perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geholpen, probleem opgelost. Was even een lastig issue.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed geholpen zeer klantvriendelijk voor zover dat kan via de mail

Telefonisch bereikbaar zijn helpdesk ( misschien heb ik niet goed gekeken maar die miste ik)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Normaal gesproken bel ik het liefst even voor dit soort zaken maar ging dit via de mail prima af.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had tot 2 keer toe problemen met instellen van mijn mail en heb toen contact gezocht met de helpdesk. Volgende positieve punten: Snelle reactie op de vraag. Goede uitleg ook dmv print screens.

Zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede helpdesk, snelle reactie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle helpdesk met prima oplossend vermogen. - prijs is prima . - het pluspakket is z'n geld meer als waard

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een misverstand over een brief, maar e.e.a. is na tevredenheid opgelost, dankzij begrip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onderstaand mijn ervaring met Daniël van Mijndomein. - Alle moeite genomen om mijn probleem volledig op te lossen. - Snelle reacties op mijn mails - Als je nog niet tevreden bent wordt er extra onderzoek gedaan om je zo volledig mogelijk te kunnen helpen - Vriendelijk en netjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over mijndomein. Alles gaat hier snel en efficient. Mijn vraag was al opgelost in de eerste reactie. Ik verwijs al mijn klanten door naar mijndomein.

Met iets meer gedetailleerd uitleg in de FAQ. op de website kon mijn probleem ook vermeden worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie wil graag met naam noemen leon hij heeft mij bijzonder goed geholpen

contact loopt via email als anderen de email van leon lezen en er op antwoorden bijv. kasra moet deze persoon lezen wat de afspraken en mailing tussen mij als klant en leon is geweest. dit is zeker voor deze persoon een verbeter punt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg vrijwel direct antwoord van een medewerker die me vertelde dat hij mijn vraag doorverwezen had naar de technische dienst. Daarna werd mijn vraag binnen een halve dag beantwoord. Bovendien had de medewerker van mijndomein.nl het probleem ook zelf verholpen. Ik hoefde zelf dus niks meer te doen!

In de handleiding duidelijker maken in welke map je precies wp moet installeren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd snelle reactie ontvangen en ook de inzet tot het daadwerkelijk meedenken bij het oplossen van een probleem.

zou er geen weten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende klanten service snelle reactie, snel opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goede klantenservice, kreeg zelfs antwoord en een oplossing op zondagavond. Makkelijk en overzichtelijk dashboard, makkelijk te gebruiken. Top bedrijf!

Iets te duur voor websites met heel weinig traffic (en datagebruik)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel een antwoord, net zolang tot ik het begrijp.

lastig om op de site te vinden waar ik mijn email / vraag naar toe kan sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden over de snelle service en goede uitleg. Jhonny heeft mij echt goed geholpen met informatie betreft verhuizen naar Mijndomein.nl. Mijn vragen werden zeer snel en duidelijk beantwoord door Jhonny.

Ik zit nog heel kort bij Mijndomein.nl. Als er verbeterpunten zijn dan vermeld ik ze nog!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mail verhuisprobleem gehad van mijndomein naar een nieuwe partij. Ondanks het feit dat het domein verhuisde naar een andere partij zijn wij zeer goed en snel geholpen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer tevreden over de klantenservice van MijnDomein.nl. Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Ook bij meerdere wedervragen neemt de helpdesk de tijd en moeite om alle gewenste informatie te verstrekken.

Iets duidelijkere communicatie over het niet kunnen wijzigen van WHOIS-gegevens voor een .nl-domeinnaam. Dit had mij een aantal vragen aan de helpdesk gescheeld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik maakte per mail een opmerking over de tariefverhoging van € 29,- naar € 39,- die ik nogal fors vond. Vervolgens heeft mijn Domein uitgelegd dat er in vijf jaar geen tariefverhoging was geweest maar dat ze uit coulance eenmalig € 10,- zullen terugstorten. Aangenaam verrast door deze reactie van mijn domein. Bovendien reageren ze heel snel op mails, je krijgt binnen een paar uur antwoord.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gemaakte fout is keurig hersteld na mijn toch wel boze email omdat ik en rekening had gekregen op een ander emailadres. Kortom men herstelt de fout als je gegronde argumenten hebt en reageer snel via de email.

juiste mail adres gebruiken nu krijg ik blijkbaar aanmaningen op verkeerde mailadres bereikbaar van jullie is waardeloos betalingen gaan in de betaalsite nu ook weer mis. ik tik betalen via ideal in en opeens is mijn factuur verdwenen. kortom een administratief rommeltje hier

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel reactie op formulier

het formulier was op de site slecht vindbaar, ik kwam eerst steeds bij de 'veel gestelde vragen' , en pas via community op het contactformulier

goede service, goed behandeld

Pluspunten

(weer) snel en goed geholpen...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik wordt altijd vlot en vooral goed geholpen bij vragen en/of incidenten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geholpen en veelvuldig, tot het hele probleem was opgelost. Ik ben erg tevreden!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad