perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Binnen 24 uur was mijn probleem opgelost.

- Klanten service - Response tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze hielpen mij keurig op weg in het nieuwe SFTP .

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk, snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al 10 jaar trouwe klant bij mijn domein. Ik zal ze zeker aanbevelen.

Een helpdesk voor 15 euro per jaar aanbieden. 30 is dan meteen weer zo'n bedrag...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Binnen een half uur reactie op mijn vraag en heel goed geholpen, ook bij mijn vervolgvragen

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben super geholpen door Anke

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede terug koppeling, direct opgelost

Nergens telefoon nr te vindeb

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

niet flexibel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik wordt altijd goed geholpen, overal is een oplossing voor. Soms duurt het even eer je contact hebt. Maar wanneer het ‘lijntje’ gelegd is dan gaat het razendsnel.

Het zou beter voelen om toch even te kunnen bellen als je met iets zit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle opvolging van verzoeken Redelijke tariefstructuur die aanpassingen ondersteunt ipv onmogelijk maakt

Keep it up!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

reactie binnen 48 uur problemen opgelost goede communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt erg goed, snel en deskundig geholpen als je een premium klant bent. De website is makkelijk in gebruik en handig.

Als je geen premium klant bent dan raak je ronduit gefrustreerd dat het zo lang duurt voordat je antwoord krijgt. Ik heb maar betaald voor premium lidmaatschap omdat ik in tijdnood zit en niet meer gefrustreerd wilde zijn. Op de website staat dat de hulp aan premium klanten niet ten koste gaat van de gewone klant maar de praktijk leert helaas anders! Aangezien heel veel mensen hierover klagen raad ik dit bedrijf sterk aan hier goed naar te kijken want ik was als klant die al ruim 10 jaar bij dit bedrijf zit ook bijna weg. Een snelle reactie doet wonderen in dit geval.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel bericht en opgelost! Top!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helpdesk reageert snel en adequaat op problemen, zowel via de chat als per E-mail.

Pluspunten

Een domein naam is opgezegd volgens het bedrijf. Ik heb een e-mail gekregen dat ik de domein naam uit quarantaine kan halen en het € 50,00 kost. Ik heb vrijdag een e-mail gestuurd met kopie legitimatie bewijs en Kvk maar ze reageren niet, alleen een e-mail dat ze geen tijd hebben. Hier door lijdt onze klant elke dag veel schade. Ze hadden van te voren een e-mail kunnen sturen dat de domein naam opgezegd was om na te kijken of de domein inderdaad opgezegd moest worden voordat ze je dagenlang laten wachten en € 50,00 voor een registratie in rekening brengen. Je kunt Mijndomein.nl niet bellen en dan moet je wachten ze tot ze reageren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De helpdesk is snel en de mewerkers zijn goed onderbouwd wat betreft hun kennis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, een goede pagina met veelgestelde vragen en een fijn portaal om mijn gegevens te bekijken.

Livechat, zou erg handig zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supersnel hulp bij een onverwacht probleem.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop en redelijk overzichtelijk

Ik krijg bij problemen niet goed antwoord op mijn vragen, er wordt niet goed uitgelegd waardoor het mis ging en soms moet ik ook heel lang op antwoord wachten (of er komt helemaal geen antwoord). De bereikbaarheid is zeer beperkt tenzij je er extra voor betaald dus ben je min of meer overgeleverd aan hun als het niet goed loopt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede uitleg, snel geregeld! En beveel jullie al jaren aan!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad