goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al jaren klant en zelden gedoe gehad. Klein puntje laatst met een betaling, was binnen een kwartiertje opgelost, top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Correcte terugkoppeling gehad. En vriendelijk helpdeskmedewerkers.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Service is goed

Hosting service van domeinen (en ik heb er nogal wat) stukken langzamer geworden, volgens mij sinds er wordt geadverteerd op tv e.d. Jammer van de goede service en waarom is er geen premium pakket zodat er meer snelheid beschikbaar komt..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snel en helder antwoord

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Probleem zeer snel en adequaat geholpen door Wouter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Snelle service - Erg deskundig - Meedenkend - Super geholpen door mijndomein.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle hulp en advies bij een probleem(pje). Klantvriendelijke berichten en antwoorden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer geduldig en ontzettend snelle helpdesk

probeert zo veel mogelijk met je mee te denken in plaats van korte antwoorden te geven waarbij soms zelfs zij al het werk voor je doen. bij het geven van een admin rechten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord, zelfs 's avonds en in het weekend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle registratie van domeinnamen goede snelle service bij vragen of problemen

wanneer het iets te technisch wordt blijven de handleidingen en support pagina helaas achter. voor mij persoonlijk mag dat wat uitgebreider.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geduldige helpdesk;-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en correcte klantenservice!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

communicatie met afdeling support was zeer professioneel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer prettig en fijne organisatie (MijnDomein) Ik heb meerderen sites lopen en sinds kort alles geheel verhuisd naar MijnDomein, Bijna nooit down! Mocht er toch wat zijn, word er vaak al heel snel een mogelijkheid tot oplossing geboden. Meedenkend,, Fijne organisatie waar ik graag nog jaren gebruik van mag maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrokken! Meedenken! Oplossingsgericht! Door een fout van mij had ik een deel van de site gewist. Doordat er bij ons intern iets niet goed is verlopen qua beheer overdracht, had ik niet voldoende rechten. Via de helpdeskmis dit bijzonder goed opgelost, met daarbij bijzonder goede checks ingebouwd betreffende de beveiliging. Ook de terugkoppeling was bijzonder goed. De complimenten en bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op je vragen en goede oplossingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantenservice per e-mail werkt snel en effectief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Privé maak ik al 9 jaar gebruik van de diensten van mijndomein.nl en ben ik erg tevreden: het werkt altijd, eenvoudig zelf te onderhouden en op vragen krijg ik bijzonder snel reactie en de medewerkers overtuigen zich ervan dat ze de juiste antwoorden gegeven hebben. Naar aanleiding van deze goede ervaringen heb ik ondertussen ook verscheidene zakelijke domeinnamen bij mijndomein.nl ondergebracht. Het verhuizen vanaf de eerdere provider liep niet helemaal soepel, maar werd uiteindelijk goed afgerond.

De verhuizing van domeinnamen naar mijndomein.nl lukte niet in alle gevallen snel. Niet iedere medewerker die zich in die periode met de melding bemoeide, stelde zich goed op de hoogte van wat nu het probleem was, waardoor ik meerdere keren hetzelfde foute antwoord kreeg. Oplossing zou kunnen zijn om meldingen waar meerdere mensen aan gewerkt hebben in een bepaalde periode, een niveautje op te schalen en even opnieuw te bekijken wat de meest eenvoudige oplossing is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelfs op feestdagen een snel en duidelijk antwoord. Gefeliciteerd met deze uitstekende service.

Het is lastig om de prijzen van de verschillende diensten te vinden, zo niet onmogelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle antwoorden op eventuele vragen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben al jaren klant en al jaren super tevreden. Afgelopen week liep ik tegen een probleem aan bij het maken van een back-up. Geweldig geholpen! Nogmaals heel erg bedankt voor de uitstekende service! Dat is een fijn gevoel als je er niet uitkomt dat ze je niet laten 'dobberen'. Nee, zelfs nog extra informeren of alles goed opgelost is. Petje af!

Ik kan niets bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

als je de mogelijkheid hebt om te wachten op antwoord, is er via contact formulier snel en duidelijk antwoord. ze begrijpen gelijk bij wie ze vraag moeten leggen en daarna krijg je snel antwoord via mail waar je zelf weer op kunt reageren super geholpen bedankt

Jammer genoeg is er geen telefoonnummer beschikbaar voor directe hulp (soms lastig als je bij een klant bent en niet op een reactie kan wachten ivm tijdschrijven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, vriendelijk, persoonlijk, to the point en blijkbaar bereid om eventueel te verbeteren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

weinig

Support is zeer traag en slecht! Telefonisch niet bereikbaar! Niet meedenkend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Support is echt ontzettend snel en goed! Vriendelijk en ze denken met je mee. Ik geef een 10+ !

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad