zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In het verleden naar tevredenheid.

Transparanter met klanten omgaan en oplossingsgericht werken. Continue worden directe vragen vermijd, facebook comments verwijderd inzake een storing. Ons bedrijf is erg afhankelijk van onze hosting partij. Een storing kan wel eens gebeuren. Ik heb nu binnen 5 maanden tijd al meer dan 10 errors gehad waarvan een gemiddelde storing langer dan een uur duurde. We hebben voor de garantie van de uptime gekozen voor een MijnDomein Webhosting Plus pakket. Helaas is dit ook een shared hosting, terwijl dit erg misleidend vermeld is op de website "Eigen web- en database server". Of het nu shared of niet is, mag het niet zo zijn dat de servers meerdere keren offline zijn. Er wordt gezegd dat het verbeterd wordt voor de toekomst maar concreet kunnen ze niks aangeven welke optimalisaties ze gaan treffen. Ik vind het ook erg spijtig om na zo lang klant (sinds 2005) te zijn geweest te moeten vertrekken aangezien ze hier niks concreet aan willen verbeteren. Uiteindelijk wil je niet dat je eigen bedrijven eronder lijden door de slechte prestaties van MijnDomein.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

- bereikbaarheid per telefoon - storingsmelding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top service. Hier zitten mensen die begrijpen waar ze het over hebben

De mogelijkheid om een ssl certificaat te kunnen gebruiken op het standaard hosting abonnement

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bijzonder vriendelijke helpdesk met geduld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- helpdesk reageert vlot - prima beschikbaarheid en mogelijkheden tov de prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke webshop en goede feedback en ondersteuning voor de leek op website gebied.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prettige, snelle hand-ons helpdesk bij een vraag. Absolute aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een prima bedrijf is dit, eerste twijfelde ik over het feit dat je geen telefonisch contact kan hebben met de klantenservice. Maar er wordt zo snel terug gemaild en er wordt zo duidelijk en met geduld antwoord gegeven dat je je echt welkom voelt bij dit bedrijf. Super gedaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon, snelle en adequate antwoorden op mijn vragen. Problemen waar ik niet uitkwam, werden zo snel en soepel opgelost. Prima, zo hoort het!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel fijn dat er mensen zijn die mij wegwijs kunnen maken in een voor mij totaal onbekende wereld.. De antwoorden op de vragen worden zeer snel en compleet gegeven.

Ondanks de snelle online antwoorden zou een telefoonnummer prettig zijn. Op 'papier' is een vraag soms moeilijk te verwoorden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik wil mijndomein bij deze een min 5 ster geven voornamelijk om Casper die de Teamleider Team Klantbeleving nog moet voorstellen, hij kon geen enkel probleem kon oplossen, ik had een domein geregistreerd die ik nooit heb gekregen terwijl ik wel een email van mijndomein kreeg met de registratie is gelukt en volgens Casper had ik daarna een email gekregen dat de registratie niet was gelukt maar die had die niet paraat bij de hand en ik had daar geen problemen mee ik had geduld tot die het wel gevonden had aangezien die ook ons laatste email contact kon zien die van vorig jaar dateerde ging ik ervan uit dat die het wel kon vinden maar hij kon het niet vinden of wou het niet vinden of er was nooit een mail gestuurd zolas ik al wist want heb na wel 6 keer vragen het nog steeds niet ontvangen, ook is een andere domeinnaam automatisch verlengd terwijl ze dat niet doen volgens Casper en ook daarvoor had ik een email ontvangen 30 dagen voordat me domein was verlopen en ook dit heb ik niet ontvangen terwijl mij verteld is dat het wel was verstuurd en ook hiervan was geen email beschikbaar na aandringen. In 1 woord mijndomein deugt niet los van de slechte service is hun controle panel ook van de jaren 90. Nu begrijp ik ook waarom jullie zoveel klanten verliezen. Succes maar ik ga al mijn domeinnamen verhuizen en nu weet ik ook waarom zoveel mensen me voor gingen, ik ga ervan uit dat Kiyoh klant beoordelingen dit dan ook eerlijk plaatst aangezien dit mijn mening en ervaring is geweest

Alles, heb nog nooit zo een slechte hosting bedrijf gezien, amper bereikbaar, site werkt niet optimaal, facturen worden automatisch verlengd hoewel dat niet eens mag volgens de regels. In 1 woord slecht!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hoewel een telefoonnummer soms inderdaad handiger is reageren de mensen snel op mail. Het was steeds iemand anders maar ik kan niet anders zeggen dat ik prima ben geholpen, zelfs bij een probleem door derden veroorzaakt. Klasse.

Telefoonnummer?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, zeer hulpvaardige helpdesk!

Een telefoonnummer, want soms wil je even direct schakelen. Echter, de helpdesk reageert zo snel per mail dat het niet super storend is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie (nog de zelfde dag) op een vraag gesteld via het contactformulier. Ook tweede vraag werd snel op gereageerd. Probleem werd snel verholpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op contactformulier en perfecte tips voor de oplossing van het probleem. Prima zo!

Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het was even zoeken, maar de helpdesk werkt prima. Geen verbeterpunten. Bedankt,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super service ! alle medewerkers reageren snel en zorgen ervoor dat ik word geholpen naar behoefte! zelfs na een domme actie van mijn kant! dank jullie wel , superblij met jullie!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima geholpen, heldere uitleg door medewerker, en snel een reactie Prima zo!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je wordt op een zeer vriendelijke en vakkundige manier geholpen! Ik ben absoluut geen wiz-kid wat betreft computers, maar door hun tips en uitleg ben ik er toch zelf uitgekomen. In het verleden ben ik door de helpdesk al een keer naar volle tevredenheid geholpen en nu weer!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Redelijk weinig storingen

Reageren op vragen lijkt moeilijk te zijn , ik probeer al weken door te geven dat mijn 10 domeinnamen bij het aflopen van het jaar contract verhuisd moeten worden , Mijndomein negeert dit en verlengd ze gewoon , via automatisch afschrijven zit ik er weer een jaar langer aan vast, geen mogelijkheid om ze te bellen en terugmailen lijkt ook niet mogelijk , Zeer slecht , alles gaat over naar Skyberate die helpen direct bij vragen , hebben een telefoonnummer en livechat waar ze binnen 15 sec reageren !!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele

Klantvriendelijkheid financiele afdeling en telefonische (on) bereikbaarheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima bedrijf. Zeer snel antwoord op vragen, zo als het zou moeten horen. Lekker no-nonsens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg een supersnelle reactie op mijn vraag en ik werd prima geholpen! Fijn ook dat ik daarna ook nog vriendelijk werd bedankt dat ik gebruik had gemaakt van de helpdesk. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede hulp, zelfs buiten traditionele openingstijden om!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad