goede service, goed behandeld

Pluspunten

Boven alles snelle korrekte afhandeling. Ook goed aangegevn wat je moet doen bij vragen.

Even voorgaande mails doornemen wat er precies speelt bij verandering of zo van domeinnaam etc.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kreeg snel bericht, dat mijn bericht ontvangen was en doorgestuurd naar de juiste afdeling. In een dag kreeg ik antwoord, wat volledig was. Door mijn technische onkunde kwam ik er niet uit en hebben ze me alsnog extra geholpen. Bedankt hiervoor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service, weten waar ze over praten en sturen je altijd door naar de juiste persoon voor je vraag.

Ga zo door, op dit moment geen verbeterpunten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn dan u mij deels hebt geholpen en zo snel. Mijn dank hier voor. Maar het volgende probleem dient zich voor, de man die mij hielp mijn site bij te houden is uit beeld. Nu moet ik dit alleen gaan doen, zou niet weten hoe??? Ik moet iemand gaan zoeken die mij daar bij kan helpen, hulp op afstand zou voor mij moeilijk zijn maar ik kom daar nog wel uit. Mijn dank voor uw hulp. Elly de Vries

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service, behulpzame mensen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

99,9% online geen gedoe overzichtelijk menu

zou het fijn vinden een telefonisch aanspreekpunt te hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en goede support, techniek werkt allemaal probleemloos, veel tutorials, zeer duidelijke website waar goed uitgelegd is hoe alles werkt, waar voor je geld.

de prijzenstructuur van de verschillende hostingpakketten is erg onduidelijk. Er staat overal in kleine lettertjes "vanaf"bij, dus je weet eigenlijk nooit hoeveel je moet gaan betalen (en wat je daar dan voor krijgt). Verder staat er dat er emailadressen in het pakket zitten, en die zitten er dan niet bij (omdat je domeinnaam een andere extensie heeft of zo). Dit is pas onlangs zo verslechterd, vroeger was dit veel beter georganiseerd bij Mijndomein.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid van reageren. Pro-actief: het gehackte account was al geblokt voordat ik de klacht uitzette. Dat het al was opgemerkt en daarop gelijk actie werd ondernomen geeft toch een veilig gevoel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactietijden, juiste analyse en oplossing.

In z'n algemeenheid: Proactiever naar "buiten" treden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer snelle en goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

(pro)actief meedenken met koppelen e-learning aan website goede aansluiting op niveau klant

optie sneller telefonisch contact

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrij vlotte reactie. Laatste keer antwoord op mijn vraag SUPERsnel ontvangen. En duidelijk. Altijd correcte manier van reageren. Niet te duur en werken mijn sites en mailadressen helemaal goed.

Voor nu weet ik niet zo gauw iets :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag mbt spammail vermoeden.

Mogelijk van te voren communiceren bij het verzenden van mail met inlogvragen. Misschien betrouwbaarheid laten blijken door klantnrs oid mee te zenden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere antwoorden op korte termijn

Een wat overzichtelijker website voor klanten, geen aanbiedingen in het hoofdscherm

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

een snelle en adequate reactie. Precies een antwoord op de vraag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg het gevoel dat er oprecht aandacht werd besteed aan mijn probleem. Daarbij werd er mee gedacht naar een oplossing en ook naar een tweede oplossing als de eerste oplossing niet zou werken. Ik kreeg meer informatie dan ik vroeg, zodat ik nog beter begreep hoe ik mijn probleem moest oplossen en kon aanpakken. Dat gaf mij het gevoel dat ik ondersteund werd en het niet alleen hoefde op te lossen.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik wordt altijd zeer accuraat en snel geholpen. Dit in tegenstelling tot enkele andere van onze leveranciers.

Ik heb geen idee!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vaak hoor je dat tienen niet meewegen in de beoordeling. Grote onzin. Iets dat goed is, dat is goed en andersom geldt dat ook. In dit geval een tien omdat ik al jaren mijn websites host bij Mijn Domein en alles stabiel blijkt. Als ik dan vervolgens een keer zelf minder stabiel ben en een foutje maakt, dan wordt dat snel en keurig opgelost zonder dat direct de meter begint te lopen. DAT is service!

Koop en verkoop het pakket Serif Webplus X5 of hoger en biedt het tegen een maandelijkse vergoeding online aan. Voor een leek is dit 'het' pakket waarmee je heel eenvoudig website kunt maken. Kijk maar naar www.railsport.nl, www.befitstation.nl, www.ribx.nl en www.restaurantanderz.nl. Allemaal website die in enkele uren zijn gemaakt door mensen die geen verstand hebben van html. Als jullie dit met een inlog in de cloud gaan aanbieden, dan neem ik het af en hoef ik het niet langer op iedere computer te installeren :) Dus geen verbeterpunt, maar gewoon een wens. Groeten Remko Ebbeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vragen worden snel beantwoord. Kan het probleem niet onmiddellijk worden opgelost, dan wordt er doorgegaan tot de oplossing er is. Ik ben zeker heel tevreden over jullie professionaliteit en kennis van zaken!

Mijn probleem kon misschien sneller worden opgelost. Dat was waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ik mijn hosting bij een ander bedrijf heb. Het heeft voor veel heen en weer e-mails gezorgd tussen jullie bedrijf, mezelf en de hosting service. Misschien kan daar iets aan gedaan worden om het vlotter te laten verlopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima snel en duidelijk antwoord !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een reactie binnen de gestelde termijn op support vragen vaak ook al direct een oplossing. Als dat niet zo is dan gaan ze door tot het wel opgelost is.Praktisch geen downtime op de sites en onderhoud wordt altijd netjes aangekondigd.

Een upgrade is zo gedaan, helaas is de afhandeling wat trager. Eerst moet het geld overgemaakt zijn, dan pas wordt de upgrade uitgevoerd. Je verwacht, dat als je al ruim 10 jaar klant bent, upgrades direct uitgevoerd worden. Die betalingen gaan namelijk ook al 10 jaar goed. Na een mailtje was het zo gepiept (flexibiliteit, daar hou ik van ) maar toch graag in het vervolg wel direct uitgevoerd zonder dat ik iets extra's hoef te doen.

slechter dan verwacht

-de website is verouderd en kan veel gebruikersvriendelijker -de contactmogelijkheden zijn onduidelijk en niet van deze tijd -de websitebegeleiding is een oerwoud voor digibeten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede helpdesk die gericht vragen beantwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en perfect helpende info

Eerlijk? Geen...

Albert Einsteinweg 4