slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle feedback met mogelijke oplossingen voor het probleem

Een streven naar een hoge klanttevredenheid is het beter kijken naar de 'klantbehoefte'. Flows bekijken met de bril van Lean Management is een tool. Processen monitoren en slopen wat niet werkt. (Projects One uit Breukelen zou hierin van betekenis kunnen zijn! Vooral die processen waarbij klanten -zoals ik- nul kennis hebben van voor hen ingewikkelde zaken. Het verwijzen naar een uitgewerkt artikel op de site van Mijn Domein volstaat dan niet. Het invoeren van een 08 telefoonnummer zou al soelaas bieden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle service. Probleem volledig opgelost

De antwoorden zijn soms ietwat cryptisch.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk, werkt prima

voldoende, een redelijke ervaring

als je snel even iets wilt wijzigen in de lay-out, achtergrond oid en je doet dit niet geregeld, dan vind ik het best ingewikkeld en is wat mij betreft de foutkans te groot. Kan het niet wat eenvoudiger?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijk antwoord en bereid verder te kijken als dit nodig is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geholpen door support, niks op aan te merken. Met dank aan vooral Remco voor het geduld.

De site mag wel wat sneller reageren...regelmatig traag wanneer er connectie naar de database gemaakt moet worden :-(

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service Snelle oplossing

Niet telefonisch te bereiken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Positief aan MijnDomein is dat data beschermd worden, dat hebben we ervaren en dat voelt goed. Data blijven ook bij oneigenlijk gebruik of fouten intact.

Omdat de helpdesk alleen online benaderbaar is mag de reactiesnelheid wel hoger, een aantal uren geen antwoord of activiteit bij een probleem is tegenwoordig veel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, oplossing duurde wat langer. Maar probleem prima opgelost

Communiceer via een mail, nu moet je inloggen om te kijken of er al gereageerd is. Reactie van de klant kan daardoor ook langer duren.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie zodat geblokkeerd mailadres meteen weer in gebruik is maar wel zonder uitleg van het probleem. Goedkope basisuitvoering zodat een doe-het-zelver met lage kosten vooruit kan.

*De oorzaak van een probleem wordt niet duidelijk gemaakt zodat ik geen maatregelen tegen herhaling kan nemen. *De laatste tijd (2014) lijkt de mailserver (te) vaak niet bereikbaar. *Ik wil het domein overgeven aan een ander maar dan wordt alle mail vernietigd en dat zou een ramp zijn. Nu zit ik vast aan een domein dat eigenlijk voor iemand anders is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel reactie.

Begrijp de aanpak om enkele per mail bereikbaar te zijn. maar soms is telefonisch contact wel handiger. Ik gebruik een mac en heb uiteindelijk zelf de oplossing gevonden, door een goede voorzet van mijnDomein.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Onlangs een Joomla! cms gewebhost bij mijndomein.nl en hoe je het ook went of keert er gebeurt bij het instellen van programmaparameters, naw-data, enz., etc., altijd wel iets wat niet werkt of goed functioneert. Dan komt het erop neer dat er een functionerend en deskundig communicatiekanaal beschikbaar is. En dat is het geval, snel en effectief, h.d. daarvoor.

G.b., het is even wennen aan de lange lijst aan de linkerzijde op de profielpagina.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had een vraag voor de administratie en binnen een half uur was eea geregeld. Klasse

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zelfde dag al een reactie

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie en ze nemen daadwerkelijk aktie Goed en pro contact/email en beantwoorden alle mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen gewoon goed en snel je werk doen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat er excuses werden aangeboden en de fout alsnog snel na mijn reactie hersteld werd.

Ik kreeg op 27 aug. al een herinneringsfactuur van een factuur die voor het eerst werd ontvangen op de 21e augustus. Dit wekt nogal wat irritatie op bij mij. De wettelijke betalingstermijn is 14 dagen, of misschien zelfs 30, maar in ieder geval geen 7. Ook vind ik het vervelend dat jullie geen direct telefoonnummer of mailadres verstrekken voor vragen. Als ik wil doorvragen over iets moet ik weer een nieuw contactformulier invullen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vragen worden snel beantwoord zelfs s'avonds.

Weet ik nog niet. Ken het bedrijf te kort en nog te weinig ervaring.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Probleem was goed afgehandeld.

Het duurde 24 uur om nameservers aan te passen, dit moet sneller kunnen. Desondanks ben ik erg tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijke uitleg.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid

Als een emailadres is geblokkeerd, dan niet het antwoord naar dit emailadres sturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie. opgelost naar tevredenheid

Waarom veranderen wat goed is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle, duideiljke reactie

Probleem kan pas later opgelost worden, maar ik weet niet of ik daarvan op de hoogte gesteld word. Het is ook niet duidelijk of ik zelf nog actie moet ondernemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snel antwoord en heel duidelijk antwoord hoe probleem op te lossen. Werkte daarna ook weer gelijk.

- niet duidelijk is hoe vraag te stellen of probleem aan te kaarten. Kan duidelijker - aantal servers of e-mailadressen accepteren mijndomein niet als uitgaande mail server

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad