goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima bedrijf. Goede prijsstelling. Goede productkeuzes.

email is soms wat instabiel. Tot nu toe niet een ernstig probleem, wel lastig soms.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, goedkoop en snel vastleggen

heb graag telefonische helpdesk en niet te vergeten ik heb alles vast gelegt met veel domein namen bij dit bedrijf en had wel wat kostring verwacht als vaste klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had al een paar dagen last van deze mail probleem, maar was er niet eerder aan toegekomen om een ticket in te schieten, maar eenmaal een ticket ingeschoten, werd het vrij snel opgelost. Goed werk.

Als je een vraag stelt via de helpdesk website, is het handig als de gestelde vraag ook terug te vinden is in je profiel, ik kon mijn gestelde vragen niet direct terug vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle feedback

meer info omtrent het probleem/ de oplossing. een tijdsindicatie mbt de oplossing

goede service, goed behandeld

Pluspunten

al jaren ben ik klant bij mijndomein en mijn domein draait al jaren vlekkeloos. Als er een storing is dan wordt dit erg snel opgelost en je wordt goed op de hoogte gehouden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd snel antwoord op vragen; geen overbodige e-mails e.d.. Zelden storingen. Voldoende keuze mogelijkheden uit pakketten en niet te duur. Je kan veel zelf regelen.

Misschien iets meer vraag en antwoord onderwerpen zo dat je je vraag zelf kan beantwoorden; Vooraankondiging factuur zodat je eventueel een pakket kan downgraden als je dat zou willen.

goede service, goed behandeld

email sneller door geven. Ik verstuur één email naar een mijn domein account en één naar een online account vanaf een Hotmail adres. De mail naar het online account is minuten eerder binnen dan bij het mail account van mijn domein. Dit is niet alleen bij mij zo maar heb dit van meerdere gebruikers van mijndomein gehoord.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Design is goed

Communicatie met de klant is erg slecht en er zijn vaak storingen die niet snel worden opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik krijg altijd binnen de gestelde tijd een respons, van een mede werker van mijn domein. Zijn er storingen (gelukkig niet zo vaak) dan wordt dit met man en macht geprobeerd op te lossen en daarvoor neem ik mijn petje af. Ik hoor dit bij andere wel eens anders gaan.

Ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen en veel extra informatie.

Tarieven mogen wat wat scherper. Mijndomein staat net op de eerste pagina (25) van vergelijking op https :// www . hostinginnederland . nl / webhosting / ? domein=on

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beantwoorden van vragen altijd zeer snel en adequaat

Waarschuwing via email als er onderhoud gepleegd wordt aan het systeem.

slechter dan verwacht

Al mijn MijnDomeinwebsites zijn al twee dagen uit de lucht. Ik vind het zeer slecht dat MijnDomein niet in staat is een onderhoudsscherm te laten zien waarop staat "Ivm onderhoud/storing/technische problemen kunt u helaas deze website niet bezoeken. Op [datum/tijd] hopen wij dat het probleem is opgelost. Wij vragen hiervoor uw begrip". Ook anderhalve maand geleden verzocht MijnDomein mij een wachtwoord van de database van onze wensite www.zeilen-itonia.nl aan te passen. Nadat we dat hadden gedaan vloog juist die website eruit, en konden we helemaal niets meer. Een helpdesk bellen bleek niet mogelijk. Ook de door MijnDomein geboden restoremogelijkheid werkte niet. Uiteindelijk zelf opgelost door de verwijswebsite www.itoniasailing.nl helemaal opnieuw in te richten en www.zeilen-itonia.nl te wissen en te laten verwijzen naar www.itoniasailing.nl. www.zeilen-itonia.nl heeft er bijna drie weken uitgelegen hetgeen voor boekingen van ons schip desastreus is. Nu alle sites al dagen eruit. Slechte zaak!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Vraag bleek voor de klantenservice iets te compack en daarom doorgestuurd naar een andere afdeling. Maar die kreeg ik al vijf minuten na dat ik mijn mail verzonden had. Perfecto!

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prijs/kwaliteit - stabiliteit - mogelijkheden - Service

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vrijwel altijd in de lucht, goede support, innovatief. Ik ben heel tevreden.

Zou zo even niets kunnen verzinnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en duidelijke reactie op vragen.

Geen. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en accurate afhandeling van mijn vraag. Meegedacht aan goede en efficiënte oplossing.

Eigenlijk geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, maar vooral accurate reactie op mijn vraag. Goede communicatie.

Wellicht een toelichting op wat er verbeterd is, zeker om aan te geven op welk(e) punt(en) je als klant zelf zou moeten letten om dergelijke problemen te voorkomen. Ook indien dat niet het geval, dan weet een klant dat het in ieder geval niet aan hem gelegen heeft.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Geen telefonische bereikbaarheid / persoonlijk contact ontbreekt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle feedback

Antwoord kan proactiever

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelheid, nakomen gedane beloften en deskundigheid

aanspreekvorm (als klant) Niet: Hé.... maar bijvoorbeeld Beste...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke mensen, Snel, Hulpvaardig, Kortom een TOP bedrijf :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en zeer goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, vakkundig en vriendelijk

Tijdens het beantwoorden van de vraag wordt ontdekt dat iets anders niet werkt zoals het hoort. Hier wordt geen gevolg aan gegeven. Jammer. Nu moet ik een nieuw ticket aanmaken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- goed en snel je bestelling binnen - goede service - stabiel - prijsvast

- blijf mee gaan in nieuwe technieken - VPS aanbieden

Albert Einsteinweg 4