goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima geholpen bij een door mijzelf veroorzaakt probleem.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had vandaag een uitzonderlijke situatie die snel opgelost moest worden rond het beheer en factureren van een account. Geweldig om te merken hoe dit op een vrijdagavond na 20:00 binnen 45min perfect werd opgepakt en opgelost. Zeer tevreden, en onder de indruk van de professionele en persoonlijke aandacht. Echt heel erg goed. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende en geduldige service en support! Chapeau!

PayPal betalingskanaal toevoegen is een must! Dat bespaart klanten zoveel tijd en is zoveel efficiënter! Bij CharlieTemple.nl kan je ook met PayPal betalen. Zoo gemakkelijk om een bril daar te kopen en betalen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als je de juiste medewerker krijgt zijn deze HEEL behulpzaam.

Niet te snel verwijzen naar het forum. Er zijn specifieke problemen waar geen goede antwoorden op zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle reacties en bruikbaar wanneer er problemen zijn. prijs is ook goed

de webshop software mag beter, maar jullie werken er continu aan, dus komt goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reacties zeer aardige medewerkers die je echt graag willen helpen en dat ook doen, ook als ze dat logischerwijs niet hoeven te doen. Ik heb meerdere domeinnamen via MijnDomein geregistreerd en ben meerdere keren enorm uit de brand geholpen door de medewerkers, ook als ik fouten zelf had veroorzaakt. Ook in het weekend helpen ze snel. Toppers zijn het!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Reageren snel op mail. Prima. Heb ook een positieve ervaring over het factureren van een verlenging van een domein. Ik wist niet dat er ook sprake was van automatische verlenging van het webhostingpakket en maakte bezwaar tegen de factuur. Ik heb aangeboden een deel van de factuur (alleen de domeinkosten) wel te betalen als blijk van goede wil. Dat is ook gebeurd. Kennelijk was er begrip voor mijn standpunt, dat automatische verlenging in strijd is met de wet (Van Dam).

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als ze je helpen, dan helpen ze je wel goed. Ze zijn niet duur. Maar dat zie je ook wel in meerdere dingen terug.

Het duurt meestal erg lang voor ze je helpen. Soms heb je dezelfde dag nog reactie, maar vaak duurt het toch wel 2 weken voordat je antwoord hebt op een mailtje. Ik heb nu bijvoorbeeld op zaterdag 1 oktober een mail gestuurd met een vraag erin. Helaas hier niets op vernomen, dus afgelopen maandag 3 oktober nogmaals de mail verstuurd met dezelfde vraag en erbij vermeld dat het spoed is. Tot op heden nog steeds niets vernomen. Normaal gesproken krijg ik direct een e-mail terug dat mijn vraag in behandeling is genomen en ik spoedig reactie ontvang. Nu krijg ik zelfs helemaal niets terug. Het wordt als het ware gewoon genegeerd. Jammer, dit is niet de eerste keer. Ik zit tocht te kijken om over te stappen naar een dan wel iets duurdere provider met een betere service, want dit slaat natuurlijk helemaal nergens op.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

heel makelijk om alles online te regelen

sterk nadeel geen telefonische bereikbaarheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel handelen op een niet bereikbare website (door mijzelf veroorzaakt) Adequate afhandeling. Was mijn eerste contact #top

Nog niet geconstateerd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De helpdesk reageert snel en adequaat.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We kennen het allemaal. Zaken gaan niet zoals je wilt. Bij Mijndomein.nl eerst de veel gestelde vragen doornemen om te zien of er een oplossing bij zit voor mijn probleem(pje). De oplossing zit er niet bij dus dan maar via het contactformulier. De wijze waarop door Mijndomein.nl gereageerd is? In een woord fantastisch. Binnen de kortste keren is er door aktief en efficient handelen van de dames achter de helpdesk een oplossing voor mijn probleem gevonden. Waarvoor mijn dank Arianne en Mirella.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Adequate opvolging op mail

Niets

zeer slecht, onaanvaardbaar

Handel niet alle vragen alleen per mail af

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super geholpen door mijn domein. kwam ergens echt niet uit en ze hebben het voor mij geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kon niet meer op mijn site inloggen omdat er met de event plugin iets mis was. Dit is door de medewerkers van mijndomein.nl heel snel verholpen. Mijn dank is groot Sander & Anke.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een fatsoenlijke helpdesk! moet dagen wachten op een reactie in een ticket en dit de enige manier om hulp te krijgen bij problemen! alleen via een ticketsysteem! Als daar vlot op gereageerd wordt, dan is het geen enkel probleem! maar dagen hoor je niks! Ook niet telefonisch bereikbaar! En dan is het ook geen klein probleem in mijn geval! maar ze laten je gerust dagen wachten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, zeer toegankelijke en vriendelijke helpdesk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers van mijn domein. Ik had van a tot z hulp nodig bij het updaten van mijn website. Via verschillende mailwisselingen ben ik goed en snel geholpen dus PRIMA!!!

Ik had het fijn gevonden om iemand te spreken aan de telefoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, lekker to-the-point. En snelle reactie bij vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service Goede uptime

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed bedrijf,.aan te bevelen. Snelle service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vandaag serieus geholpen door de helpdesk. Mijn probleem zat achteraf in mijn eigen Thunderbird mailprogramma dat qua map instelling niet overeen kwam met Mijndomein. Na een TeamViewer sessie van een uur, toch gelukt.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad