goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij maken al zo'n 10 jaar gebruik van de diensten van mijndomein en hebben geen klachten.

Iets betere communicatie over openstaande vragen en gepland onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer correcte en snelle en ter zake doende reacties op vragen. Een verademing. Groot compliment voor de medewerkers van de helpdesk. Persoonlijke toon, toch to the Point. Een 10.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn Domein is er niets beter op geworden. Sinds de rebranding is het een grote chaos. Ook al neem je het duurste hostingpakket af, service hoef je niet te verwachten. Op de avond van 18-01 heb ik een Webhosting plus upgrade besteld omdat het standaard pakket langzaam was. Ik heb speciaal betaald met iDeal zodat ik direct aan de slag zou kunnen (bij het overstappen van de Webhosting naar het Webhosting Plus pakket moet je zelf je site over zetten). Beschreven was dat het pakket binnen 1 uur klaar zou staan om gebruikt te worden. Van te voren alle stappen gevolgd uit het stappen plan, zodat ik de website direct zou kunnen overzetten. Enkele uren later en meerdere keren controleren was het pakket nog steeds niet klaar. Pas op 20-01 is het pakket live gegaan zonder enige terugkoppeling. Door werk helaas geen tijd gehad om de site over te zetten. Eigenlijk heb ik gewoon met 2 volle dagen down-time gezeten. Vervolgens was het niet mogelijk om de SQL db te importeren en kreeg ik een 403 Forbidden error op de site. Dit heb ik direct terug gekoppeld. Helaas daar ook geen antwoord op gehad. Na ongeveer een week was het probleem blijkbaar verholpen. Het ticket werd namelijk als opgelost gemarkeerd, zonder enige terugkoppeling of vorm van communicatie.

Het Webhosting plus pakket valt tegen. Bijna net zo langzaam als het standaard hosting pakket, maar wel duurder. Wel hebben ze netjes voor mij een super cache op de server gezet. Momenteel heb ik echter een probleem met deze caching. De cache is zo extreem dat je niet kan inloggen (kan wel, je krijgt alleen nog steeds de inlog knop ipv je account) Helaas is dit iets waar ik als Mijn Domein gebruiker niet bij kan. Het is momenteel al meer als een week geleden dat ik voor het laatst het standaard antwoord kreeg dat ze geen WordPress guru's zijn. Ik doe graag zelf alle research, maar moet ik ook smeken of ze het voor me kunnen uitvoeren... Begrijp me niet verkeerd. Ik maak al jaren met veel plezier gebruik van Mijn Domein! Echter, waar je vroeger vaak binnen een dag antwoord had mag je nu blij zijn wanneer je na een week wachten een reactie krijgt. Ik snap dat Mijn Domein graag heeft dat mensen zelf zo veel mogelijk doen. Helaas heb je simpelweg niet altijd voldoende middelen om het zelf te doen. Ondanks mijn prima ervaring met Mijn Domein vind ik het wel erg jammer dat dit allemaal zo lastig is geworden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle helpdesk. Hoewel er telefonisch vrijwel geen contact kan worden gemaakt met de helpdesk, is het e-mailverkeer van zowel vanuit de helpdeskpagina als vanuit je eigen mail cliënt zeer snel te noemen. Vrijwel direct beantwoording dat er aan je vraag of verstoring wordt gewerkt. Verstoring aan je website worden vaak op dezelfde dag opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vragen worden altijd snel beantwoord. Men doet niet moeilijk.

De oude website builder vond ik prettiger werken, maar deze kan ook op de tablet gebruikt worden. Dus ik denk dat het met de tijd mee gaan is :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm positieve ervaringen bij MijnDomein! Duidelijk, eerlijk, behulpzaam en snel. MijnDomein kan ik aanbevelen aan iedereen die een domeinnaam neemt (ook wanneer je er totaal geen verstand van hebt, zij helpen je snel, duidelijk en klantvriendelijk).

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben uiteindelijk na veel vijven en zessen geholpen

Automatische overdracht van houder van website mislukte. Voorstel handmatige overdracht werd pas na een aantal vragen/verzoeken uitgevoerd met veel onduidelijkheid over de verdere procedure Procedure bij handmatige wijziging van houder van website is niet helder voor de nieuwe website houder. Op helpdesk geen info gevonden. Na vragen over hoe uiteindelijk in te loggen pas na 3 verschillende beantwoorde vragen de goede info ontvangen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gaat niet de goede kant op met MijnDomein... Ik ben bang dat ze door hun succes ingehaald zijn. Ik ben al vele jaren tevreden klant, alleen dit jaar is het mis. En goed ook. Wanneer je een rechttoe rechtaan website wilt draaien is het waarschijnlijk een goede keuze. Wil je meer en verwacht je daarbij adequate ondersteuning dan gaat het mis. Waar je vroeger vaak binnen een dag antwoord had en in noodgevallen kon opbellen mag je nu blij zijn wanneer je binnen twee dagen een inhoudelijke reactie krijgt. Sinds de rebranding is het helemaal een drama en lijkt er veel vergeten of vergeten door te geven. Ik wacht nu bijvoorbeeld al een week op een antwoord over de configuratie van de webserver in mijn abonnement. Vergeefs. Er zijn veel kundige mensen bij MijnDomein maar kennelijk zijn er (veel) te weinig om hun klanten binnen een fatsoenlijke termijn te antwoorden.

Ontmantel jullie afdeling 'klantbeleving' en ga weer gewoon zoals vroeger goede service leveren. Zorg dat je problemen maximaal binnen 48 uur oplost, liefst sneller.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had een probleem met betalen dacht ik. Ik zou nog moeten betalen. Nu blijkt dat ik er door een ander bedrijf bijna ben ingeluisd om de .com domein te blokkeren. Gelukkig heb ik nog niet betaald en de helpdesk heeft mij goed en duidelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De volgende reactie plaats ik op meerdere beoordelingsites. Niet omdat ik er wat voor krijg, maar om wat ik er allemaal al voor gekregen heb, namelijk… Zeer snelle en vriendelijke respons, tot nu toe, altijd leidend tot een oplossing, waarbij men soms tot ver buiten “het boekje” ging om mij te helpen. Ik gebruik al jaren de websitemaker, voor mijn 2 websites (www.dmmgm.nl en www.frangokastello-artemis.com), die nog steeds doorontwikkeld wordt. Als iets even niet bleek te kunnen, dan schreven de vriendelijke medewerkers een stukje “HTML-coding” en losten het op. Ook op mijn dommigheden (bvb aan laten staan van ADBLOCK-plus en Ghostery) werd serieus ingegaan en meegedacht. Ik acht MIJNDOMEIN minstens net zo hoog als provider XS4ALL, ook een nummer 1 op haar gebied… Gewoon SUPER en dus een echte aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goed en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

"Spontaan" ontstonden er problemen met het inloggen op mijn website. Maar zelfs op een zondag is het voor mijndomein.nl geen probleem om supersnel op mijn email te reageren en het inlogprobleem te verhelpen. Thanks.

Geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig geholpen met Wordpress problemen op de site. Goede terugkoppeling en adequate hulp. Wij zijn uitermate tevreden. Bedankt Danny.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Wat een snelle reactie wanneer je een vraag hebt. En niet alleen snel maar ook heel effectief. Echt een aanrader! Sterkste punten: - Snelle reactie - Persoonlijk - Voorwaarden in begrijpelijke taal

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Met het maken van mijn webwinkel ben ik tegen allerlei handelingen aangelopen die voor mij vreemd waren, en waar ik zelf niet goed uitkwam. Keer op keer heb ik van het team van Mijn Domein duidelijke adviezen gekregen, en al was het mij nog niet helder, of kreeg ik het zelf niet voor elkaar, dan werd ik hierin ondersteund, of loste zij de situatie voor mij op. Fijn om te ervaren dat ze veel geduld met mij hadden, en keer met de antwoorden via de mail klaar stonden. Kortom, goede service, heldere uitleg, en voor een leek als mij op dit gebied, ben ik zeer tevreden over het (bijna) eind resultaat.

Digitaal handboek, met alle in's en out's voor het maken van een webwinkel. Alsmede filmpjes, die nog uitgebreider alle stappen uitleggen, van A tot Z voor het maken van een webwinkel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Direct reactie op hulpvraag bij mijndomein.nl, zodat je je probleem snel uit de weg kunt werken!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mijndomein.nl

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service van de helpdesk per mail Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Een bankrekeningnummer voor normale betalingen zou makkelijker zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- meerdere pakketen aangeboden - prijs kwaliteit is goed - snel antwoord op vragen - alles gemakkelijk zelf te regelen - wordpress optimalisatie

- niet telefonisch te bereiken voor vragen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede klantenservice, optimale inzet om mij als klant te ondersteunen. Professionele begeleiding!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

dan krijg je een negatieve zorg onmiddelijk dat de hindernis bij mij verwijderd wordt zodat ik weer de juiste internetpagina krijg als ik die opvraag niet mijndomein.nl maar startsexdating

zorgen dat het geen hinderpunt is op het internet bij iemand die niets met mijndomein te maken heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle actie en reactie op probleem per mail aan helpdesk verstuurd. Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Melding op storing erg snel beantwoord en opgelost. Ook de reden van het probleem.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Je kan zelf snel weer aan de slag.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad