perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en juiste informatie naar aanleiding van een vraag via het contactformulier!,,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- als je er niet uit komt snel reactie via de mail - niet al te ingewikkeld voor iemand die niet vaak websites bouwt - fijne helpdesk op site (en dus via mail als je er dan nog niet uit komt)

- helpdesk even updaten aan nieuwe situatie

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Zeer slechte hosting. Wekelijks stortingen. Vooral de mailserver werkt vaker niet als wel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel goed in het verbergen van contactgegevens, het verwijzen naar doe-het-zelf pagina's en lange wachttijden.

S-E-R-V-I-C-E-G-E-R-I-C-H-T-H-E-I-D OP HET MOMENT VAN EEN STORING VEROORZAAKT DOOR MIJNDOMEIN ZELF :)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Meer dan tien jaar geleden was mijndomein.nl de meest laagdrempelige en betaalbare webhoster.

1) Professionaliseer de producten en de prijzen om qua prijs/performance in de buurt te komen van de concurrentie. (voorbeeld) maak ssl standaard en kondig beheer op tijd aan. 2) Verbeter de helpdesk / klantenservice zodat mensen weten dat ze geholpen worden als er problemen ontstaan. Het helpt niet als je probeert alles in de FAQ's te stoppen omdat er ook nog problemen kunnen ontstaan waar ze niet van te voren aan gedacht hebben.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na vele jaren trouwe klant geweest te zijn, heb ik waarschijnlijk 2 mails met betaalverzoeken gemist. Krijg ik via de post een brief met een betaalverzoek met €15 incassokosten erbovenop. Ik mail gestuurd met de reactie dat ik geen bericht ontvangen heb. Niks mee te maken, moet gewoon de extra €15,00 betalen. Nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt. Laat dit een waarschuwing voor iedereen zijn.

slechter dan verwacht

Geen telefonisch support, geen externe toegang tot database mogelijk, geen ssh mogelijk, alleen onveilige ftp.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Good friendly e-mail response. I was helped very well by the technical team and I particularly enjoyed the helpdesk Chat. Problems that are huge to someone like me are solved in an easy friendly manner. Thank you.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service van de helpdeskmedewerkers van MijnDomein.nl. Dit zelfs tot ver na kantoortijd! Ondanks feit dat er geen telefonisch contact mogelijk is was dat geen enkel probleem om via de (verschillende) helpdeskmedewerkers mijn situatie snel opgelost te krijgen. Dikke pluim!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op vragen. Duidelijk uitgelegd zelfs voor mij.

Lekker doorgaan zo.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Erg teleurgesteld over mijndomein. Geen mondeling contact mogelijk. Door communicatieproblemen zomaar een factuur verhogen met incassokosten. Ik zal geen zaken meer doen met mijndomein. Erg gecompliceerd bedrijf.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel antwoord en perfekte afhandeling via de e-mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn probleem met mijn website snel opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toen niets meer werkte heeft een medewerker er alles mogelijke aan gedaan om de schade te beperken....Top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De service van de helpdesk van mijndomein is fantastisch; mijn site was geblokkeerd en binnen 5 minuten hadden ze het voor me opgelost! Super service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doordat ik maar geen webaccount binnen Apple mail kon maken en nergens een oplossing vond, tot Kaspar van Mijn Domein me hielp. Door simpel iCloud uit te loggen, lukte het aanmaken van een mailaccount wel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Meestal wel redelijke oplossingen

Laat klanten erg lang wachten. Ervaringen van meer dan een week voordat antwoord kwam. Veel smeekbeden om antwoord helpen totaal niet. Echt het gevoel niet serieus te worden genomen als de klant maar binnen is. Tot dan gaat alles voortreffelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De Websitemaker van dit bedrijf is een handig programma om op een veilige manier een goede website te bouwen, zonder veel kennis. Er is een goede helpdesk, die kort duidelijk en binnen 24 uur per mail antwoord weet te geven op lastige vragen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de mensen van mijndomein zijn behulpzaam en vakkundig. En het zijn volhouders, voor het vinden sommige problemen is tijd nodig. Sinds vele jaren host mijn domein mijn website en ik ervaar het als een betrouwbaar bedrijf.

Op het moment geen ik ben een tevreden klant

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer punctueel en precies. Goede service en vakkundig personeel. Begrijpen de situatie prima

Jammer dat het via mails moet anders ging het nog sneller

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

O

Is reageren op mailtjes die verzonden worden via de helpdesk, misschien handig is een telefoonnummer te gebruiken zodat er gewoon telefonisch om hulp gevraagd kan worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende service, gebruiksvriendelijk platform, goede kennis, competitieve prijs

Pricing & pakketten zijn soms wat onduidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meerdere pakketten om uit te kiezen. Alles duidelijk aangegeven. Supersnelle reactie als je vragen hebt. Ze zijn altijd bezig met nieuwe features aanbrengen in de pakketten.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Communicatie Voor slechte service is betaalde prijs nog teveel

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad