Pluspunten
Klantvriendelijk. Snelle levering van bestelling.
VerbeterpuntenNiet
Bedankt voor u mooie beoordeling. Wij hopen u nog jaren van dienst te mogen zijn.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Makkelijk producten te vinden. Ook kun je altijd een vraag stellen indien je iets toch niet kan vinden en zoeken het dan voor je op. Goed advies ontvangen voor onze vergaderruimte. Zijn erg tevreden met keuze van stoelen en tafels.
VerbeterpuntenAls je in "mijn favorieten" kijkt, zijn er geen plaatjes van het product zichtbaar. Zelf herken ik vaak het product aan het plaatje en niet aan het bestelnummer. Misschien is dit iets om nog toe te voegen. Sommige producten zijn erg duur ( in vergelijking met de concurrenten).
Pluspunten
Alles gaat snel en als je belt om te informeren is iedereen altijd heel vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen
De site met het zoeken van artikelen niet altijd handig
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Pluspunten
Snelle levertijden
VerbeterpuntenWebsite overzichtelijker maken
Pluspunten
Snel aan de telefoon en snelle terugkoppeling. Altijd bereid tot meedenken.
Pluspunten
Meedenkend, snel en betrouwbaar!
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering goede communicatie geen op of aanmerkingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonisch altijd snel en vriendelijk geholpen. Helpen je altijd het product wat je zoekt voor je te vinden. Loopt je bij een bestelling vast op de site, dan zorgen zij dat je bestelling toch in orde komt.
VerbeterpuntenHet zoeken op de site is nog steeds niet altijd makkelijk. Bij een aantal artikelen zouden de foto's beter kunnen. B.v. bij schijfblokken en stickers. Netter aanleveren. Dozen van papier en kleine doosjes van meer stuks verpakkingen (b.v. pennen) regelmatig beschadigd.
Pluspunten
Bij bestellingen of vragen staat er altijd een medewerker paraat om je zo goed mogelijk te woord te staan. Zoals het vinden van een artikel. Of je wegwijs te maken via de website.
VerbeterpuntenBij het plaatsen van bestellingen, is de levertijd net wat later dan normaal. Het zou fijner als de bezorging niet langer dan 2 dagen zou duren.