perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helpt direct en reageert adequaat op vragen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel met jou geld te ontvangen

reageren op problemen die er zijn, PUF daar wordt ik moe van

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig, duidelijk, stabiel, betrouwbaar. Snelle reactie en snelle oplossingen in geval van een probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een aantal jaren de hosting van onze website via mijndomein lopen, en nog nooit problemen gehad. Sinds kort ook het websitemaker programma via mijndomein. Ik had een klein probleem (op zondag) even een mail sturen, en dezelfde dag nog opgelost.TOP! Een aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service en anelle opvolging. Alles werkt prima. Zeker aan te bevelen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Site ziet er goed uit

Contact mogelijkheden, mega trage reacties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn Domein heeft mij goed geholpen nadat ik een probleem per mail had aangegeven. Het probleem was daarna opgelost.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Telefonisch niet bereikbaar en via de mail/social media traag met reageren. Klantenservice kan een stuk beter.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Automatisch doorsturen van emails werkte niet. Via telefonische helpdesk snel en adequaat geholpen.

Het probleem had blijkbaar te maken met het spamfilter van de server dat de domeinnaam nog niet kende. Dit zou voorkomen moeten worden of deze mogelijkheid zou bij de FAQ genoemd moeten worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende helpdesk

Pluspunten

Stop met klanten oplichten! Al jarenlang probeer ik van een domeinnaam van € 20,00 af te komen en nu voor de 2e keer op rij een incassobureau op me afgestuurd, terwijl ik 2 jaar terug al duidelijk heb aangegeven dat mijn bedrijf opgeheven is. Destijds onder protest de incassokosten uiteindelijk betaald. Nu komen ze een jaar na dato gewoon weer doodleuk met een incassobureau aanzetten voor die 7 tientjes. Uit principe wil ik dit natuurlijk niet betalen. Op bewuste wijze 'klanten' in de maling nemen. Al deze negativiteit voor € 70,00 is het absoluut niet waard maar dat begrijpen jullie denk ik niet dat dit het niet waard zal zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke dashboard. Snelle reactie en oplossingen via de chat.

Iets specifiekere informatie met links direct bij de onderwerpen en in dashboard.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na enkele weken ontstonden er problemen met de server van Mijn Domein. Zij herkenden en erkenden het probleem en hadden al reeds meer klachten ontvangen. Helaas na een kort antwoord zonder enige uitleg of oplossingen totaal geen reactie meer mogen ontvangen. Het lijkt mij dat wanneer klanten hinder ondervinden door jullie toedoen, je dan zo snel mogelijk met een oplossing komt. Helaas hebben wij na 4 volle werkdagen totaal geen reactie mogen ontvangen, dus kunnen we concluderen dat ze daar bij Mijn Domein heel anders over denken..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er is snel gereageerd, met duidelijke oplossingen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als totale leek in de digitale wereld heb ik dankzij de duidelijke instructies op de site en de super support van de helpdesk mijn eigen website kunnen bouwen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

toppie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op vragen

De antwoorden zijn te technisch en kunnen aan de hand van meer youtube filmpjes duidelijker worden uitgelegd wat ons betreft. M.a.w. in gewone meer begrijpelijke taal of veel meer voorbeeldplaatjes stap voor stap te laten zien als wij gebruikers zelf iets moeten wijzigen zoals bv een oude database overzetten naar een nieuwe database zou veel tijd schelen voor ons gebruikers om e.e.a. sneller te begrijpen dan de standaard verwijzingen en antwoorden die nu toch vaak gegeven worden door Mijndomein.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De prijs zou hun onderscheidende factor moeten zijn.

Biedt voor die prijs (die ver van de laagste is) de slechtste service ooit. Zeggen binnen 24 uur te reageren en halen zelfs dat niet eens. Mocht je wel 'service' willen (lees mailen en reactie krijgen, want bellen kan sowieso niet) mag je 2,50 p/m extra betalen. Ik wil niet zeggen dat het schandalig is, maar voor mijndomein 10 anderen die wel service bieden voor dezelfde prijs..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super goede back office hulp!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en adequate, maar tegelijkertijd ook persoonlijke, reactie (meerdere keren) door Nick en collega's. Duidelijke toelichting in combinatie met genoemde snelheid (vind ik) erg plezierig als klant en een voorbeeld voor velen..

Als de ervaring zo blijft: geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer accuraat en prettig contact waarbij men na kantooruren nog contact onderhield. Onder de indruk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat het mailcontact opgestart was, is de afhandeling van mijn abonnement correct verlopen. Ook gedurende de periode van lidmaatschap was er geen probleem. Reacties op de mail kwamen na de matige start, snel en uitermate goed.

De start was vervelend. Na de afmelding geen reactie ontvangen. De afmelding bij bv. stoppen bedrijf kan m.i. soepeler verlopen. Verder is het feit dat men niet telefonisch bereikbaar is, niet geweldig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Actieve helpdesk die 9 van de 10 keer ook echt met de oplossing komt.

Voor ongeduldige klanten zoals ik een tijdsspanne / verwachting van doorlooptijd / vorderingsstatus aangeven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Denken mee en komen met een oplossing.

iets sneller reageren.

Albert Einsteinweg 4