perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Reageren snel op een vraag/ probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betaalbaar, efficient en 100% betrouwbaar met een Super efficiente helpdesk met kundige en zeer geduldige medewerker(s) (Joseph) Ook een leek zoals ik wordt geholpen in duidelijke en begrijpelijke taal, Bedankt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrij snel in contact met helpdeskmedewerker via de mail. Altijd netjes behandeld en een passend/bekwaam antwoord gekregen.

Ik zou soms liever willen bellen om eventuele problemen/vragen sneller af te handelen. DIt werkt voor mij beter dan email.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben prima en zeer snel geholpen door de servicedesk van mijn domein

slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor webhosting is er alles wat je nodig hebt. Vrijwel geen downtime website meer.

De services is allerbelabberdst erg frustrerend. Niet betalende klanten krijgen vaak geen antwoord op hun vragen of een week of weken later. Kom terug van de betaalde serves en behandel al je klanten gelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelfs bij strubbelingen denken ze meteen met je mee. Always a pleasure doing business!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Proactief, snelle en goede servicedesk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondersteunen goed bij problemen en denken oplossingsgericht mee en zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

UITSTEKEND SUPPORT!! Zeer blij met hun diensten!

GEEN ;)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede support bij vragen of problemen. Snel, technisch goed, zeer klantvriendelijk.

geen. al prima in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en meedenkende mensen van de service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel antwoord op probleem via contactformulier en goede hukp! Zo hoort service te zijn, dank

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na het weekend direct antwoord van de helpdesk. Heel duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geholpen, goed dat intern bij Mijndomein direct maatregelen worden genomen zodra er een risico ontstaat voor internet gebruikers (website afgesloten ivm virusinfectie).

Misschien goed om direct te vermelden dat afsluiten website ook gepaard gaat met DNS terugzetten naar standaard en daarom e-mail niet meer werkt, had ik niet direct door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Meedenken en oplossen

kan niet bedenken

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bieden een doorgaans stabiele en complete service aan, die redelijk eenvoudig in te stellen is. Grote graad van vrijheid voor de klant. No-nonsense aanpak. Uitgebreide documentatie.

Ze hadden altijd een goede prijs kwaliteit verhouding, maar verhogen tegenwoordig keer op keer zonder enige aankondiging vooraf de prijzen. Ik ben nu 10 jaar klant, en in 2013 was de prijsverhoging 10%, in 2014 was het 31%, in 2015 was het 7%, 2016 en 2017 waren 0%, maar in 2018 zijn de prijzen met maarliefst 67% verhoogd. Dit bedrijf heeft geen telefonische helpdesk. Duurt soms meerdere dagen voor er reactie volgt op mail die naar het support e-mail adres wordt gestuurd. Dit is ook zo bij urgente problemen, bijvoorbeeld DNS problemen. Een van mijn sites heeft er van de zomer meerdere weken uitgelegen omdat de support afdeling niet met een oplossing kwam, en escalatie uitbleef. Omdat ik de prijsverhoging pas heb opgemerkt toen ik de factuur kreeg was de opzegtermijn al verstreken. Ik zit hier zelf dus nog een jaar aan vast, maar daarna ben ik weg. Er zijn genoeg alternatieven die goedkoper zijn, wel op tijd support bieden en de prijzen niet zonder aankondiging vooraf bizar verhogen. Ik vind het jammer, maar er zijn grenzen. Je kan niet aan de ene kant nieuwe klanten een jaar lang voor 1 euro je diensten aanbieden, en aan de andere kant voor bestaande kanten de prijzen verhogen van €45 naar €75 per jaar. Dan ben je als bedrijf wat mij betreft niet goed bezig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed en snel afgehandeld. goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De team, reactiesnelheid en doorvragend vermogen. Helemaal top.

Nope.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Aardige medewerkers, reageren snel en bij calamiteiten zijn ze zeker niet de beroersten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helpdesk met kennis van zaken, redelijk goed controle paneel.

Toen ik een (zelfveroorzaakte) storing had was ik aanvankelijk geïrriteerd dat er geen telefonische support is, maar de opvolging via email was deskundig, snel en adekwaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle klantenservice!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle en adequate hulp bij problemen met gehackt mailadres!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op mijn technische vraag, zelfs op zondag!! Top!

None

Albert Einsteinweg 4