpunt: het kostte wat moeite om de juiste informatie bijde FAQ's te vinden.

Slechte ervaring

Proberen met mijndomein oplossingen te bewerkstelligen is niet mogelijk telefonisch niet bereikbaar begrijpend lezen nit geleerd. Ik ben wel telefonisch bereikbaar 0639558216

Snelle reactie en goede oplossing

Men reageert snel, denkt mee, heeft begrip voor de gevolgen die een probleem kunnen veroorzaken, en denken mee over oplossingen

Snelle hulp

Prima, snel en vriendelijk op weg geholpen.

Tevreden

Snel bereikbaar en goede begeleiding.

Snel en duidelijk antwoord

Goede directe hulp bij instellen NS record.

Technisch Specialist Paul gaf directe en duidelijk ondersteuning bij het inregelen van een DNS instelling.

Altijd fijn en snel geholpen bij Mijn Domein!

Iedere vraag wordt adequaat beantwoord. Er worden tips gegeven en speciale filmpjes gemaakt voor je. De persoonlijke connectie met de helpdesk medewerkers is ronduit fijn!

goed geholpen

duidelijk en concreet

Super geholpen

heel fijn en rustig stap voor stap geholpen zodat ik het zelf toch nog (met hulp natuurlijk) heb kunnen doen!

Flexibel

Helpdesk denkt met je mee, erg fijn!

Goede uitleg

Door goed te communiceren zijn we een heel eind gekomen

Gewoon top

Zeer behulpzaam en ze zorgen altijd voor een oplossing. kortom, zeer klantvriendelijk.

Wat een geduldige Kanjer

Voor mij een uitdaging, voor Christos zijn werk. Wat een geduld en hulp van deze Mijndomein chatter..... Blij met deze gast...HULDE....

Chat geopend, in zeer korte tijd probleem opgelost.

In no time uitstekend geholpen

Problemen met een van mijn websites snel en goed opgelost met dank aan Bas.

Snel en correct geholpen

Ik had een vraag over de betalingen. Dit was direct duidelijk en mijn vraag was meteen goed opgepakt. Heel fijn geholpen

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad