goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mail terug koppeling op basis van ingevoegde Case, (op vrijdag avond) en op maandag ochtend gelijk de oplossing. Precies waar ik op hoopte... Top dienst verlening.

Pluspunten

Ik raad iedereen deze aan. Als je snelle reactie en eerlijk antwoord wilt op je vragen. Zit je echt en oprecht hier goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en doeltreffend. Vriendelijk en persoonlijk

Geen zicht op, maak slechts beperkt gebruik van de mogelijkheden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aardige klantenservice

er ontbreekt een spambox aan de webmail. hierdoor wordt vaak ongewenste mail geopend met mogelijk vervelende gevolgen van dien. het steeds maar communiceren van spammail aan mijndomein werkt niet omdat het tijdrovend is omdat als je aan het werkt bent, je niet steeds maar weer even een mail kunt verzenden omdat je je concentratie ergens anders nodig hebt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs/Kwaliteitverhouding Algemene response helpdesk Weinig storingen en bij een storing wordt de status gemeld op de website/social media

Soms, bij "noodgevallen", zou het handig zijn om te kunnen bellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goedkoop, vlotte reactie op vragen

betere communicatie bij algemene storingen op de servers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle procedures. Goede prijs/prestatieverhouding. Adequate reacties van helpdesk

Voor een tweede keer ging het opzeggen van een domein administratief niet goed. Kreeg onterechte berichten over verlenging. Is wel goed opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Medewerkers begrijpen het probleem en doen niet moeilijk over een oplossing. Prettige communicatie in de 'ticket'mails.

Ga zo door

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle reacties na plaatsen van mijn supportmails Ik beveel evengoed het bedrijf niet aan, omdat de betaling via Ideal moet verlopen. Wij werken met kostenplaatsen en niet met eigen bankrekeningen in ons medisch centrum. Het is vervelend dat een privépersoon moet betalen, dat zou anders moeten kunnen.

graag op de website duidelijk het e-mailadres voor support vermelden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte reactie op klacht over aanhoudende spam van een bepaald bedrijf

Ofwel gebruikers zelf mogelijkheid bieden adressen toe te voegen aan individueel spamfilter, ofwel filtrering door mijndomein spamfilters verbeteren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* snelle reactie * ook reactie wanneer de vraag naar 2e lijn wordt doorgezet en antwoord dus even op zich laat wachten

* help op de website MijnDomein is wat onoverzichtelijk/moeilijk te vinden. * een telefoonnummer of livechat om eea te verduidelijken * status volgen van je incidentnr

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Medwerker(s) kan/kunnen de soms onhandige vragen ontrafelen tot de ware aard van het probleem. Gewoon duidelijkheid, goed nederlands taalgebruik en veel, heel veel geduld, Goede concrete en doelgerichte oplossingen met juiste verwjizingen op de site. En een prettige nazorg.

De vraagstelling en afhandeling van het probleem wellicht laten afhandelen door één en dezelfde persoon? Nu werd mijn probleem afgehandeld door drie medewerkers. Beetje onhandig en soms lastig in de communicatie, al wisten ze alledrie de status en voortgang goed te bewaken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet veel ervaring mee tot nu alles naar wens.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Technische kwaliteit, prijs en snelheid

Snellere antwoorden, Minder technische antwoorden, meer ingaan op de niet technische kant van de gestelde vragen. Meer proactief en soms wat eerlijker antwoorden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie Duidelijke uitleg

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het probleem is opgelost.

Graag telefonische bereikbaarheid Geen standaard antwoorden geven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie.

Stop beoordeling vragen over unieke medewerkers als zij standaard antwoorden geven. Realiseer een telefonische helpdesk vanwege de snelheid, vraagverheldering èn vanwege een betere inschatting van het 'niveau' van de vraagsteller. Maak duidelijk wat klanten kunnen verwachten van de helpdesk medewerkers. Is er een bevoegdheid om mee te kijken in het mailverkeer van de vraagsteller (Toestemmingsvereiste)?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op de vraag.

Ik weet geen verbeterpunten of tips.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie

Sommige medewerkers moeten de vraag beter lezen want de laatste tijd krijg ik regelmatig een antwoord dat standard lijkt. Dat is dat geen antwoord op mijn vraag. En niet elke keer beoordeling vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend goede service!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Naar mijn bescheiden mening is alles positief. ik heb nog geen negatieve berichten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben snel en duidelijk geholpen. Jammer dat het antwoord onbevredigend was.

Het zou fijn zijn dat de email gefilterd en in mappen opgeslagen zou kunnen worden. Ik ben nu verplicht om mijn mail bij de concurrent op te slaan. Jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel antwoord op mail snel hulp

website mag wel wat sneller, maar dat heeft niks met de hulp te maken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In het algemeen ben ik tevreden.

telefonische helpdesk meer uitleg geven bij een probleemmelding , dan wel de oplossing.

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad