perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle reactie van de helpdesk met ook een goede oplossing van mijn vraag. Klasse service!

Ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De laatste vragen zijn snel en adequaat beantwoord.

Op een eerdere vraag ontstond een discussie die door 9 verschillende personen werd beantwoord en die elkaar ook nog tegenspraken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top. Wij zijn een non profit organisatie, een van onze communicatie lijnen is Onze Website dus Mijndomijn! Vragen worden direct en professioneel op gepakt en op een professionele wijze opgelost. Mijndomijn echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie snelle afwikkeling van mijn vraag en probleem met de site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service desk, super snel geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reactie op mijn vraag en het probleem was in één keer opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een geweldige service. Dank daarvoor.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk. Handig om domeinnamen vast leggen

Ontzettend lang wachten voordat je geholpen wordt. Dat ben ik bij andere hosters anders gewend. Uiteindelijk heeft iemand mij van een andere hosting geholpen om het probleem op te lossen (go figure) Simpele vragen die door chatmedewerkers niet beantwoord kunnen worden. Maak even een ticket aan. En vervolgens dus heel lang wachten. En als je dan eindelijk geholpen wordt krijg je natuurlijk eerst weer een vraag en moet je vervolgens weer lang wachten voordat je verder geholpen wordt. Ik kijk het nog even aan, maar ik stap sowieso over als het einde van het termijn daar is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle terugkoppeling en altijd bevestigende antwoorden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snel een reactie en altijd een oplossing. Perfect dus!

Helemaal niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service, snelle reactie, problemen worden opgelost.

Geen, al jaren klant na volle tevredenheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helpdesk neemt de moeite om antwoorden te geven, ook op niet gestelde vragen (die wel gesteld hadden moeten worden). We gebruiken diverse hostingpartijen voor onze klanten en voor de meest voorkomende klanten en toepassingen is het een prima partij qua kosten, support, handleidingen en technische mogelijkheden.

Op zicht begrijpelijk om geen telefonische helpdesk te hebben (je blijft dan bezig) omdat sommige klanten (voor wie wij werken) specifieke wensen hebben (en bij mijndomein hosten, maar ook afwijkende wensen) waar dan de standaard support/faq/handleidingen niet toereikend zijn. Dat maakt even snel schakelen lastiger. Je kunt dit (telefonische hulp) overigens wel aanschaffen als service uitbreiding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle terugkoppeling en meedenkend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had 2 domeinnamen gekocht waarvan 1 met webhosting en de ander alleen de naam vastgelegd. Maar ik had zelf een fout gemaakt en moest het omdraaien. Nadat ik een e-mail had gestuurd was het binnen 2 uur kosteloos omgewisseld door mijndomijn! Dat is toch Super!! Wat een snelle service. En heel nogmaals bedankt dat jullie het zo snel hebben geregeld en opgelost. Perfecte service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie en goede ondersteuning.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder, onmiddellijk begrip van de vraagstelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat ze contact opnamen, werd ik snel en zeer adequaat geholpen.

Het duurde vrij lang voordat ik een reactie kreeg op mijn vraag (ca. 3 dagen) en dankzij twitter, maar toen ik werd geholpen was het ook snel opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super samenwerking. Er is heel wat mis gegaan met de omzetting door PHP 7 en de Wordpress thema's die het ineens ook niet meer snapte. Raar vond ik wel dat het bij 2 exacte DB thema's wel werkte en bij de 3e helemaal niet meer. Maar met schade en schande en goed over en weer elkaar angevuld te hebben is het wederom gelukt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle goede service gehad i.v.m. een php probleem.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne en begrijpelijke websitemaker, ook voor leken, en een prima helpdeks voor als je er toch niet helemaal uit komt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een premium account. Hiervoor bewust gekozen. In het beginstadium zijn er nogal wat vragen, zeker voor een ICT-digibeet zoals ik. Het grote voordeel is dat ik erg snel en naar tevredenheid met goed resultaat wordt verder geholpen, zelfs in de avond uren. Ik ben zeer tevreden over de helpdesk.

heb ik (nog) niet.

Albert Einsteinweg 4