Pluspunten
Zeer servicegerecht en snelle levertijd.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik er geen bedenken.
Pluspunten
Goede communicatie.
VerbeterpuntenWaren 3 coli blijven staan, dat was zonde.
Pluspunten
keurig afgeleverd.
VerbeterpuntenOm te bestellen heel moeilijk, winkelmandje haast niet te vinden.
Pluspunten
zeer snelle actie en levering
Pluspunten
Dinsdag besteld en woensdag in huis! En alles wat we besteld hebben, gewoon geleverd!
Pluspunten
alles, er zijn geen negatieve punten
Verbeterpuntengeen, ik ben tevreden
Pluspunten
Leuk dat ze ons toch nog weer benaderd hebben nadat we waren overgestapt. Mooie prijzen gemaakt voor ons en correcte afhandeling.
VerbeterpuntenHeb nu pas 1 bestelling gedaan, dus kan nog niet echt goed oordelen, maar voor nu nog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Levering zeer snel. Communicatie zeer goed.
Pluspunten
Beter kan je het niet treffen!
VerbeterpuntenAf en toe iets leuks terug doen voor de beste afneembare klanten *hint* :)
Pluspunten
Klantvriendelijk en klantgericht
VerbeterpuntenDe relatie is voor deze vraag nog te vroeg
Pluspunten
Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan en ik moet zeggen wat een service qua adviseren en snelheid met het bezorgen, echt binnen 24 uur had ik de bestelling binnen. TOP!!
Pluspunten
Snelle reactie op emails en duidelijke info. Zeer goede service.
Pluspunten
Snelle, goede levering. Bij vragen direct antwoord en oplossingen
VerbeterpuntenDe website is niet echt gebruiksvriendelijk cq logisch. Dit in tegenstelling tot de dienstverlening, de communicatie en de betrouwbaarheid.
Pluspunten
Snelheid en klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenDe factuur werd verstuurd zonder verdere tekst in de mail en geen duidelijke vermelding in het onderwerp behalve het factuurnummer. Werd pas duidelijk dat het de factuur betrof toen de bijlagen geopend werden. Dit kan verwarrend zijn omdat het niet in 1 oogopslag duidelijk was dat het de factuur betrof in de bijlage. De mail had daardoor als spam kunnen worden gezien. Wellicht dus even een korte begeleidende zin in de mail zelf en in het onderwerp.
Pluspunten
Snelle levertijd, Goede communicatie via de mail. Gewoon een TOP bedrijf.
Als een product niet voorradig is, dit met de klant communiceren d.w.z. bellen en samen zoeken naar een alternatief.
Het gaat in dit geval om een jaarartikel ( agenda) dit zijn uitlopende artikelen. Het risico dat u misgrijpt in december is dan ook groter. U kan de agenda retour sturen of we kunnen kijken of er een beter alternatief is. Ronald Rietveld EM Kantoorsystemen BV