Heel slecht, pas op voor automatische onwettelijke verlenging van een jaar zonder vooraf bericht.

Onwettelijk hebben ze de producten met een jaar verlengd zonder vooraf dit aan te geven zodat ik nog op tijd zou kunnen opzeggen. De medewerkster was niet bereid nadat ik enkele dagen na het aflopen van het jaar mijn domein opzegde de factuur te laten vervallen en stond erop dat de verlenging voor een jaar toch betaald werd, dat terwijl dit sinds 2011 per wet verboden is. Pas nadat ik dit zelf heb opgezocht werd het aangepast naar 1 maand ipv 1 jaar. Ik vind dit nog altijd niet terecht want ze zouden vooraf aan het aflopen van de termijn een bericht kunnen sturen zodat mensen tijdig kunnen opzeggen. Op deze manier troggelen ze vast veel mensen geld af die wel de verlening voor een jaar betalen. Hij wordt ook automatisch afgeschreven wat ik een heel incorrecte en klantonvriendelijke manier van handelen vind.

moeilijke comunicatie

jullie zijn moeilijk bereikbaar geen telefoon geen chat duurt lang voor er andwoord komt sommige links op jullie site doen het niet voor oplossingen

Snelle hulp!

Snelle hulp, zeer tevreden!

Prima ondersteuning

Laagdrempelig en een prima service. Kom je er even niet uit, even een contacten met de helpdesk en ze helpen je lekker snel! Met hun websitemakerpakket kun je eenvoudig een prachtige website bouwen. Absolute aanrader!!

super hulp

Snelle hulp!

snel geholpen door de helpdesk

Ik had zelf iets niet goed ingesteld maar is snel voor me opgelost! Super dank!

Snel en effectief

Binnen een uur antwoord en ook de juiste oplossing. Dankjewel!

Goede hulp gekregen bij vraag

Goed geholpen met een lastige vraag

probleem opgelost, weliswaar lang geduurd maar goede communicatie

prima support

John from service desk - Fast and well explained solution

The response was received within an hour. A few options offered. The solution was provided in understandable instructions. Great customer service

Geen antwoord op de vraag. Antwoord vol met spelfouten

Niet geholpen.

klaar mee

Jullie verstoppen je achter deze website en doen er alles aan mensen te ontwijken en niet te woord te staan. Ik wil hulp, geen mooie verhalen. Hulp van een klantgericht iemand, ik ben nu al een week bezig.

Wachttijd reactie op klacht te lang voor ondernemer!

Een aantal pagina's krijg ik blanco te zien in websitemaker, dat terwijl de tekst van desbetreffende pagina's wel gewoon online staan. Ik kan dus niets aanpassen en of nieuwe data op de site plaatsen. Op 8 januari vraag hierover ingediend, op 13 januari pas antwoord ontvangen, dat desbetreffende medewerker wel een pagina te zien krijgt, want niet eens bevredigend is, want probleem met blanco pagina bestaat nog steeds en betreft een andere pagina. Inloggen bij de helpdesk om wederom reactie te geven op openstaand ticket lukt niet. Krijg wederom error page te zien ipv dat mijn wachtwoord wordt gemaild om toegang tot de helpdesk en mijn tickets (lees als: reactie op mijn klacht) te kunnen inzien. Slechte service, dat terwijl ik mijn andere website ook wilde overbrengen naar MijnDomein. Maar dat doen we dus voorlopig maar niet...

Erg goed geholpen

Door een fout van mijzelf (had het verkeerd begrepen) had ik eigenlijk geen recht op gratis hosting. Ik heb dit aangegeven en ik werd goed geholpen; ik kreeg mijn geld teruggestort. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van MijnDomein.

TOP, snel en makkelijk

Een hele snelle en duidelijke service

Supersnel en Adequaat

De Helpdesk van Mijndomein werkt supersnel en to the point. Waar nodig maken ze een filmpje met instructies. Alle zaken die niet geautomatiseerd zijn, handelen ze razendsnel af. Keep up he good work.

Daniël heeft mij goed geholpen!

Mijn probleem is binnen 10 minuten opgelost en dat is erg fijn!

Makkelijk

Contact opnemen ging vrij soepel. Ik ben alleen nog in afwachting van e-mail. Als mijn verzoek rond is dan kan ik een algehele beoordeling geven.

prima advies, probleem opgelost

Vraag neergelegd en het antwoord/oplossing was precies zoals het moest zijn. Bovendien heel duidelijk uitgelegd.

TOP!!

Snel en vooral goed geholpen. Probleem opgelost!

Snelle reactie en actie!

Vraag is naar alle tevredenheid beantwoord én er is direct actie op ondernomen. Super!

Heeft me goed geholpen . Al was ik niet bij het goede adres top

Snelle gewenste reactie

Prima service, ze hebben mijn wens meteen voltrokken. Bedankt, Christianne!

Downgraden

Na wat strubbeling lukte het niet te downgraden Michelle heeft mijn goede informatie gegeven maar het lukte niet. Uiteindelijk heb ik het aan Martijn overgedragen en heb mij binnen 1 uur van het probleem afgeholpen waarvoor mijn dank. Ik heb geen slechte ervaring met MijnDomein en heb meerdere producten aldaar waar ik weinig of geen problemen mee heb. Nogmaals dank Huib Zandwijk diasyl-sporting

Altijd zeer tevreden over de helpdesk van MijnDomein

Er wordt altijd adequaat gereageerd op een probleem dat ik schets. En als mijn kennis niet voldoende lijkt wordt daar goed op gereageerd. Dank

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad