goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg goede en snelle hulp. Ik heb erg weinig ervaring en verstand van zaken, maar ben goed geholpen!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

NVT

Ik ben al 2/3 weken heen en weer aan het mailen met jullie en nog steeds zijn we niet tot een oplossing gekomen. Als ik 3 vragen heb, wordt er hooguit 1 beantwoord en als jullie het niet meer weten blijft het gewoon stil (zoals nu). Uiterst frustrerend en onbeschoft. En geen mogelijkheid om te bellen. Waarschijnlijk met een goede reden, want ik denk dat de telefoon roodgloeiend zou staan. Zonde. Ik ben al bijna 10 jaar klant bij jullie, maar kijk nu naar de overstapmogelijkheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Excellente hulp bij problemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De helpdesk van MijnDomein heeft me al meerdere malen uit de brand geholpen. Ze geven duidelijke antwoorden en zijn niet te beroerd om even mee te kijken door middel van Teamviewer.

Ze zijn de laatste jaren aan de prijzige kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, doeltreffend, professioneel en vriendelijk. Een bedrijf waar je op kan rekenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede response op mijn problemen. Ben al jaren bij Mijndomein en uitermate tevreden.

Heb ik nog niet gevonden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen enkele meer

reageren op contactverzoeken, 5 x een verzoek ingediend geen enkele reactie. bewust geen telefonisch contact mogelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een oplossing voor de vragen. Ook al wordt die door verschillende mensen behandeld, maakt dat niet uit, ze pakken de draad allen goed over zonder dat je je vraag moet herhalen.

Eh nee, zou niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren een stabiele factor/hoge uptime Snelle response op vragen, maar ook bij klachten.

Niet echt, ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en adequaat geholpen, super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, heldere communicatie, kundig personeel

Ik weet dat het met opzet is dat het niet kan, maar ik vind het nog steeds wel érg handig om te kunnen bellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg vriendelijke en snelle hulp bood de hulpdesk bij een e-mailprobleem. Probleem is opgelost. Super fijn!

Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg snelle maar vooral duidelijke reacties op vragen. Dit werk erg handig en het probleem is dan snel opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De support afdeling van mijndomein.nl reageerde binnen 2 minuten toen ik ze via hun webformulier iets vroeg over het wijzigen van mijn adres. Erg goeie service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele gebruiksvriendelijke website, goede service en vriendelijk personeel.

Misschien een telefonische klantenservice?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle hulp en oplossingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vriendelijk en snelle reacties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, goede informatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel geholpen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bedrijf heeft mijn conflic(tje) met lidmaatschapsgelden sportief opgepakt en wil meewerken aan oplossing. Heel nobel. Ik wacht af wanneer ik het beloofde geld terug zie, en laat u weten wanneer dit allemaal goed is gekomen. Helaas niets meer gehoord.

Toezicht houden op de gedane beloften. Misschien is dit al zo, maar dat wachten we even af. Het is nu enkele maanden verder en er is geen belofte nagekomen helaas. Vele medewerkers hebben me geantwoord, echter geen deed wat hij/zij zegt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel snelle antwoorden die goed bruikbaar waren en het probleem in een mum van tijd hebben opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We hadden problemen met een database en zijn goed geholpen door mijn domein.nl

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad