perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De helpdesk helpt je als je problemen met je website hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben prima geholpen! Duidelijke uitleg, en prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Relatief snelle afhandeling van bestellingen en betaling gaat snel en soepel.

Klanten misschien beter inlichten over de staat van de bestelling.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd goede hulp

Support is wel vrij laat met reageren

slechter dan verwacht

Type klant: Meerdere websites met veel hosting, domeinnamen en mail. Ik vind de klantenservice van Mijndomein echt erbarmelijk slecht en onpersoonlijk. Om de volgende redenen: 1. Je moet een ticket insturen en kan dan meestal 24h wachten tot er reactie komt. 2. Je hebt geen persoonlijk contact, ook niet bij zeer belangrijke kwesties. 3. Ik gebruik mijn email adres als 10 jaar, zit nu minder dan een jaar bij mijndomein en het is gehackt en als SPAM verzender gebruikt. 4. Je kan wel beter contact krijgen maar moet daar extra voor betalen. Ik begrijp wel dat ze geen telefonisch contact willen doen voor klanten met domeinnamen van 1 tot 10 euro per jaar. Ik heb echter honderden euro's aan hosting voor meer dan 10 verschillende websites en nog ben ik een "nummer" voor mijndomein. De enige reden dat ik blijf is omdat ik gewoonweg geen zin heb om de hele verhuizing opnieuw te doen. Bespaar je ellende als je meer dan alleen een domeinnaam wil, kies een andere partij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goed geholpen na een hack op mijn site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ben op correcte wijze geholpen en mijn problemen zijn opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Topbedrijf!

goede service, goed behandeld

Heeft oog voor de klanten. Servicegericht met een hoge handelingssnelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en adequaat antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De aanpassing bij Mijn gegevens, die ik niet zelf kon maken, werden heel snel door Christianne van Mijn Domein gedaan. Mijn vraag werd in 2 dagen opgelost. Heel goed.

Het is jammer, dat ze Mijn Domein niet telefonisch te bereiken is. Dan is een klacht makkelijker uit te leggen, dan een heel verhaal op mail te zetten. Ook voorkom je daarmee het heen en weer mailen als iets niet meteen duidelijk is. Helaas kan dat alleen met een duurder abonnement. Vervelend is, dat het abonnement plotseling is verhoogd van 39 naar 69 euro. Een verhoging van bijna 100% en dan nog niet telefonisch te bereiken. Jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle terugkoppeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk en to the point

Afhandeling enigszins hoekig door de eenzijdige afmelding als zaken iets langer duren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met de nieuwe websitemaker een professionele website neergezet binnen 1 dag. En als klap op de vuurpijl al een bericht van de helpdesk met een melding dat er nog iets niet goed stond. Al voor dat ik er zelf achter kwam dat het een probleem was! Proactief meedenken dat is pas service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en efficiënte reactie op hulpvraag

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aanmaken domeinnaam gaat lekker vlot.....

Opzeggen van domeinnaam is wat lastiger.....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke site, websitemaker is echt een aanrader!!! Ik word bij vragen binnen een paar uur geholpen met duidelijke uitleg. Geweldige ervaring, had ik jaren eerder moeten doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afhandeling en houden de veranderingen op de achtergrond in de gaten. Prima terugkoppeling gehad!!

prima zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne klantenservice, snel en doelgericht geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en goede reacties van de helpdesk, uitstekend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Probleem met FTP inmiddels SFTP snel opgelost, ook op zondag! Top! Gebruik nu op advies FileZilla en dat gaat goed.

Ben ik nog niet tegen gekomen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nick heeft mij erg goed geholpen. In kleine stapjes naar de oplossing!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Storing goed opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bereikbaar, begrijpelijke uitleg bij problemen die zich zeer zeldzaam voordoen. Niets anders dan lof.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad