Het duurde even voor ik door het systeem bij een medewerker uitkwam, daarna snel en adequate hulp

Eenmaal in de chat, snelle feedback en adequate antwoorden op mijn vraag.

Snel geholpen via de chat met duidelijke antwoorden.

heel behulpzaam

je kan altijd terecht met vragen en er word een oplossing gezocht misschien niet de goedkoopste maar wel de beste kwa website beheerders

Niet best

Beantwoording door helpdesk is goed. Financiële administratie is slecht.

duidelijk

mijn vraag werd duidelijk beantwoord

Super snelle en kundige hulp

Goede uitvoerige uitleg over hoe ik mijn probleem kon oplossen. Binnen het gesprek ook nog aanvullende vraag kunnen stellen en probleem opgelost. Top service!

Ik ben ontzettend goed geholpen!

Ik ben tevreden over de medewerkers die mij hebben geholpen bij mijn vragen. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.

vriendelijke, duidelijke helpdeskmedewerkers

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord

Uitstekend!

Snel en to the point.

Data base back up

Paul is geweldig, ik ben snel geholpen en gaf me informatie over wat ik het beste kan doen. Waardeer het ! Im so happy

Meedenkende medewerkers

Zeer tevreden over de afhandeling van een rekening. Ik had bij de aanschaf van een hosting en domeinnaam een gratis SEO- service erbij gekregen voor 1 jaar. Helaas kwam ik er te laat achter dat het jaar voorbij was en ik had het gratis pakket dus niet op tijd uitgezet. Op aanvraag is nu een groot deel van dit pakket terugbetaald. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik gebruikte het pakket immers niet. En in deze tijden waarin alles duurder wordt is het ook wel een fijn als bedrijven een beetje meedenken en zoiets naar rato terugstorten ipv te zeggen: "Ja, maar, regeltjes etc. " Super van jullie, mijndomein !

Snel en goed advies

Staan altijd klaar en gaan door tot het opgelost is. Top dienstverlening!

Excellent

John helped me out and even exceeded the scope of the service I paid for. I appreciate their help. An unfortunate thing was that the problem occurred on a Friday afternoon and so my website was down for the whole weekend. Even so, they tried to help me on Saturday with things that was within the scope of their services.

€ 240 in rekening zonder restitutiemogelijkheden

Net als anderen, geven ze iets gratis en brengen ze volgend jaar € 240 in rekening zonder restitutiemogelijkheden. Momenteel bespreken met hun steun, zal hier schrijven wat er is gebeurd.

Heel erg slecht

QR codes voor betaling werken niet. Bij communicatie verwijzing naar QR code. Hoe snel kan ik weg bij deze nare club?

Zonder vooraf melding accounts gesloten + 19 domeinen offline gehaald

Ben al jaren klant bij mijndomein.nl en heb zelfs vele kennissen doorgestuurd om daar een domein registratie te doen. Helaas heeft mijndomein.nl op basis van een administratieve verandering, al mijn accounts geblokkeerd en al mijn websites offline gehaald. Ik spreek van 2 accounts en 19 domeinen. Mijn accounts zijn gekoppeld aan een bedrijf en KvK vermelding. Ik ben 2 jaar geleden verhuisd naar Duitsland en op basis daarvan heeft de KvK mijn inschrijving ongedaan gemaakt (het gaat om een eenmanszaak). Blijkbaar heeft mijndomein.nl nu een KvK check gedaan en mij als afgesloten omdat ik geen bedrijf ben. Alle domeinen zijn door mij persoonlijk betaald met mijn persoonlijk bankpas en ook gekoppeld aan mijn persoonlijke email adres. ONGELOFELIJK..... Ondanks bewijs dat het van mij is! Er zit meer dan 10 jaar jaar historie in deze websites. En die leveren per maand ook geld op. Dit is zomaar door mijndomein.nl geblokkeerd. SCHANDALIG Dus denk goed na!! =================================================================== I have been a customer of mijndomein.nl for years and have even referred many acquaintances to do a domain registration there. Unfortunately, my domain has blocked all my accounts and taken all my websites offline due to an administrative change. I'm talking about 2 accounts and more than 20 domains. My accounts are linked to a company and Chamber of Commerce listing. I moved to Germany 2 years ago and on that basis the Chamber of Commerce canceled my registration (it is 1 person entrepreneurship). Apparently mijndomein.nl has now done a Chamber of Commerce check and closed me as not being a company. All domains are paid for by me personally with my personal bank card and also linked to my personal email address. INCREDIBLE.....even after proof the domains are mine! There is more than 15 years of history in these websites. And they also make money every month. This is simply blocked by mijndomein.nl. SCANDALOUS So think carefully!!

Bedankt voor de snelle service!

Problemen met de mailserver, ik kreeg geen email meer binnen vanaf het formulier op de website. Gelukkig weer snel opgelost door mijn domein.nl top!

LAF BEDRIJF

Abbo word automatisch verlengd en al ben je 1 dag te laat met opzeggen, je moet alnosg voor het hele jaar betalen. Zeg je het een dag later op en wil je geld terug voor de 11 maanden waar je geen gebruik maakt van hun service? MOOI PECH! Dat doen ze niet :) Laffe medewerkers in chat die niet kunnen meedenken in de situatie, en zeggen dat je zelf een fout hebt gemaakt. Ze zeggen zelfs dat ze jou er niet mee kunnen helpen terwijl het hun service is. Gaat hier niet erom dat ik mijn geld terug wil, ik wil alleen voor het juiste pakket betalen. Niet een waar ik geen gebruik van maak ;) Klacht ingediend. LAF BEDRIJF.

onprofessioneel bedrijf

Ik kan niet beoordelen hoe de site inhoudelijk werkt. Wat ik wel kan beoordelen is het volgende: Opzeggen wordt bijna onmogelijk gemaakt, hulp daarbij wordt alleen gegeven dor en link waarbij het eea ook onnodig lastig wordt gemaakt. Heb al een jaar voor niets betaald en nu stuurt men ook doodleuk voor het jaar daarna. In oplossingen denken kan men niet. Jammer want door dit soort acties zijn er steeds meer ontevreden mensen.

Malafide praktijken

Malafide praktijken! Stilzwijgend contracten verlengen, niet duidelijke prijs omschrijvingen en lekker maken met grote aanbiedingen. Bij hulp is er geen gehoor en de klantenservice is slechter als slecht. Een tip voor een ieder: Zoek een andere aanbieder!! Dit betreffen geldwolven die niets geven om klantenservice of binding.

Very responsive support team

The support team is very swift in response, solving the problems and debugging.

Vakkundig en plezier geholpen, waarvoor dank!

Vakkundig en plezier geholpen, waarvoor dank!

Altijd goede en snelle service

Altijd binnen no time een reactie op support vragen en altijd even vriendelijk. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding en zo nu en dan leuke aanbiedingen voor uitbreidingen op een bestaand pakket.

Snel, behulpzaam, prettig

Fijn om te werken via de chat van MijnDomein. Ik had wat vragen over een aanbieding en werd snel en deskundig geholpen!

Redelijk snel en zeer effectief en efficiënt geholpen

Ik had een duidelijke vraag en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag hoe ik de hosting van mijn website kan regelen. Fijn ook dat het het eerste jaar gratis is. Ik ga met veel plezier aan de slag met mijn website.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad