Pluspunten

Producten. Kwaliteit, Service & Snelheid van toezending.

Niet van toepassing

Pluspunten

zeer goede communicatie snelle levering Top kwaliteit ZEER GOED

Alles is goed

Pluspunten

Snelle levering, geen extra kosten, vriendelijke benadering, de positieve sfeer van een klein bedrijf met persoonlijke behandeling. Je voelt dat de producten met zorg en uit interesse zijn gekozen.

Pluspunten

Erg leuke en mooie dingen te koop. Prima prijzen en vooral aardige en behulpzaam bij het kopen , keuze maken of andere verzoeken die men mocht hebben. Een bedrijf waar ik al weer jaren dingen bij bestel en wat ik zeker aan aan anderen aanbeveel

kan niets bedenken op het moment

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

Prijzen iets omlaag brengen?

Pluspunten

Snel, vriendelijk, mooie gebedsketting van sandal. Bedankt!

Pluspunten

sieraden zijn gedetailleerd beschreven, incl. lengte/breedte, materiaal etc.

Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

Supersnelle levering, veel keuze.

Pluspunten

Prima assortiment Overzichtelijke website Gauw gevonden wat ik zocht.

Pluspunten

Een snel antwoord op vragen, het product heb je snel binnen, als je het product retour stuurt staat het geld binnen 1 dag al op je rekening, voor wat mij betreft geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over mijn zilveren sierraad en ook over de snelheid van de bezorging. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer goede en correcte service. Ook mijn vragen vooraf over een bepaald artikel werden vlug beantwoord.

Doe zo verder!

Pluspunten

Fijne en snelle levering. Armbandjes pasten niet en ik kon ze meteen terugsturen en ik kreeg ook meteen mijn geld + de verzendkosten terug. Alle lof!

Maten bij de diverse artikelen zetten, maar de verkoopster gaf dit zelf al aan dat ze dit erbij zou zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt

betere foto's van de artikelen

Pluspunten

Bestelling geplaatst in hun vakantie. Zou pas 18 - 9 -2015 verwerkt worden , maar werd al op 18-9-2015 bezorgt , dus alleen lof !!! 1 van mijn favoriete spirituele winkels van dit moment. levering is goed en snel !

Ga zo verder !!!

Pluspunten

Super leuke artikelen in de shop voor leuke prijzen, snelle en klantvriendelijke service. Ben erg tevreden! Ik zag pas later een kortingscode en het verschil kreeg ik netjes terug gestort. Ben erg blij met mijn ring.

Pluspunten

Mooie prijzen voor prachtige kado's of voor jezelf Snelle bezorging en prettige contact

Niet

Pluspunten

Snelle reactie, vriendelijk en behulpzaam, ruime collectie

Vermelden of items nikkelvrij zijn

Pluspunten

mooie, overzichtelijke website. Snelle en correcte afwerking van een bestelling Assortiment is prima

Willy van Breemenstraat 17

5063AT Oisterwijk

Over Happybazaar

Happybazaar is een superleuke spirituele webshop met een fantastisch aanbod aan betaalbare, spirituele sieraden en betekenisvolle artikelen van hoge kwaliteit. Zoals Boeddhistische en Tibetaanse juwelen, amuletten, zilveren sieraden en artikelen met speciale symboliek.