goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, De vraag goed behandeld en opgelost. Hulp gebode waar nodig en informatief

Telefonisch contact mogelijk maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon duidelijk, helder, makkelijk en goed te betalen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle heldere reactie

Maak de betreffende email waarover de vraag ging zo duidelijk dat er geen vraag meer dat deze daadwerkelijk van mijndomein afkomstig is. Niet beginnen met Beste Domeineigenaar, maar noem gewoon de naam en het domein waarover het gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

er word snel en deskundig gereageerd

persoonlijk contact is niet mogenlijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, goede uitleg en veel geduld!

Ik zou het fijn vinden als mijndomein.nl ook telefonisch bereikbaar is. Maar dat is wellicht geen haalbare kaart.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie, ook op vervolgmail en/of verdere aanvullingen

Reacties via email is vrij afstandelijk en kil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en prijs/kwaliteit-verhouding

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie oplossing van het probleem

een mail sturen wanneer het opgelost is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tevreden klant sinds 2007. Ik wil nu niet meer verder met min site, maar ik kan mijn domein zeker aanbevelen. Helder en geen gezeur.

Nee, ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had gevraagd om contact op te nemen ivm een probleem met de registratie. Inderdaad werd er heel snel contact opgenomen, en niet om verder te vragen, maar met de mededeling dat het opgelost was. Super.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service.

Domeinen per direct kunnen starten = ook direct kunnen eindigen. Tussenoplossing: per maand beëindigen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn vraag werd wel doorgestuurd, maar er is een weekend overheen gegaan voor daar een reactie op kwam. Ondertussen had ik een nieuwe vraag uitgezet omdat ik erg veel haast had om de website online te krijgen. Die vraag is zeer adequaat opgepakt. Uiteindelijk ben ik dus tevreden, want het probleem is opgelost.

Telefonisch contact zou erg fijn zijn op bepaalde momenten, omdat je dan direct kunt zeggen of iets werkt of niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke site. goed opgezet en snelle service

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op vraag.

De opmerking gold het niet herkennen van een gangbare BIC code.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik werd super snel geholpen met mijn probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle reactie van de helpdesk. Ik was meteen in staat om mijn probleem op te lossen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Automatisering van registratie gaat snel en eenvoudig

Opzeggen van domeinnaam gaat niet snel en eenvoudig, Vele gedeeltes zijn onbegrijpbaar voor de niet pc kundige mensen, Je moet teveel betalen voor kleine functies als cronjobs Support reageert of zeer traag of zeer onkundig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, vriendelijk.

wat kan ik doen om te voorkomen, dat dit weer mis gaat. dat is mij niet duidelijk en een blijvende zorg. het probleem heeft zich nooit eerder voorgedaan. ik ben een paar maanden geleden overgestapt naar hosting plus en nu wel. blijvende zorg dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Redelijk snel en goed opgelost. Goed product.

Soms wil je telefonisch contact en dat is niet mogelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De hulp die ik vroeg is direct behandeld en opgelost. TOP.

Heb geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede afhandeling van support-vraag. Antwoord was snel, goed te begrijpen voor (niet technische) gebruiker en to the point. Kortom: TOP !!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Had een vraagje over instellingen een paar minuten later een bericht. Alles werkt dus zéér tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend snel geholpen, Leon & Wouter verzorgen 'n zeer (gebruikers-)vriendelijke helpdesk. Aanrader!

Eigenlijk alleen maar tevreden! 'n Succes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

klantvriendelijke website, prettige klant benadering en snelle service.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad