Voorafgaand aan een (huur)koop zijn we altijd te benaderen voor hulp (mail, telefonisch, whatsapp). Je hebt gekozen om zelfstandig een product te kiezen zonder advies vooraf. Nadien heb je met de MoM&e lactatiekundige ibclc een mailwisseling gehad van maar liefst 4 antwoorden waarin voorgesteld werd om kleinere schilden aan te schaffen of anders bij ons op kolfconsult te komen zodat je meteen een juist product zou hebben. Uit jouw antwoorden konden we alleen concluderen dat je de verzendkosten en/of retourkosten te hoog vindt (extra kosten zijn vooraf in te zien op verschillende plekken in onze webwinkel), daarom boos bent en daarmee onze service als niet voldoende beschouwd. Eea heeft ons inziens niets met coulance te maken. Uiteraard hopen we dat je tevreden bent over jouw nieuwe kolf en dat je nog lang kunt kolven voor jouw kindje. Daar draait t uiteindelijk om.