goede service, goed behandeld

Pluspunten

sel, behulpzaam en vriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reacties. correcte informatie vriendelijk behulpzaam

geen, prima service ga zo door ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende helpdesk. Goede prijs kwaliteit verhouding

Paar keer last gehad van een offline website.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk geholpen via email.

Er wordt geadverteerd dat er een spamfilter is, maar deze werkt alleen op server niveau. Je kunt als gebruiker geen email berichten markeren als spam.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben eerst door Wouter en later door Peter snel en goed geholpen. Ik wilde mijn domeinnaam verhuizen, maar dat lukte mij niet. Zij hebben mij snel en duidelijk geholpen.

Kan niets bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

En site van mij was gehacked. Nadat dit door Mijndomein geconstateerd was hebben ze me alle medewerking verleend welke nodig was om de hack te verwijderen. Hierbij heb ik via de mail veelvuldig contact gehad en werd er zeer snel en adequaat gereageerd.

In geval van een hack de mogeijkheid bieden om als webmaster op een whitelist te komen waardoor het mogelijk is acties uit te voeren op de live site terwijl deze voor andere gebruikers tijdelijk niet beschikbaar is. Verder zou het prettig zijn om een "custom" pagina te hebben welke getoond wordt wanneer de site om moverende redenen inactief wordt gezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima en vlot geholpen en naar tevredenheid opgelost

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel antwoord, (zelfs op zondag.) Het probleem werd meteen opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het probleem is door Wouter uitgelegd en, zonder hem te vragen, ook opgelost door enkele noodzakelijke mutaties te verrichten. En vervolgens kon ik gewoon verder erken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik ben tevreden over mijndomein.nl bedankt arianne

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hulpvaardig, snel antwoord en vriendelijke too

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service.

Prijzen zijn het laatste jaar behoorlijk verhoogd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en bruikbare hulp!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hoge uptime

Uploadlimiet van bestanden mag best wel groter. Wanneer je een fotoalbum wilt vullen is de upload limiet maar 16Mb.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle & goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en deskundige hulp.

Alles naar wens.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kreeg de melding adres niet goed, niets aan te vinden wat niet goed was dacht ga wel bij een andere kijken maar toch maar een e-mail aan gewaagt.wilde wel weten wat er niet goed was aan me adres. kreeg binnen een half uur antwoord, het was meteen opgelost en hij gaf ook een uitleg wat er niet goed was gegaan. systeem had problemen met adressen, en dat beviel me wel niet, alleen de oplossing regelen maar ook de fout vertellen, dat gebeurt meestal niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie Correcte reactie = oplossing Korte reactie = efficient

Bereikbaarheid: je moet door aantal pagina's heen met vragen voordat je jouw vraag kunt stellen. Voor een zakelijke klant is dat te lang/veel. Waarom niet een onderscheid maken tussen privé en zakelijke accounts met meer directe toegang tot helpdesk?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In ÉÉN woord??? GEWOON GOED!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle reactie op vragen.

In sommige gevallen zou telefonisch contact misschien nog sneller werken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag.

Als je vragen hebt is het lastig waar je met je vraag terecht kan. Duidelijker vermelden dat je bij vragen contact kan opnemen met de helpdesk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie terug. Ook hulp toen ik er echt niets van snapte.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en inhoudelijk goede reactie op een vraag over een factuur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en in de avond nog een reactie op een storing gekregen. Dag erna nog een antwoord nadat de klacht in eens over was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie

telefonisch bereikbaarheid

Albert Einsteinweg 4