Pluspunten
Klantgerichte oplossingen en snelle levering. Overzichtelijke site
Pluspunten
Erg behulpzaam, persoonlijke aandacht.
VerbeterpuntenIk kreeg de factuur die niet voor mij bestemd was in de verpakking. Daar konden zij niets aan doen maar het staat wel vreemd.
Pluspunten
Personeel kijkt naar eerdere orders, en geeft daarna een melding dat de bestelde bureaustoel (qua type en uitvoering) afwijkt van eerdere bestelling. Goed dat ze hier op letten, een extra stukje service!!!
Pluspunten
snelle levering telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen zeer behulpzame medewerkers leuk persoonlijk contact met Michelle !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte levering die klopt
Pluspunten
Kan altijd mijn vraag kwijt, kost mij geen onnodig gezoek op de side Behulpzame medewerkers
Pluspunten
Direct bereikbaar Personeel is goed op de hoogte men denkt mee
VerbeterpuntenSoms komt een doos wel eens verfrommeld binnen.
Pluspunten
Supervriendelijke en accurate verkoopster (Michelle) Geweldige service, persoonlijk, snel en goed en prijstechnisch zeker niet duurder dan de grote verkopers van kantoorartikelen. Absoluut een aanrader!
Pluspunten
Het persoonlijke contact als je vragen hebt, als je een bepaald artikel niet kunt vinden, etc.
Pluspunten
Nog weinig ervaring met dit bedrijf. Maar tot nu toe positief
Pluspunten
De medewerker zocht voor mij uit welk onderdeel ik nodig heb en gaf me de bestelcode door. Echt een fijne service.
Pluspunten
Vriendelijk, servicegericht, goede prijs- en kwaliteitsverhouding.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
De bezorging van onze eerste bestelling ging niet zo heel vlekkeloos. Maar EM kantoorsystemen heeft dit snel en goed opgepakt. De communicatie was snel en effectief en zo hadden we onze spullen uiteindelijk toch snel in handen.
Bedankt voor de in eerste instantie kritische beoordeling, wij zullen waar mogelijk altijd de juiste oplossing aan onze klanten aanbieden.Soms gaan er ook bij ons wel eens dingen niet helemaal goed.
Pluspunten
Bereikbaarheid via mail. Snelheid van levertijd. Goede en duidelijke webshop en interface
VerbeterpuntenEen handige tip: De website ook voor mobiele gebruikers toegangkelijk maken zou een extra kers op de al enorm lekkere taart zijn !
Pluspunten
Zeer servicegerecht en snelle levertijd.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik er geen bedenken.
Pluspunten
Goede communicatie.
VerbeterpuntenWaren 3 coli blijven staan, dat was zonde.