Pluspunten
VerbeterpuntenLEES DE VOORWAARDEN!!! Na aanmelding van domeinnaam met .com extensie krijg je 100 spammails per dag. Het schijnt dat dat een voorwaarde van ze is, blijkt uit reactie via mail: "Bij de registratie van een domeinnaam worden je gegevens naar de centrale registrar van de domeinnamen gestuurd. Een registrar verzocht het beheer van alle domeinnamen. Voor .COM domeinnamen is dat de ICANN. Het doorsturen van deze gegevens naar de ICANN ben je bij het registreren van de domeinnaam akkoord mee gegaan. De ICANN heeft bepaald dat de registratie-gegevens publiek inzichtelijk zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat kwaadwillenden het e-mailadres dat bij de registratie opgegeven is opnemen in hun spamlijsten." En: "Zowel Mijndomein als de ICANN hebben geen invloed op het misbruik van de registratiegegevens door derden. Ik kan je daarom niet beloven dat de spam ophoud, ook niet na het aanschaffen van het "privacy pakket"." Uiteraard kunnen ze niks doen, maakt niet uit wat voor pakket je neemt. Het is natuurlijk bull**** dat je voor €1,- kwaliteit krijgt... Ik heb de fout gemaakt, daarom deel ik deze ervaring zodat anderen het niet hoeven te ondergaan.
Want jammer dat je 100-spammails zegt te krijgen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Bij alle aanbieders van domeinnamen (dus niet enkel Mijndomein) is het noodzakelijk dat je eenmalig je mailadres bevestigd. Daar krijg je mailtjes voor gestuurd. Maar Mijndomein zal je nooit spammen. Daar houden wij niet van dus dat doen wij ook niet!
Pluspunten
Werkt allemaal naar behoren.
VerbeterpuntenAdequaat gereageren op mails.
Wij wilden met onze site overstappen naar het Webhosting plus pakket om zo SSL te kunnen gebruiken. Alle stappen uitgevoerd zoals beschreven op de website en de site blijkt toch niet te werken. Kan gebeuren. Dan een call gelogt bij Support. Na een uur krijg je een vraag als antwoord op je eigen vraag. Direct antwoord gegeven en dan is het stil......heel lang stil. Ondertussen ligt de site inclusief webshop plat. De vorige keer werd een call pas na 1,5 week beantwoord. Zeer slecht!
Dit is niet waar wij voor staat Stephen. Fijn dat je de moeite geeft aan te geven dat het (soms) niet lekker is gelopen. Meer dan 90% van alle vragen weten we tevreden te beantwoorden. Omdat je hier niet heel veel info geeft is het lastig verder te reageren (wellicht dat je daarom eerst vragen van ons kreeg?)
Pluspunten
Bedrijf denkt met je mee. Duidelijke mail breefing. Snelle hulp met eventuele problemen. Goede service.
Pluspunten
Snelle feedback door helpdesk
Pluspunten
Na problemen hoe de factuur te betalen, snel en prima geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
niet echt
Verbeterpuntenzeven dreigbrieven en mails voor een reeds betaalde rekening? En dan bijkomend nog 4 contacten met de klantenservice? Ik weet het niet...de vijfde mail was een vraag om beoordeling, dat kun je dan wel zelf verzinnen
Zo zie je maar weer dat we echt iedereen om een beoordeling vragen. En dus niet enkel de mensen waar alles lekker loopt. Omdat je enkel schrijft over dreigbrieven vermoed ik dat er niet aan de (financiële) overeenkomst is voldaan, maar dat kan ik hier niet beoordelen. Het ziet er naar uit dat er niet is betaald op een manier zoals noodzakelijk om jouw betaling te matchen. Maar volgens mij staat alles ondertussen weer ok en zijn de brieven gestopt :-)
Pluspunten
Ik ben bijzonder tevreden met Mijn Domein. Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Bovendien werd mijn verzoek om KWF-Nijmegen - vanwege het ideële karakter - te sponsoren gehonoreerd. Wij hebben in ieder geval de komende twee jaren geen kosten aan registratie en hosting, waardoor alle fondsen naar de bestrijding van ****** kunnen. Wij waarderen dat bijzonder! Onze dank!
Pluspunten
Zeer snel en vriendelijke hulp.
VerbeterpuntenIk zou telefonische bereikbaarheid ook nog fijn vinden. Maar zo snel als ze per mail reageren, helemaal goed.
Pluspunten
Super geholpen met mijn vragen. Binnen één uur reactie terug op mijn vraag en dat op een zondagmiddag. Top!!
Wegens de lancering van de .shop extensie eens geprobeerd een rijtje domeinen in een voorregistratie te zetten. Achteraf blijkt dat de door mij gekozen domeinen als "premium" zijn aangemerkt door de uitgevende instantie. Die worden apart verkocht en zijn dus helemaal niet te registreren. Kortom, betaald voor iets wat niet geleverd kan worden. Mijndomein weigert vervolgens mijn geld terug te geven. 'Want wij hebben ook kosten gemaakt' Schurken!
In het geval van nieuwe domeinnamen kan het inderdaad zo zijn dat door de registrar (waar wij inkopen) domeinnamen als Premium zijn 'geblocked'. Of het kan zijn dat er iemand anders bij een ander bedrijf eerder is met de registratie. Dat hebben we heel duidelijk beschreven op de reserveerpagina. Maar dat je er van baalt dat je ze niet hebt begrijp ik. Wellicht is er nog een alternatief?
Pluspunten
Ik ben blij dat Mijn Domein heeft meegedacht om mijn betaling wat later te kunnen betalen !
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zou het niet weten, zelfs hetgeen waar je ze voor betaald (een website hosten) doen ze niet, ze gooien gewoon zonder waarschuwing al je sites uit de lucht.
VerbeterpuntenCommuniceer met je klanten. Meldt het als je een site uit de lucht gooit. Verschuil je niet achter: wij hebben een email gestuurd. Ik krijg vele malen meer emails met onzin aanbiedingen van jullie, dan deze superbelangrijke email met dat ik een site moet updaten. Jammer dat ik de consequentie daar niet van ingezien hebt. Nu gooien jullie maar al m'n sites uit de lucht. Zo ga je niet met je klanten om.
Wanneer een website een beveiligingsrisico loopt doordat deze niet door de eigenaar wordt voorzien van software-updates en er niet op onze herhaaldelijke mails wordt gereageerd komt het heel soms voor dat we een site moeten blokkeren om te voorkomen dat deze gehacked wordt. Geloof ons: dat doen ook wij niet graag. Maar als we moeten kiezen voor een gehackte site of een geblokkeerde maken we wel de keuze voor het laatste. Zo zorgen we er voor dat onze websites zo veilig mogelijk blijven.
Pluspunten
snelle afhandeling van vragen en problemen, nette medewerkers. heldere uitleg. kortom een klantenservice waar ze trots op mogen zijn!
Pluspunten
Werk al vanaf het eerste begin met mijn domein (is niet nieuw) komt uit Amerika vandaan. Maar ben uiterst tevreden over hun stabiliteit (weinig uitval) Het feit dat je ze niet telefonisch kan bereiken is een hele goede. Dat is absoluut een voordeel omdat alle reacties geschreven staan. Emoties over de telefoon hebben we toch niets aan! Zolang zij zo snel als zij dit nu doen blijven reageren op je vragen is het mij inziens dik de moeite waard om je vraag even op schrift te stellen. Zeeeeer tevreden
VerbeterpuntenEen speciale afdeling als je afwijkende eisen hebt, wellicht dat je dan wel met elkaar in contact moet treden. Zo heb ik eens voor een cliënt een speciale database acces nodig gehad. Vond het jammer dat ik daarom moest uitwijken naar andere Hoster
Bagger! Moeilijk bereikbaar! Zonde Geld!
Bagger? Moeilijk te bereiken? Heb je wel het juiste mailadres gebruikt? Want we reageren in meer dan 90% van alle gevallen binnen 1 uur!
Pluspunten
Goede en vlotte helpdesk. Werd geholpen door Wouter en het was met een uurtje geregeld. Top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg goede klantenservice die niet alleen maar standaard lijstjes afwerkt maar per situatie snel en gepast reageert. Ik heb hier een aantal jaar mijn domeinnamen gehost waarbij zij zich altijd erg flexibel en meedenkend hebben opgesteld. Absoluut een aanrader!
Pluspunten
snelle reactie op mijn vragen en goede service, ook goede uitleg wat je moet doen bij problemen
Verbeterpuntengeen ,ben perfect geholpen
Pluspunten
Uptime goed, helpdesk altijd snelle reactie en oplossingen.
Pluspunten
Reacties binnen 24 uur, bereid mee te denken. Geven goede tips bij problemen die eigenlijk niet hun verantwoordelijkheid zijn
Pluspunten
Ben al jaren een tevreden klant met verschillende domeinen. De prijs-kwaliteit is prima. De klantenservice is vriendelijk, snel en behulpzaam bij allerlei vragen, ook wanneer het gaat om het herstellen van foutjes en vergissingen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- snelle en kundige klantenservice - zeer complete self service omgeving
Pluspunten
-fijne helpdesk layout -helpt zelf met oplossingen voor je website die eigenlijk aan je eigen liggen (en geven meteen tips, hoe je andere dingen kan verbeteren) -eigenlijk wordt er altijd snel gereageerd -steeds door de zelfde persoon worden geholpen
Pluspunten
Een geweldig goede afdeling klantenbeleving met positieve medewerkers die verstand van zaken hebben, ze hebben mijn probleem ( wat mijn fout was ) perfect opgelost.
Albert Einsteinweg 4
8218NH Lelystad