slechter dan verwacht
Pluspunten
Bieden een doorgaans stabiele en complete service aan, die redelijk eenvoudig in te stellen is. Grote graad van vrijheid voor de klant. No-nonsense aanpak. Uitgebreide documentatie.
VerbeterpuntenZe hadden altijd een goede prijs kwaliteit verhouding, maar verhogen tegenwoordig keer op keer zonder enige aankondiging vooraf de prijzen. Ik ben nu 10 jaar klant, en in 2013 was de prijsverhoging 10%, in 2014 was het 31%, in 2015 was het 7%, 2016 en 2017 waren 0%, maar in 2018 zijn de prijzen met maarliefst 67% verhoogd.
Dit bedrijf heeft geen telefonische helpdesk. Duurt soms meerdere dagen voor er reactie volgt op mail die naar het support e-mail adres wordt gestuurd. Dit is ook zo bij urgente problemen, bijvoorbeeld DNS problemen. Een van mijn sites heeft er van de zomer meerdere weken uitgelegen omdat de support afdeling niet met een oplossing kwam, en escalatie uitbleef.
Omdat ik de prijsverhoging pas heb opgemerkt toen ik de factuur kreeg was de opzegtermijn al verstreken. Ik zit hier zelf dus nog een jaar aan vast, maar daarna ben ik weg. Er zijn genoeg alternatieven die goedkoper zijn, wel op tijd support bieden en de prijzen niet zonder aankondiging vooraf bizar verhogen.
Ik vind het jammer, maar er zijn grenzen. Je kan niet aan de ene kant nieuwe klanten een jaar lang voor 1 euro je diensten aanbieden, en aan de andere kant voor bestaande kanten de prijzen verhogen van €45 naar €75 per jaar. Dan ben je als bedrijf wat mij betreft niet goed bezig.