Geweldig!

De mogelijkheid om alles te kunnen maken in een websitemaker pakket die super gebruiksvriendelijk is. Mocht je er niet uit kunnen komen dan kun je contact opnemen met de helpdesk en regelen zij het voor me.

Hele snelle service via de chat!

Ik had een probleem met een van mijn websites. Via chat kreeg ik in een paar minuten direct reactie én antwoord op mijn vragen. Duidelijk en snel, super geregeld!

Snelle reacties

Snelle reacties

Uitstekende kwaliteit en service

Websitepakket werkt ideaal als je een beetje handig bent.

Tevreden

Fijn en snel geholpen

Direct geholpen!

Vlot geholpen door Demin. Topper!

Snel en vriendelijk

Ik werd meteen geholpen met mijn vraag en er werd verder een ticket voor mij aangemaakt.

Snelle actie

Goed en héél snel geholpen.

Snelle reactie super nice

nice

top help

vind leuk dat zij hier zijn als je contact hebt met hun zij helpen graag ben hier echt blij mee

Hele fijne service!

Ik heb nu een week een domein & hostingspakket bij mijndomein.nl. Via de leuke korting voor een jaar gratis hosting (als je aan de actievoorwaarden voldoet), ben ik een eigen website gaan maken voor mijn webshop. Na een paar vragen werd ik erg goed geholpen en ook gerust gesteld. Ik ben erg tevreden met de snelle en fijne service!

snelle en inhoudelijk zeer bruikbare hulp

De helpdesk/ Christos is zeer snel in de beantwoording van de vragen. Inhoudelijk kan ik er ook zeker wat mee, dus prettige klantervaring en kwalitatief goede hulp.

Makkelijk in gebruik, goede service

Met de websitemaker van mijndomein is het bouwen van een website echt niet moeilijk. Ik had geen ervaring en ben zeker niet de handigste met computers, toch is het gelukt om een website te maken. Ook over de service van mijndomein ben ik zeer tevreden, elke vraag wordt naar wens afgehandeld.

Geweldig geholpen

Ik had de verkeerde domeinnaam geregistreerd. Er is mij netjes geholpen en de site die ik had gemaakt op het verkeerde domein is overgezet naar mijn nieuwe domein. Super hulp!

Waardeloze reactie, probleem helemaal niet opgelost

Het probleem zou aan Jetpack liggen, niet aan Mijndomein, ik moest zelf maar testen. Na 2 uur testen stond vast: Mijndomein heeft xmlrpc.php geblokkeerd. Dat werd daarna schoorvoetend toegegeven. Schandalige en amateuristische reactie van Demis.

Ervaring met de aankoop en behulpzaamheid zijn super!

snel en prefect geholpen

Ik was mijn website aan het opbouwen maar liep tegen een paar dingen aan die ik niet zelf kon. De helpdesk van Mijn Domein heeft mij heel snel geholpen en ook helemaal goed geholpen. Das ontzettend fijn want dan kan ik weer verder bouwen en snel mijn mooie website presenteren :-)

Top uitleg met link naar het video

Gewoon met chat helpdesk, 2 minuten doorverwijzing opgelost. Met uitleg bij de hand zo gedaan.

supersnel opgelost

Heel fijn dat de vraag niet werd beantwoord met instructies, maar dat de helpdesk zelf even de benodigde aanpassing doorvoerde. Super service!

Goed antwoord op wellicht onduidelijke vraag

Hoi, ik ben op zoek naar de beschikbare schijfruimte van mijn stukje server, niet naar de totale grootte van mijn filezilla que

Super snelle reactie en oplossing voor mijn probleem, klasse!

Ik had een probleem om mijn website goed te laten werken. Had eea al heel lang niet aangepast en dus vergeten hoe het allemaal werkt. Hele dag naar de oplossing gezocht, maar helaas. Vandaag contact opgenomen met de helpdesk en vrijwel meteen een reactie met de oplossing voor mijn probleem. Bedankt Christos!

Super snelle service, persoonlijke begeleiding.

Voor het eerst een chatfunctie ontdekt bij een bedrijf waar geen vervelende bot achter zit!

Snel hulp!

Supersnelle hulp, met een goede instructie om het op te lossen. Mijn website doet weer wat hij moet doen. Top!

super goed

probleem in een keer opgelost en reactie binnen een paar uur. erg blij mee

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad