voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Upgrade PHP gaf voor mijn sites nogal wat upgrade problemen maar goed 'we' moeten verder. Vervelender was drie dagen recent uit de lucht. Dat kan ik echt moeilijk uitleggen aan mijn klanten. Vooral omdat we een parkeersysteem beheren. Vreemd is dat de knop naar SQL database ontbreekt bij mijn sites. Via de helpdesk heb ik een URL gekregen maar ik vraag mij af waarom de knop op mijndomein weg is. Misschien kunnen jullie mij dat uitleggen. Verder veel succes, dan heb ik ook succes. hgr. hans

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat mij betreft snel genoeg gereageerd en prima geholpen.

Omdat ik dit soort beoordelingen nooit vijf sterren geef, deze keer ook vier. Er zal beslist iets zijn dat beter kan, toch?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere producten, goede service, helpdesk doet zijn best om snel tot oplossing te komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gepersonaliseerde hulp vriendelijk en geduldig snel en makkelijk bereikbaar een heel groot pluspunt is dat moeilijke termen door middel van een link zijn voorzien zodat je direct met 1 klik meer info kan krijgen als je het niet snapt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord Nodige aanpassingen worden indien mogelijk snel gedaan

Goed inleven in de gebruikers van MijnDomein Samenvoegen van issues werkt niet altijd goed. Dan wordt de ene vraag wel beantwoord en de andere soms niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gepersonaliseerde hulp, vriendelijk en geduldig (zelfs met onkundigen als ik), zelfs telefonische hulp indien nodig

snelheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk.

Niet gelijk met antwoord klaar staan, informeren welke stappen klanten al hebben genomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er was een probleem met onze website. Het werd voorgelegd aan de helpdesk van mijndomijn.nl en toen was de oplossing snel gevonden

Moeilijk te zeggen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voldoende/ruime kennis in huis om, in mijn geval, mijn probleem te tackelen.

Telefonisch support zodat eventuele problemen sneller opgelost kunnen worden. Telefonisch was ik er binnen 5 minuten geholpen denk ik. Nu heeft het 2 dagen geduurd voor er een oplossing was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service Oplossingen helpdesk

telefonische helpdesk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en duidelijke antwoorden. goede website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij zijn doortastend en adequaat geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke, snelle reacties door mensen met verstand van zaken. Het voelde echt als support zoals support hoort te zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nog niet zo heel erg lang klant van Mijndomein.nl maar tot op heden een zeer adequate ondersteuning mogen ervaren. Zeer vriendelijk personeel, een in correct Nederlands opgestelde berichtgeving (wat een verademing!) en snelle reactie op vragen/verzoeken zijn zaken die mij zijn opgevallen.

Tot op heden nog niets op te merken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vragen en tot diep in de avond. Regelmatige update ontvangen bij de grote storing van afgelopen weekend. Zeer servicegericht.

Als je ontdekt welke sites getroffen zijn is het wellicht mogelijk de site eigenaren proactief te mailen met de storing en verwachte duur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle terugkoppeling en heldere communicatie. Gebruik voornaam erg prettig. Ondanks geen live contact, toch persoonlijk tintje en combinatie met heldere communicatie.

Probleem is nog niet verholpen. Is ook een majeure operatie die meerdere klanten treft. In dit geval is het van belang klanten op de hoogte te stellen van de vorderingen en uiteindelijk een signaal te geven als het probleem verholpen is. Nu moet ik dat telkens proefondervindelijk doen. Frustratie loopt daarmee op.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden op de snelle hulp. Binnen een paar uur een antwoord op je vraag of vragen.

Helaas niet telefonisch bereikbaar. Dit zou zeker een verbetering zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle (schriftelijke) respons op een melding aan de helpdesk en het uiteindelijke probleem werd redelijk snel opgelost.

Bij een algemene storing zal een vermelding op de website wellicht in de toekomst wat prominenter aandacht moeten krijgen waardoor er niet eerst door verschillende pagina's op de website gezocht moet worden om er achter te komen dat er een storing gaande is. Een helpdesk met telefonische service is aan te bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

het enige is dat je niet kunt betalen zonder dat je moet inloggen, bij mij was dat vervelend omdat een websitebuilder deze website hier heeft geplaats en de betalingen deed, hij heeft die betalingen niet gedaan en de website was tijdelijk daardoor opgeheven, begrijpelijk van jullie kant alleen als gebruiker wist ik daar niets van, mijn websitebuilder geageerde niet en jullie hebben dit supergoed aangepakt, ik kan nu zelf in de website komen en heb het nu zelf kunnen betalen, helemaal super dat jullie hem zo snel voor ons als bedrijf weer hebben aangezet, bedankt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service Betrouwbare hosting

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle respons op een niet commerciale vraag! Antwoord was snel kort en duidelijk! Nog wen rede om je domeinen bij mijndomein.nl te laten hosten!

Albert Einsteinweg 4

8218NH Lelystad